Přejít na obsah

Sraz majitelů vozů Škoda Yeti

strycek_BOB

Doporučené příspěvky

Moravak13, 1,4TSI, Ostrava

Rád bych se do výrobního závodu podíval, ale málokterý pátek a sobotu mám volné, prože pracuji v nepřetržitém provozu na směny. Volný víkend mám 1x za 6 týdnů. Takže počkám až stanovíte nějaký termín a buď budu mít štěstí a trefím se do volna, nebo si zkusím vzít dovolenou, nebo budu mít smůlu. Snad mi to výjde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nerad budu pasivní, ale podobně jako moravák13 zvolím taktiku, že se pokusím (díky své pracovní vytíženosti) zařídit, abych přijel. Nutno stanovit termín a nejlépe minimálně 14 dní dopředu. Jinač nápad je to super, budu dělat vše proto, abych se s vámi sešel.

Odkaz ke komentáři

Artigas – Olomouc - Tulák a já. Tulák v tom závodě už byl, tak půjdu jen já.

Pracuji v nepřetržitém provozu. Každý druhý víkend pracovní. Přehazování směn je u nás velice nepopulární disciplína, takže se mohu jen modlit, že se s termínem srazu někdo trefí do mého volného víkendu. Naprosto bez komplikací, volno pátek, sobota, neděle, pondělí, mám jednou za 28dní!

Velice rád bych se do výrobního závodu podíval, pak přesun někam k lesu a dál společné tematické popíjení zakončené hromadným sporem na téma, která barva, který motor je nej. Ať žije 1.4TSI červená.

Správně Artigasi! Ale na konci zprávy máš překlep - má tam být 1.8TSI štříbrná :)

Jinak já mohu kdykoliv kromě 5. - 19. dubna, když to vejde ve známost nějaký ten týden dopředu.

Zdravím Vás všechny a díky, že se toho někdo zodpovědně ujal !!!

Odkaz ke komentáři

Vážení, dnes jsem mluvil s panem Čtvrtečkou a tento velmi ochotný pán, dlouholetý a zasloužilý pracovník firmy Škoda, bývalý ředitel závodu v Kvasinách a velký fanda vozů Škoda nám ve všem vyšel vstříc a ačkoli to není zcela běžné je ochoten uspořádat pro nás v květnu 2011 dvoukolovou páteční odpolední exkurzi !!!

Termín : mluvili jsme o květnovém termínu a návrh je vzhledem k velké ochotě pana průvodce následující

6.5.2011 – volno

13.5.2011 – výprava Dánských příznivců značky Škoda - obsazeno

20.5.2011 – výprava Dánských příznivců značky Škoda - obsazeno

27.5.2011 – volno

Takže dávám hlasovat mezi termíny A - 6.5.2011 a B - 27.5.2011 – vybraný termín musím potvrdit do středy 23.3.2011

Předběžně jsme se domluvili na prvním kole od 17:00 hod a druhém kole od 18:30 hod. (vše závisí na počtu přihlášených osob). Obsazenost do jednotlivých prohlídkových kol bych rád viděl jako předem danou na základě seznamu osob a jako filtr navrhuji Vaše přihlášení se do skupiny Y1 od 17:00 hod. a Y2 od 18:30 hod. Zohledněte prosím také své dojezdové vzdálenosti a schopnost dostavit se na parkoviště závodu v Kvasinách včas.

16:30 – 17:00 hod příjezd skupiny Y1 k hlavní bráně závodu Kvasiny Škoda Auto a.s.

17:00 – 18:30 hod prohlídka výrobního závodu - skupina Y1

18:00 – 18:30 hod příjezd skupiny Y2 k hlavní bráně závodu Kvasiny Škoda Auto a.s.

18:30 – 20:00 hod prohlídka výrobního závodu – skupina Y2

Pokyny : Exkurze se mohou zúčastnit osoby starší 12-ti let. Fotografování a používání mobilních telefonů v závodě Škoda Auto je přísně zakázáno. Návštěvníci pod vlivem drog, alkoholu, ve znečištěném oděvu atd. se nemohou účastnit prohlídky.

Maximální počet osob v jedné skupině je 20 osob.

Tabulka : Také jsem se ve snaze trochu zpřehlednit dosavadní zájemce pokusil o souhrnnou tabulku. Co jsem nenašel je s otazníkem nebo prázdné (chcete-li něco ke svým údajům doplnit tak prosím přes SZ), osoby tučně vypsané reagovaly na poslední info o exkurzi do výrobního závodu Kvasiny a konání srazu někde poblíž včetně vhodných termínů a počtu osob, osoby psané netučným písmem reagovaly ještě před infem, že se koná exkurze a tím pádem sraz pobíž Kvasin, prosím je tedy o potvrzení účasti buď sem nebo přes SZ, v tabulce to upravím.

Místo pobytu a program : ujmete se toho někdo ? Zatím je v návrhu pobyt v kempu u přehrady Rozkoš ? vzdálenost z Kvasin 30 km.

V okolí Kvasin je k vidění dělostřelecká pevnost Hanička, pevnost Dobrošov, Zemská brána, Pašerácká lávka a spousta dalšího, v okolí Rozkoše pak zámek v Novém Městě nad Metují, zámek Náchod, pevnost Josefov, navrhujte nebo se programu rovnou někdo ujměte ...

Takže do tabulky na str.4 prosím uveďte své jméno, preferované datum, skupinu, počet osob (příklad : WalkerT A Y1 2) :p

Editováno: , autor: WalkerT
Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, že 5.5. vyrážím (s Yetíkem) na 14ti denní entomologickou expedici do hor Řecka a Makedonie a potom budu muset dohánět resty v rámci ČR, tak to vypadá, že květen je z mé strany pasé... :( Každopádně si to na srazu užijte a doufám, že se z toho stane pěkná tradice a já se budu moci zúčastnit někdy příště.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...