Zvolda Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Zdravim , když otočim klíčkem tak auto podivně hučí . Nebo v lepšim případě točí startér ale nechytá a když chytne tak se auto pár vteřin divně klepe a pak se normálně rozběhne Prosím o radu o s tím je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 KDYŽ SE TI PODAŘÍ NASTARTOVAT, TAK DOJEĎ K NĚJAKÉMU AUTOMECHANIKOVI, ON TI ŘEKNE. Takhle těžko říct, ani jsi nenapsal jaký máš motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvolda Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 1,6 55kw no uvidí v pátek co s tim bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Napiš, jsem zvědav. Tipuju startér a možná ještě něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvolda Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 byl to startér ještě mě našli vadnou lambdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Bulllek Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Dobrý den chtěl bych se jen zeptat čim to muže byt když otočím kličkem tak všechcni ručičky začnou sebou mlatit tam i zpatky a kontrolky blikat nekdo mi říkal že prej to je že neni v nadrži benzin tak sem se chtěl zeptat čím to teda je Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 A ZAKLAD JE NAPISAT AKE MAS AUTO!!!! Napr: Octavia1, r.v.2000, 1,9 tdi, 66kw,250 000km. Druhy majitel, a PORUCHA sa zacala prejavovat ked som domontoval alarm,radio, atd,atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Tak benzínem to 100% nebude. Hlevně název tématu je výstižnej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Bulllek Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 (editace) Tak auto mam Škoda octavia 1.6 SR už jsme zjistil cim to bylo nebyl tam olej ale stejne i v nadrzi nebyl benzin zadnej nalil sem tam dva litry co jsme mel v kanitru posledny a porad to nechce startovat Editováno: 26. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Píšeš, že ti to POŘÁD nechce nastartovat. To jsi předtím nepsal! A předtím ti to taky nestartovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Bulllek Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 jo predtim to startovalo kdyz bylo novi jsem první majitel ale auto lezelo v garazi 6 let a nikdo snim nejezdil a kdyz sem ho chtel nastartovat zjistil sem ze tam neni ani kapka benzinu tak sem tam nalil 2Litry ani i oleje tam bylo malo litr sem musel dolejt a kdyz se sto startuje tak tam neco jenom klape ale nenstartuje asi je tam malo benzinu skusim to zejtra pojedu z jinim autem tak koupim 5 litru jeste jinak nwm co stim jinak to v pohode jezdilo co vim dit ot ma nejato jen 27 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Sakra chlape, tobě stojí auto 6 let v garáži a ty se divíš, že ti nestartuje. Pravděpodobně máš zavzdušněnej celej systém, protože benzín na tebe 6 let čekat nebude a o oleji nemluvě. V první řadě vyměň olej, páč už je 5 let po smrti, kup aspoň 10 litrů benzínu a pak zkus startovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnywild Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Zdravim...mam problem ted posledni dobou kdyz sednu do auta je jedno jestli je uz po jizde nebo treba rano po noci.Sednu otocim klickem a normalne nabehnou kontrolky jako vzdy ale auto nestartuje.Je slyset nejaky zvuk prej to je benzinovy cerpadlo protoze to jde jako ze zadnych sedacek.Obcas me pomohlo kdyz sem vylezl auto zamknul a odemknul a normalne se nastartoval a nebo kdyz sem stim popojel treba o 1m dopredu a dozadu...ale tedka uz ani to nekdy nepohama...nevite nekdo co by to mohlo delat??dekuji moc za pomoc...v servise me rekli ze by to museli cely prohlidnout a ja ted momentalne penize nemam ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajak Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Zdravim...mam problem ted posledni dobou kdyz sednu do auta je jedno jestli je uz po jizde nebo treba rano po noci.Sednu otocim klickem a normalne nabehnou kontrolky jako vzdy ale auto nestartuje.Je slyset nejaky zvuk prej to je benzinovy cerpadlo protoze to jde jako ze zadnych sedacek.Obcas me pomohlo kdyz sem vylezl auto zamknul a odemknul a normalne se nastartoval a nebo kdyz sem stim popojel treba o 1m dopredu a dozadu...ale tedka uz ani to nekdy nepohama...nevite nekdo co by to mohlo delat??dekuji moc za pomoc...v servise me rekli ze by to museli cely prohlidnout a ja ted momentalne penize nemam ( skontroluj černý mínusový kabel od baterky ke kostře karoserie a ten samý černý mínusový od karoserie k motoru nebo převodovce,jsou přišroubovaný šroubem přes velké oko,jak ke karoserii,tak k motoru (možnost uklepání u oka nebo uhnilý ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda2 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Ahoj,nevím zda to je ještě aktuální a nebo na co jsi přišel. já měl na 1.6 74 KW taky takovej problém dělal jsem co se dalo,nejdříve to startovalo na podruhé ,pak už třeba 5x.Někdy už jsem myslel,že nenastartuji a v servise vůbec nevěděli.Na wagu nic zkoušeli cívku a taky nic,ať studený či teplí stále to stejné.Pak mi napadlo vyměnit pod zapalováním ten váleček co jsou k němu připojeny kabely a je po problému.Už je to cca půl roku a problém nadobro zmizel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Škoda Octavia 1.6 55Kw 1997 Zdravím mám takový problém nastartoval jsem auto, normálně nakopnul motor a vše jelo asi tak 5 vteřin poté to zdechlo začli blikat blinkry od té doby to jen točí jak blázen a nechce chytit co to může být moc díky budu rád za každou radu :/ všechny káble překontrolovány pojistky také ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 (editace) Diagnostika napoví. Nebliká i kontrolka imobilizéru? Editováno: 5. Srpen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Nene nebliká zkoušel jsem i nouzový mod jako myslím tím vypnutí imobilizéru... zítra přijede známý a napíchne mi to může to smazat v tom programu a vše pojede nebo mu jen vyskočí chyby a on to jen smaže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Asi odešel zapalovací modul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 To je indukční cívka???Ten zapalovací modul??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6n0905104-zapalovaci-modul-favorit-felicia-octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Jinak diagnostika mi vypsala chybu oxygen senzor ale nevím číslo chyby víte co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Oxygen senzor JE LAMBDA sonda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Takže je to 100% nastartuji bez toho?Nebo to nechytne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Daj to do servisu ked nevies napisat ani poriadne cislo chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.