Vege Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Zdravím Vás, potrebujem pomoc, po kupe Superba som zistil ze navigacia je zapojena dost neprofesionalne a do konektoru su nastrkane iba kable tak zhanam konektory na samotne radio ako aj na privadzač GPS signálu. Moze mi niekto poradit kde by som ich mohol kupit po pripade vie mi ich niekto ponuknut? Za odpoved vopred dakujeeem Konektory su v prilohe na fotkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 stualarm.cz sít prodejen škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Tak tohle zapojení je MEGA prasárna. Sekat ruce za tohle! Nechápu, jak to někdo může udělat. Doufám, že nemáš na svém autě víc takových "vychytávek". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 já už takových viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 No to mi ani neříkej! Takže to není ojedinělý případ naprostého zhovadilstva? Já když něco předělávám, tak měním celé kabely i s pinama, ať to není ani pájené (zase asi druhý extrém) a někdo to takhle dokaká. FUJ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vege Vloženo 16. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 (editace) Dakujem za radu uz som tam napisal dufam ze tie konektory budu mat. EDIT: oni to nemaju nevedel by mi niekto poradit kde by som to mohol zohnat tieto konetory??? Editováno: 17. Únor 2011, autor: Wojnar Edituj svůj příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 vždyt to Vaša napsal.. ve škodovce mají na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.