Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Odpory k tomu mam, ale nejdriv sem to zkusil bez nich, co kdyby... a bylo to v pohode. Jen da se nejak srazit svitivost vic nez jsou prednastaveny rozsahy ve VCDS (nejmin je asi 12,5V)? Snizil sem to co to slo, ale porad mi prijde, ze to sviti moc.

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím, mám tyto světla http://www.autodoplnky.cz/dectane/litec-led-zadni-svetla/litec-led-zadni-svetla-skoda-octavia-1z-combi-04-0-s410628055/?h=1&gclid=CIOJu7K_tskCFWLlwgodHGIIKg

Přestaly mi svítit 3 diody, ale nejsem schopen se do těch světel dostat. Odšrouboval jsem snad všechny šroubky, který tam jsou vidět a nejsem schopen to rozdělat. Máte s tím prosim vás už někdo zkušenosti? Popřípadě by mi i pomohlo, jaké diody tam patří, at je mohu rovnou vymenit a ne běžet do obchodu s těmi, které odtud snad dostanu ven. Dík za odpoved

Michal

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak to je i můj případ. Přesně 3 diody. Ještě probliknou když se do toho zabouchá. Občas i den/dva fungují. Už jsem je sundal. Vydrželo to 4 roky:-/ Asi normál na no-name lampy. Jsou slepené, taky jsem to zkoušel.

• o 4 týdny později...
  • o 11 měsíců později...
Vloženo

Zdravím,

nemůžu najít vhodnější téma...

Potřebuji radu jak vypnout hlídání žárovek ve zpátečce, nainstaloval jsem LEDky a hází chybu samozřejmě. Určitě už to někdo někde řešil...

Každopádně pokud hledáte LEDky do zpáteček, tak tyto LEDky jsou skvělé. Svítí skutečně mohutně a ve všech úhlech. Mají diody směřované jak přímo tak i 2 patra pro zpětný a boční odraz což umožňuje zrcadlům ve světlometu vhodně odrážet světlo do všech stran. To je tip

Foto a video levá LEDka, pravá normální

Co potřebuji a jistě se to zde někde řešilo jaký způsobem lze vypnout kontrolu žárovek před nastartováním protože i tyto LEDky hází chybu prasklé žárovky.  dík za případnou radu

IMG_3981.JPG

HTB1DeSOKpXXXXakXXXXq6xXFXXXC.jpg

Vloženo

Kontrolu zarovek pred nastartovanim lze vypnout uplne jednoduse prostym kodovanim (minimalne pred FL, u FL to predpokladam bude stejne). Pokud ti to ale chybu praskle zarovky ukazuje i pri zarazene zpatecce, tak ti toto stacit nebude.

Vloženo

No dobře, tak budu formulovat otázku jinak. Zvládne to také autorizovaný servis? Nebo to je jen doména VAG geeků? A ano přes území Islámského Státu které mám po cestě to Strakonic se mi skutečně nechce kvůli žárovkám :D

Vloženo
před 2 hodinami, ferda25 napsal:

Tak může vyndat centrální elektriku a poslat mi ji na stůl.

I na tohle, je to moc daleko :kol-48:

Ace2>>  Ani tam "u vás" to podle mě na 99,9% v autorizáku nedají ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...