SnakeBR Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Zdravim, mam taky mensi problem. Mal som roztrhnutu hadicu ktora ide zo serva... v servise mi povedali, ze nova hadica je draha a tato sa da opravit za 10 €.. tak som teda zvolil tuto lacnejsiu alternativu.. Po zalozeni tejto "repasovanej" hadice mi servo huci, riadenie sice ide lahko, ale servo huci ako keby tam nebol olej, ale oleja v serve je dost. V servise mi povedali ze huci preto, lebo je teraz trosku užšia hadica, ale ze to nevadi.... Chcem sa teda spytat, ci to naozaj nevadi? Dakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 By mě zajímalo jak opravili. Nejspíš do hadice nacpali nějakou trubičku a zaletovali. Nejspíš se nic nestane, jestli je tam dost oleje, ale spíš bych si zjistil kolik ta hadice stojí a buď ji koupil nebo zkusil sehnat starší z vrakáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 24. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 (editace) Presne tak ako vravis...Nova hadica stoji 150 €... Zajtra mam dost dlhu cestu pred sebou, okolo 1 000 KM, mozem na tom zatial takto ist? Nic sa mi zo servom nestane? Potom by som skusil zohnat z vrakace nejaku starsiu... lebo dat 150 € za novu mi pride dost vela.. Editováno: 2. Březen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Jestli vydrží uvidíš sám . Nejspíš ano. Si zjisti kde po cestě jsou vrakáče a můžeš to vzít jedním vrzem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 1. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Tak teda, po tyzdni jazdenia mi to servo huci stale rovnako.. Oleja je dostatok, bol som teda v tom servise kde mi menilu tu hadicu, a povedali ze prietok hadice je OK, a to, ze mi servo huci je pravdepodobne tym, ze mi odchadza servocerpadlo. Chcem sa teda spytat, ci mozem zatial na tom chodit, alebo sa moze nieco stat a radsej to cerpadlo vymenit skôr, nez odide cele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Trochu divný, že začalo hučet až po "opravě". Nic naplat, možný to je. Odvzdušněný to předpokládám je. Sežeň hadici z vraku a když to nepřestane tak holt čerpadlo...ale aspoň budeš mít "celou" hadici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 tak jsem si myslel že my teče řizeni,když jsem si vlezl pod auto a pořadne se na to podival,teče hadice od od servo pumpy,hledal jsem na netu a nemužu to najit? kolik stoji nova hadice? a kde ji koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Když chceš poradit něco konkrétního, není od věci napsat kód motoru a rok výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 mam to v podpisu:-) 1.9tdi 66kw AGR rok 2000-facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Tak v Etce je celkem 12 typů této hadice. Pro AGR rv 2000 je typ 1J0 422 893 BS, pro to samé auto s klimou je na konci CG a nakonec pro automatiku s klimou DB. Tam kde nejčastěji nakupuji mají třebas tu s klimou: http://www.cc-autodily.cz/hadice-servorizeni?keyword=1J0+422+893+BS Kup to na živnosťák a je za zhruba 3 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 neviš prosimte kde je na te hadici čislo dilu at se pro jistotu podivam? protože mam rok vyroby 2000 ale je to už facelift ale motor AGR bez nakl.lopatek,tak at se pro jistotu podivam co tam presne mam,e ješte ma zajima proč ta hadice je zavisla na typu klimy? ja mam klimatronic takže hadice serva bez klimy tam nenarvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Tady je to už složitější, přestože jsem v lednu měnil servo a tuhle hadici jsem na něj přidělával tak kde je uvedený číslo jsem si nevšiml. Tím automatika je v Etce podle mě myšleno automatická pře- vodovka a ne klima. V rychlosti jsem se díval na AGR MR 2001 a tam číslo končí DC a DD. I kdyby si to hledal je ta hadice relativně dlouhá a ne všude dobře přístupná. Pro tebe bude nejlepší zavolat do origo servisu a nadiktovat VIN dle kterýho jim konkrétní typ vyjede a máš jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 V etce je skutečně dost možností. Nebylo by jednodušší vzít VINko a zavolat někam do škododvky aby ti řekli číslo a cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 (editace) našel jsem firmu kousek ode mne ktera dela repas techto hadi,origo hadice stoji kolem 3tis a repas 500kč tak pouvažuju. http://www.vyroba-hadic.cz/opravy-hadic-servorizeni/ Editováno: 19. Červenec 2011, autor: Tomáš Belina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Zdar. Neviete poradiť nejaké neoriginálne? 5500Kč za originálne teda do môjho chudáka Arnolda už dávať nebudem... A zatiaľ na šroťáku typicky: doneste a vyberieme. Ja na to : ale ja ich potrebujem na aute. Môžme to dať na zdvihák a uvidíme čo tam pôjde. Oni: na to tu nemáme čas. Toto by mal byť origo. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0422893gm-trubka-prevodky-rizeni-skoda-28434.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.