ferda 213 Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Zdravím všechny fandy Škodovek Mám doma už asi dva roky odstavenou 120. A až ted mám na ní opravdu čas ,,,chtěl bych do ní dá Motor V8 nebo V6...Hledám pár seriozních lidí který by mi případně poradily,,,nebo případně jen seznámili s problémy ,které se můžou vyskytnout ??? Sem poměrně laik ale docela kutil,a automechanika v rodině máme takže to snad pujde 1.otázka chci si sehnat nějaký motor nevíte,který konkrétně by se tam lepe usazoval a zapojil ????? 2.otázka -převodovka pokud bych nesehnal originál převodovku k danému motoru jak bych to musel řešit Budu moc vděční za každou radu Fandům 120 se omlouvám ,že przním tohle skvělé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kikineek1 Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 hele mrkni na tubko, skoda rapid v 8. motor z tatry 613 se na skodovku velice hodi. ale sehnat motor je problem a cena jeste vetsi. mam pocit se pasuje i na prirubu prevodovky. takze jestli prestavba s v8 tak motor z tatry je nejjednodussi prestavba. chlazeni neresis je to chlazeny vzduchem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 (editace) Osobně bych volil něco lehčího. Motor je až za nápravou a s těžkým motorem to nebude nic moc. Než Tatru, radši "klasiku" 1,8T. Docela zajímavá byla jedna Š130 s motorem Honda - lehký a výkoný. Nebo 5ti vál z Audi s 460k. Ale to už je masakr :-) Ve Škodovkách už je plno typů motorů. Teoreticky tam lze narvat snad cokoliv kikineek1: zapomeň, že by motor Tatra pasoval na Škoda převodovku http://www.lhotkanet.cz/mirror/aek4470.finalnet.cz/pics/oprpokr2/P1010003.JPG Editováno: 4. Březen 2011, autor: MATTESS136 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Hlavně ten motor at už jakýkoliv bude žrát škodovácké převodovky jak na běžícím pásu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.