Pitrs2 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Odpory k tomu mam, ale nejdriv sem to zkusil bez nich, co kdyby... a bylo to v pohode. Jen da se nejak srazit svitivost vic nez jsou prednastaveny rozsahy ve VCDS (nejmin je asi 12,5V)? Snizil sem to co to slo, ale porad mi prijde, ze to sviti moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Také mám pocit že to je až příliš jasné světlo. Ale nenapadlo mě že by bylo možné nějak snížit svítivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Po snizeni intenzity Obrysovky brzdovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Vyskusal si tam dat aj ten odpor, ci sa nahodou nejak nezmeni intenzita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Ty odpory tam jsou kvuli tomu aby to oblblo CAN, ne aby to snizilo intenzitu svetla. To bych ho musel dat do serie pred svetlo, ne paralelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Premyslim o RED-smoke verzi a zajimalo by me co na to policie a STK? Jake s tim mate zkusenosti? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Pokial maju E homologizaciu, ako uvadza vyrobca, tak no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 To je to E v krouzku? To mely kazdy cinsky svetla na felicii a bylo to tam pry naprd, nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 STK me ceka v breznu, tak pak poreferuju jak se jim to libilo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 STK v cajku, mam už dvě s těmito lampami za sebou, není co tomu vytknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Zdravím, mám tyto světla http://www.autodoplnky.cz/dectane/litec-led-zadni-svetla/litec-led-zadni-svetla-skoda-octavia-1z-combi-04-0-s410628055/?h=1&gclid=CIOJu7K_tskCFWLlwgodHGIIKg Přestaly mi svítit 3 diody, ale nejsem schopen se do těch světel dostat. Odšrouboval jsem snad všechny šroubky, který tam jsou vidět a nejsem schopen to rozdělat. Máte s tím prosim vás už někdo zkušenosti? Popřípadě by mi i pomohlo, jaké diody tam patří, at je mohu rovnou vymenit a ne běžet do obchodu s těmi, které odtud snad dostanu ven. Dík za odpoved Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Tak to je i můj případ. Přesně 3 diody. Ještě probliknou když se do toho zabouchá. Občas i den/dva fungují. Už jsem je sundal. Vydrželo to 4 roky:-/ Asi normál na no-name lampy. Jsou slepené, taky jsem to zkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 No mě probliknuly také párkrát, ale ted už vubec nic. Snad se najde někdo, kdo už se do toho pokoušel úspěšně dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Nikdo, kdo by věděl, jak se do těch světel dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 silou a vhodným nástrojem, pokud se nemůžeš rovnou dostat na spáru u plexi, tak si k ní najdi cestu například horkovzduškou a ohýbáním plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace2 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Zdravím, nemůžu najít vhodnější téma... Potřebuji radu jak vypnout hlídání žárovek ve zpátečce, nainstaloval jsem LEDky a hází chybu samozřejmě. Určitě už to někdo někde řešil... Každopádně pokud hledáte LEDky do zpáteček, tak tyto LEDky jsou skvělé. Svítí skutečně mohutně a ve všech úhlech. Mají diody směřované jak přímo tak i 2 patra pro zpětný a boční odraz což umožňuje zrcadlům ve světlometu vhodně odrážet světlo do všech stran. To je tip Foto a video levá LEDka, pravá normální Co potřebuji a jistě se to zde někde řešilo jaký způsobem lze vypnout kontrolu žárovek před nastartováním protože i tyto LEDky hází chybu prasklé žárovky. dík za případnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Kontrolu zarovek pred nastartovanim lze vypnout uplne jednoduse prostym kodovanim (minimalne pred FL, u FL to predpokladam bude stejne). Pokud ti to ale chybu praskle zarovky ukazuje i pri zarazene zpatecce, tak ti toto stacit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace2 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Ano hlásí to chybu i po zařazené zpátečce. Lze tento okruh odstranit z diagnostiky žárovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Jenže do Strakonic to má ferdo drobet víc než daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Tak může vyndat centrální elektriku a poslat mi ji na stůl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace2 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 No dobře, tak budu formulovat otázku jinak. Zvládne to také autorizovaný servis? Nebo to je jen doména VAG geeků? A ano přes území Islámského Státu které mám po cestě to Strakonic se mi skutečně nechce kvůli žárovkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 před 2 hodinami, ferda25 napsal: Tak může vyndat centrální elektriku a poslat mi ji na stůl. I na tohle, je to moc daleko Ace2>> Ani tam "u vás" to podle mě na 99,9% v autorizáku nedají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace2 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 hmm no nic tak tam dám zase normální, co už se dá dělat. Pokud to chce VAG geeka tak to tady nikdo nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Zrovna sem ti něco psal na ar koukni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.