vadi58 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 KubinoPV - vďaka za mapu, už je v mobile. Je to stále rovno dopredu smerom SSZ - čoby kameňom dohodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Alespoň se TSI projede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexion Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Tak jsem se těšil a po dnešních problémech s autem se na takovou dálku radši nevydám - aby mě to někde nekleklo. V servisu mi řekli, at přijedu, až se závada projeví naplno. Tak čekám :-( Někdy ty servisáky nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) Nečekej a jdi do jiného servisu! Čekání je na nic. A rychle, ať stihneš sraz. Nebo ti to Kubino domluví u machrů, co mi dali bez čekání dohromady Yetíka. Já čekal 3 měsíce, až jsem zůstal viset a servis se mi ani neomluvil, naopak mě obvinili, že se v tom musel někdo jiný vrtat, jinak by se to nepo... Hele Kubino, když už se budeme u Intersparu loučit, tak si můžeme za 130,- Kč nechat umýt auta v bezkontaktní myčce. Editováno: 6. Říjen 2014, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Je to OT, ale cukáním se projevoval i TDI 125 v Supu známého a po změření tlaku v railu se zjistilo, že je o dost menší než má být a rozebráním se přišlo na poničené, asi natankováním benzínu nebo špatné nafty, tlakové čerpadlo nafty. A k té myčce. Taky důvod proč ten Interspar.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Myčka je drahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) 130 Tygr přehání. Já když máknu a auto není extra zasviněno tak i s voskem do 70ti K . Ovšem vy dva máte výjimečná auta. Mike 4x4 a Ty jezevčíka A měl bys kočičí tlapko počítat účastníky. Editováno: 7. Říjen 2014, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Ty myslíš toto, Kubino? Ty mě podceňuješ... Sraz Prostějov 18.10.2014.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Chtěl bych požádat Artigase, aby vzal s sebou na sraz svůj pověstný klobouk, neboť vyhlašuji veřejnou sbírku na umytí Mikova auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Ty myslíš toto, Kubino? Ty mě podceňuješ... No vidíš... Zastupiče neděláš nadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Tygrík, mne žena podpísala opušťák, takže prídem iba sám - mám individuálne uživateľné voľno 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Chtěl bych požádat Artigase, aby vzal s sebou na sraz svůj pověstný klobouk, neboť vyhlašuji veřejnou sbírku na umytí Mikova auta. Tygríku, vše pro zdar akce. Klobouk přivezu a vezmu i vajíčka. Ani nevím, jak je mám dlouho, budou ale řádně uležená a hodnotná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Ty myslíš toto, Kubino? Ty mě podceňuješ... Tygříku, oprav si počet. Přijedu sám. Manželka odmítla jet po té, co jsem prohlásil že zadní sedačky neberu a místo nich vezmu na cestu: Slivovici, tažné lano, lopatu, vyprošťovací pás,pytel písku, vlajky dva kusy,dvě náhradní kola, lepící sadu, druhou lékárničku, nafukovací matraci, stan, světlice, trávu a pokud seženu, tak i trochu semtexu pro srovnání neprůjezdného terénu...... Manželka možná přijede později na kole. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swist Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 To je škoda :-( rád bych taky konečně na nějaký sraz dorazil, ale bohužel mě čeká pracovní sobota. Tak si to pánové užijte a budu se těšit na fotky. Snad už to příště konečně vyjde. Případně kdyby byl v plánu zimní sraz s trochou trápení Haldexu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 :kol-26: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 KubinoPV - dúfam, že si nebudem musieť meniť € za kačky ... myslím na možnosť platby v € alebo platobný terminál v reštike. Keď mi ich nezoberú, tak sa budem musieť ísť pásť ... a takto na jeseň už paša nie je práve najchutnejšia. Milka mi to potvrdila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Neboj, jak v servisu, tak v hospodě jsou platební terminály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 O.K. Servis nebudem potrebovať, lebo za dva týždne po akcii idem na dvojročnú servisnú prehliadku. Ále niečo do brucha - to áno Plumlovský řízek sa mi zdá, že ste minule ospevovali. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Já bohužel nedorazím. Pořád jsem čekatel. Ale už mám termín výroby, 45 týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 hmmmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Bohužel, ani Gogo nedorazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Ještě včera říkal, že ráno ne, ale odpoledne dorazí jak zavře obchod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 130 Tygr přehání. Já když máknu a auto není extra zasviněno tak i s voskem do 70ti K . Ovšem vy dva máte výjimečná auta. Mike 4x4 a Ty jezevčíka A měl bys kočičí tlapko počítat účastníky. Mě myčka obyčejně stojí max 50 kaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 To je škoda :-( rád bych taky konečně na nějaký sraz dorazil, ale bohužel mě čeká pracovní sobota. Tak si to pánové užijte a budu se těšit na fotky. Snad už to příště konečně vyjde. Případně kdyby byl v plánu zimní sraz s trochou trápení Haldexu.... Já vás nebudu pořád tahat ze závěje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.