Přejít na obsah

Hadička z airboxu

Jiry

Doporučené příspěvky

Ahoj. Mám Oct. 1 2.O MPI rok 2000. Nedávno jsem si všiml, že z airboxu pod vzduchovým filtrem vychází hadička, která je zaslepená. Nevíte někdo kam má tato hadička jít? Zřejmě ji zaslepili v servisu, protože je do ní jen narvanej šroub a podle délky jsem nenašel nic, kam by se dala nasadit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem hledal a našel. Před časem jsem MartinoviRS psal ohledně té slavné kontrolky Check, jelikož vím, že on to vyřešil a odepsal mi tohle - Ahoj pane ono to spočívá ve více věcech......ale pokud máš váhu starou neměněnou kup novou origo ve škodě jinde ji nekupuj X díl vyjde za dobře!!!!!!sice můžeš naměřit vše ok ale u váhy to tak neplatí může ukazovat dobré hodnoty a je v háji....a další co s ek tomuto musí udělat je u airboxu jde zpět jeden podtlak tan se musí odpojit v airboxu zaslepit díru cca 6mm šroub....a volná hadička upevnit aby nebyla volně hozena a nandat na ní filtr (sitko na benzín třeba at tam nejde bordel!!!!!!!!!!!! ta hadička je hned pod váhou a jde do sacího hrdla airboxu!!!a dále origo svíčky nic jiného nekupovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a origo vzduch filtr vše je v dp !!!!!a budeš mít pokoj!!!!!vím o čem hovořím..... Snad to nebude MartinoviRS vadit, že jsem to sem dal. Jestli se nepletu tak asi již někam podruhý. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...