Zdenek61 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 No necháme to probublat na fóru, jestli by byl zájem. Pokud by nás tam nechali "řádit" a přišla dobrá zima, tak by to mohla být dobrá akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Místo bych měl.... Je to na bývalém koupáku ve Slušovicích https://www.google.cz/maps/@49.2559522,17.8000548,3a,75y,98.95h,78.23t/data=!3m4!1e1!3m2!1smhLupG9ZoK5emmmvfdIwCQ!2e0 No nevím, připadá mi tam málo místa a kolem moc věcí, do kterých se dá trefit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 (editace) No, já myslím, že trasa byla celkem OK. Kdyby bylo víc vody, tak by to nevadilo, ale myslím, že sedět po "prdel" v blátě není žádný terno . Osobně bych uvítal pěknej zimní okruh, tak 20 - 30 čísel prašanu plus nějakou solidní závěj. Vždyť máme "Yetiho". Je mi jasný, že jenom s předkem bych moc parády nenadělal, ale zatím jsem ještě nikde nezůstal viset. Jako mlaďoch jsem se vždycky těšil na zimu, jak si zablbnu na sněhu. Je to hodně dávno, Favorit byla novinka s předním pohonem. Tenkrát jsem jezdil blbnout na parkoviště u koupaliště Poděbrady, kousek za Olomoucí. Plocha cca 150x75m. Myslím, že i v současnosti je to parkoviště v zimě volně přístupné, jen ten sníh je zde trošku problém. O Libavé jsem už psal, tam není problém prostor ani sníh, ale tam se zase legálně nesmí. Z mého pohledu jsou nejzajímavější polní letiště. Většinou jde o rovnou, velkou plochu, kde dokola je jen pole. Pokud je podklad zmrzlý, osobní auto jej neponičí. Jedno takové mám kousek za vesnicí, ale opět problém se sněhem. Vzpomínám, jak jednou do rána napadlo trochu sněhu a já se tak bál, že do oběda, až se po třetí noční vyspím, že roztaje, že jsem nešel spát, jel si zařádit a teprve pak zalehl do pelechu. Někdo tu napíše, že má sněhu v zimě až po krk. Já také občas v zimě vyrazím do hor a také občas musím, ke své nelibosti, jet po zasněžené vozovce pomalu a nadávám k tomu, ale to jedu po veřejné komunikaci, v autě rodinu a chci v pořádku dojet. Dodatek: Fotek už mám moc a dalo mi to trošku práce, ale nakonec se mi podařilo najít fotku Polní letiště 2013/2 Editováno: 22. Říjen 2014, autor: Artigas 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 No nevím, připadá mi tam málo místa a kolem moc věcí, do kterých se dá trefit. Není neboj a plocha je to slušná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 (editace) Ještě přikládám odkaz na foto a video z palubní kamery ze srazu http://uloz.to/xeEgrr7N/prostejov-rar Heslo je již zde zmíněné. Editováno: 22. Říjen 2014, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Zdenko, ten súbor má 2,3 GB ? To nestiahnem ani za pol dňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Ještě přikládám odkaz na foto a video z palubní kamery ze srazu http://uloz.to/xeEgrr7N/prostejov-rar Heslo je již zde zmíněné. Stahoval jsem to něco přes hodinu a právě ukázal manželce. Mám vyslovit velké poděkování za video. A já děkuji také, mám totiž konečně dovoleno si pořídit také kameru. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Zdendo příště to dej na www.leteckaposta.cz je rychlejší stahování 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezname Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 úplný súhlas... to aj to zviera z hesla zatiaľ umre na starobu kým to stiahnem A to nejdem na mobilnom nete, download na WiFi mam nejakých 23 Mbps len nemám účet na uložto.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek61 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 "leteckaposta.cz" má omezenou velikost souborů. Nevím, jaká je rychlost downloadu jinde, ale parametry nejpoužívanějších úložišť bez registrace a poplatků jsou zde. (doufám, že se mi to sem podaří asi na třetí pokus nějak vložit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek61 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Včera jsem poslal dotaz na kontaktní email AMK Mohelnice, ktery provozuje "Mohelnické lomy". http://www.amk-mohelnice.cz/O%20nas.htm Ptal jsem se na možnost a podmínky uspořádání malého jednodenního setkání. Byli jsem tam na jednom Truck trialu a je tam na výběr spousta tratí dle možností našich "Yeťáků". Na jejich webu deklarují možnost spolupořádání podobných akcí. Zatím se mi nikdo neozval. Pokud by někdo měl v Mohelnici nějaký kontakt, zkuste se taky poptat. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 (editace) Ještě nahrávám video na youtube až to bude nahraný tak sem dám odkaz. Artigasi až budeš kupovat kameru, tak hlavně nekupuj žádnou levnou. Já ji mám http://cerne-skrinky.heureka.cz/prestigio-roadrunner-540/ Jinak musíte být při stahování trpělivý, já to tam taky nahrával skoro 4 hodiny. Editováno: 22. Říjen 2014, autor: z.docekal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 (editace) Včera jsem poslal dotaz na kontaktní email AMK Mohelnice, ktery provozuje "Mohelnické lomy". http://www.amk-mohelnice.cz/O%20nas.htm Ptal jsem se na možnost a podmínky uspořádání malého jednodenního setkání. Byli jsem tam na jednom Truck trialu a je tam na výběr spousta tratí dle možností našich "Yeťáků". Na jejich webu deklarují možnost spolupořádání podobných akcí. Zatím se mi nikdo neozval. Pokud by někdo měl v Mohelnici nějaký kontakt, zkuste se taky poptat Chlape, ty jsi moje krevní skupina. Už v sobotu jsem trošku rozdal příkazy na zjištění možnosti zimního ubytování v autokempu Mohelnice a právě čekám na odpověď. Dodatek: Koukám se na fotky Mohelnické lomy. Tedy tam bych nechtěl skončit. Dodatek 2: Chybička se vloudila a oprava foto: Koukám se na fotky Mohelnické lomy. Tedy tam bych nechtěl skončit. Editováno: 22. Říjen 2014, autor: Artigas 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Ještě přikládám odkaz na foto a video z palubní kamery ze srazu http://uloz.to/xeEgrr7N/prostejov-rar Heslo je již zde zmíněné. Video parádní 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek61 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Ještě přikládám odkaz na foto a video z palubní kamery ze srazu http://uloz.to/xeEgrr7N/prostejov-rar Heslo je již zde zmíněné. Super video 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Zdenko, vďaka, že i to šmrcol na YouTube, nemusel som to hodinu sťahovať. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Není to tím, že jsme super banda?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek61 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Jedno malé video, není sice ze srazu, ale třeba se bude líbit. http://leteckaposta.cz/961000266 heslo do archivu jako obvykle 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Jsme super banda, že Kubo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 no krasna jizda to musela bejt hlavne ti cumendove po ceste to asi nebrali co se deje tolik stejnych aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Hleděli, to si piš.... Škoda, že jsi pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Chlapci, já sice pozdě, ale přece jsem se dostal do debaty, abych mooooooc poděkoval všem! Tedy hlavně organizátorům, ale fakt všem. Nemělo to chybu, pes i žena byli též spokojeni. Nesměle připomínám náš dávný sraz na mé chatě v Nové Senince, který by se dal v pohodě zopakovat, třeba v lednu, bude-li zájem. Ti, kdož tam byli vědí, že místa je pro hodně lidí dost, vyjet se taky kamsi do hor dá a večer u kamen při lahvince a kytaře to taky není úplně blbé. Co vy na to? 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Chlapci, já sice pozdě, ale přece jsem se dostal do debaty, abych mooooooc poděkoval všem! Tedy hlavně organizátorům, ale fakt všem. Nemělo to chybu, pes i žena byli též spokojeni. Nesměle připomínám náš dávný sraz na mé chatě v Nové Senince, který by se dal v pohodě zopakovat, třeba v lednu, bude-li zájem. Ti, kdož tam byli vědí, že místa je pro hodně lidí dost, vyjet se taky kamsi do hor dá a večer u kamen při lahvince a kytaře to taky není úplně blbé. Co vy na to? Tak pokud bude sníh, což v dané lokalitě není až zase taková vzácnost a bude i trošku ovoce, tak já jsem pro. Posledně proběhl test žárovek, co tentokrát? Od boku - test zimních pneu? ( bohužel by musely být tři skupiny - čtyřkolky, předohraby a Tygřík ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Děkuji Hekimu za chválu a jsem pro konání "iceseninkatravel" setkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.