Jiry Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Ahoj. Mám Oct. 1 2.O MPI rok 2000. Nedávno jsem si všiml, že z airboxu pod vzduchovým filtrem vychází hadička, která je zaslepená. Nevíte někdo kam má tato hadička jít? Zřejmě ji zaslepili v servisu, protože je do ní jen narvanej šroub a podle délky jsem nenašel nic, kam by se dala nasadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Tahle úprava se dělala prý origo u aut, které měly problémy s rozsvěcováním kontrolky Check. Jaký máš modelový rok? Kód motoru? Byla by fotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Tak jsem hledal a našel. Před časem jsem MartinoviRS psal ohledně té slavné kontrolky Check, jelikož vím, že on to vyřešil a odepsal mi tohle - Ahoj pane ono to spočívá ve více věcech......ale pokud máš váhu starou neměněnou kup novou origo ve škodě jinde ji nekupuj X díl vyjde za dobře!!!!!!sice můžeš naměřit vše ok ale u váhy to tak neplatí může ukazovat dobré hodnoty a je v háji....a další co s ek tomuto musí udělat je u airboxu jde zpět jeden podtlak tan se musí odpojit v airboxu zaslepit díru cca 6mm šroub....a volná hadička upevnit aby nebyla volně hozena a nandat na ní filtr (sitko na benzín třeba at tam nejde bordel!!!!!!!!!!!! ta hadička je hned pod váhou a jde do sacího hrdla airboxu!!!a dále origo svíčky nic jiného nekupovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a origo vzduch filtr vše je v dp !!!!!a budeš mít pokoj!!!!!vím o čem hovořím..... Snad to nebude MartinoviRS vadit, že jsem to sem dal. Jestli se nepletu tak asi již někam podruhý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.