net_man123 Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Dnes mi zacala na mojej Fabii 1,4Mpi r.2003 svietit kontrolka elektroniky motoru, vsetko ide OK...tak neviem...vopred dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 mrkni do navodu........ zajed na VAG...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Zajeď do servisu, tak na 60% je jen to čidlo teploty v motoru. Mám pocit že celé je to za 700 (ale krk na to nedám). Jo a připrav se na to že jako první ti řeknou že je to lambda sonda. Je to takový servizácký folklór (páni servizáci bez urážky)... A pokud platíš benzín ze svého tak s tím moc neotálej, má to teď vyšší spotřebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Podívej se na brzdová světla.Svíti ti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 áno, kukni si brzdové svetlá. Ja som mal pokazený brzdový spínač (nad brzdovým pedálom) - bol stále zopnutý, tak keď na mňa blikali, myslel som, že sú ch..ji, že sa vlečiem. Nový stojí cca 500,-Sk a vymeníš ho sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 áno, kukni si brzdové svetlá. Ja som mal pokazený brzdový spínač (nad brzdovým pedálom) - bol stále zopnutý, tak keď na mňa blikali, myslel som, že sú ch..ji, že sa vlečiem. Nový stojí cca 500,-Sk a vymeníš ho sám. Tu vymenu bych doporucoval nekomu kdo to umi a uz to delal.. vypada to snadne ale jak musis si davat sakra bacha..pac jakmile znicics tu aretaci toho bajonetu tak ho muzes zahodit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 myslim ze brzdovy spinac nema nic spolecneho s kontrolkou motoru,ma souvislost s EPC.diagnostika prozradi vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 2honzik: a tu jistotu mas odkud ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 myslim ze brzdovy spinac nema nic spolecneho s kontrolkou motoru,ma souvislost s EPC.diagnostika prozradi vic. Za vyzkouseni nic neda...Me kdyz to odeslo na RS tak se na maxidotu napsalo Motor-do dilny a zaclo blikat zhaveni..docela zvlastni upozorneni na to ze odesel snimac brzdoveho pedalu...na 1.4 se rozvsvitilo pri teto zavade EPC...ale za kontrolu nic neda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Hmmm mne ked sa rozsvietila kontrolka EM tak mi auto hodilo do nudzoveho rezimu a zacalo sa dusit.V prvom pripade mi obnazili kable RJ.Po opatovnom zasvieteni po tyzdni mi vymenili regulator napatia.Po dalsom zasvieteni o dalsi tyzden mi povedali ze je to snimac otacok motora...Neboj oni si vzdy nieco najdu Aj po jeho vymene mi spontanne zasvieti kontrolka EM a samovolne po par dnoch zhasne,uz si z toho nic nerobim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 myslim ze vsechny zavady maji v diagnostice urcite predem dane zakonitosti.proto se da tvrdit ze zavada spinace brzdovych svetel se projevi svicenim kontrolky EPC + jako sumarni chyba se rozsviti u benzinu motor.kontrolka (u dislu je to trosku jinak).O tom ze existuji zavady kdy neni poznat co je pricina a co dusledek nepochybuji. odtud prameni moje domenka,nikoli jistota ze kdyz sviti JEN kontrolka motoru nejedna se o oblibenou zavadu brzdoveho spinace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
net_man123 Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Tak dnes som bol v servise, pripojili to na VAG, jedna chyba bola od tepelneho cidla motora a tri chyby od sondy 2...vymazal mi to, s tym ze mam prist o dva dni a uvidime, evidentne auto nema ziadne problemy a kontrolka svietila len jeden den...narast spotreby neviem hned odhadnut, nemam PP...napisem co bude za dva dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 pokial svieti len kontrolka EPC tak to bude nejake cidlo alebo snimac. ale ak sa k EPC prida kontrolka motora tak potom je to uz nieco vaznejsie: ARG ventil, trafo..... zle palenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
net_man123 Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Tak nakoniec to bol snimac teploty motora....vymena ma stala 700 Sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ahoj. Stal se mi přesně ten problém. Svítí kontrolka, nesvítí, svítí.... Dnes jsem se odhodlal na diagnostiku a vypsali mi závadu jako : 17586 P1178 035 Lineární sonda lambda/saturacní proud Preruseni sporadická Může mi to někdo přeložit :-))) Začal jsem schánět lambdu, ale jak tu čtu vaše názory, tak i přesto, že mi to řekli a doložili pejprem, tak to vůbec nemusí tak být? Může to dělat i to čidlo teploty motoru , či teploty vody? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ahoj. Stal se mi přesně ten problém. Svítí kontrolka, nesvítí, svítí.... Dnes jsem se odhodlal na diagnostiku a vypsali mi závadu jako :17586 P1178 035 Lineární sonda lambda/saturacní proud Preruseni sporadická Může mi to někdo přeložit :-))) Začal jsem schánět lambdu, ale jak tu čtu vaše názory, tak i přesto, že mi to řekli a doložili pejprem, tak to vůbec nemusí tak být? Může to dělat i to čidlo teploty motoru , či teploty vody? Dík pokud ti nesvítí v jednom kuse a jen občas neřeš to.....mě se taky občas rosvítí a píše to chybu čidlo teploty motoru ale teploměr funguje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spilihp Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ja som mal problem s rozsvietenim kontrolky EPC, k tomu sa pridala kontrolka servoriadenia.Servo som vyriesil vymenou cidla, zhaslo aj EPC, po dvoch tyzdnoch EPC znova... Vymena teplotneho cidla motora... v pohode tyzden , znova EPC , po prekontrolovani asi vsetkeho co sa dalo mi preprogramovali riadaicu jednotku. HURAAA ide to , predcsana radost po 3 tyzdnoch opat EPC a kontrolka serva. Nasraty jak hovado som to zaniesol autoelektrikarovi a ten mi povedal ze mi asi 5 rokov v servise nikto ani nesiahol na skrtiacu klapku. / vivat autorizovany servis ! / Vycistil, a hovoril ze treba este preprogramovat riadiacu jednotku a dohodol mi to v servise. Tam som nesiel lebo na druhy den mi zhasli vsetky kontrolky a uto jazdi uz pol roka v pohode bez zavad. HURAAAAAAAAAA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 škrtící klapka? Tak to zkusím.... ;-) Eště sem o tom polemizoval s jedním človíčkem a ten mi poradil vyndat lambdu, vyčistit a prostříkat WDčkem.... snad se na to v neděli dostanu a dám vědět jetli to pomohlo.... Je fakt, že většina řiká ať to neřešim, ale upřímě mě to strašně rozčiluje, když to svítit nemá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) škrtící klapka? Tak to zkusím.... ;-)Eště sem o tom polemizoval s jedním človíčkem a ten mi poradil vyndat lambdu, vyčistit a prostříkat WDčkem.... snad se na to v neděli dostanu a dám vědět jetli to pomohlo.... Je fakt, že většina řiká ať to neřešim, ale upřímě mě to strašně rozčiluje, když to svítit nemá.... diego, ten známy čo ti poradil čistiť lambdu WDčkom - už to robil? ja keby som sa na niečo také podujal by som to nikdy tak nerobil resp by som to očistil niečim čo sa rýchlo odparí ako napr technický benzín a nie niečím ako WD čo tam na povrchu zostane... Edit: toto je orientačné foto, je to číslo 036 906 262 G ale v princípe bude zrejme každá rovnakej konštrukcie Editováno: 3. Únor 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Tak nakoniec to bol snimac teploty motora....vymena ma stala 700 Sk. stacilo ti kupit v obycajnej "mototechne" snimac za 390.- a vymenit to sam. 3 stovky usetrene, plus dobry pocit, ze si nieco viem opravit aj sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 diego, ten známy čo ti poradil čistiť lambdu WDčkom - už to robil? ja keby som sa na niečo také podujal by som to nikdy tak nerobil resp by som to očistil niečim čo sa rýchlo odparí ako napr technický benzín a nie niečím ako WD čo tam na povrchu zostane... Edit: toto je orientačné foto, je to číslo 036 906 262 G ale v princípe bude zrejme každá rovnakej konštrukcie Páni, ještě že jsem se na to nedostal.... Myslíte že to pročištění by mohlo pomoct? V NE sem trošku prošláp Fábinku a ta mrcha se rozvítila... dnes zase sama od sebe v průběhu jízdy zase zhasla.... - lambda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Tak sem včera zjistil, že když nechám fábinku stát z kopce, čumákem dolů a nechám vychladnout, tak mi pak ta kontrolka elektron. motoru nesvítí.... teda zase na čas..... <b> nějaký rady, prosím.... </b> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia19 Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Asi pred týždňom mi začala svietiť kontrolka EPC. Fabia 1.4, 44 kW, 120 00 km. Bol to jednoznačne spínač brzd. svetiel, stál 345,- Sk, vymenil som a všetko fachčí OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Asi pred týždňom mi začala svietiť kontrolka EPC. Fabia 1.4, 44 kW, 120 00 km.Bol to jednoznačne spínač brzd. svetiel, stál 345,- Sk, vymenil som a všetko fachčí OK jinak spínač brzdových světel může být v háji, ikdyž brzdovky fungují, což byl můj případ - moje první závada na fábii, vag jasně dá najevo co se děje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Mě taky zase začala svítit kontrolka.Je to ERG ventil nebo jak se jmenuje. Nevíte co stím. Co se stím dá dělat. Musí se koupit novej. Zkoušeli sme to čistit, ale zdá se mi, že jak se má otvírat a zavírat, tak to jde z tuha.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.