Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mam octavii r.v. 02.Najeto 280tis km.Mam budiky s maxidotem ale ten mi spatne zobrazuje.Vynechava zobrazovaci pola je to dost necitelne.Je mozne displej nejak opravit nebo je potreba jeho uplna vymena?Co pripadne tahle vymena obnasi?

jedině výměna

na výměnu musí být aspon mikropájka a trochu zkušenosti

• 2 měsíce později...

Mám taky problém s maxikem, zobrazuje normálně, ale jakmile se oteplí, což je v tomhle období kolem desatý hodiny dopoledne po zbytek dne, tak ztmavne levá část dipleje. Nemůže to být nějaký studeňák? Nebo mě taky čeká výměna?

Já teda sem hodím dotaz ohledně svého maxidotu a to sice: Za jakých podmínek to 4-5 cinkne při otočení klíčku do první polohy? U mě to někdy cinká, někdy ne.Děkuji za odpověď.

po zapnuti klicu signalizuje nezapnuty pezpecnostni pas, kdyz je zaply, tak jen kontrolkou, jinak i gonga

• 7 měsíců později...

A je potřeba to pak cele kodovat nebo ne??? U dvojkové Octávii je taky potřeba ten nový displej pájet? Mám rok 12/2005 a taky vadny pixely na maxidotu.

nekóduje se

u OII je displei v patici

To už jsem taky zjistil akorát nám uniklo že to muže být konektor ze dvou stran takže zbytečné rozdělávání :kol-32: Nevíte o někom kdo prodává to plexisklo v dobrém stavu? Nechce se mi dávat pětikilo za jeté ale nepoškrabané.

• 4 týdny později...

Nejde mi přepínat mezi hodnotami které se zobrazují na maxidotu. Vidím pořád jen km na dojezd a nepřepnu se na jiné hodnoty. Jinak vše zobrazuje, zapnutí rádia, při otoční klíčkem, navigace. Tudíž to může být spíše v páčce přepínání. Konektory jsem dotlačoval. Na reset taky nereaguje, jinak všechno na páčče funguje. Neví někdo něco? Doteď vše šlo a nebyl náznak, že by přepínat nešel. Díky

Upraveno od Mira.k

Tak už jsem se posunul trochu dale, na maxiku mi při otočení klíčkem na chvílí vyskočí tato tabulka, když vyberu AUTO POCITAC, v seznamu se posunuju vypinacem na kraji packy, tak jako kdybych si chtel prepinat zobrazovane udaje, takze uz vim, ze packa funguje, kdyz najedu na neco z tohoto seznamu a dam reset, tak se to prepne do tohoto modu, i kdyz ale dam auto pocitac, tak po potvrzeni se pak nemuzu prepinat mezi zobrazovanymi udaji. Resp jde to jen jednou. Setkal se nekdo s tímto, ví někdo, co by se s tím dalo dělat? Jsem dost zvyklý hodnoty používat a teď mi to chybí a rozčiluje mě to:)

EDIT:

Ještě jsem si uvědomil jednu věc, vyskkočila mi hláška kontrola brzdových destiček, od té doby mám s tím přepínáním problém, s destičkama ve skutečnosti žádný nebyl, ta hláška se mi objevila jednou. Nemůže to spolu nějako souviset?

post-23845-0-49233300-1327936075_thumb.j

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!

• 4 měsíce později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.