Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pánové nechci zakládat nové téma možná to tady už bylo ........ to když máte ty protisluneční "pruhy" (clonítka) tak to máte nějak zkrácený stěrače nebo vám to stírá přes ten pruh?

stírám přes pruh

kvuli clonitku me staveli dvakrat

jhednou za 200 jednou nic, jenom výtka

sterace mi jdou pres a zvlast jestli ho ma nekdo z folie tak uz je ultrablbost premejslet o zkracovanio steracu

já za clonu nikdy nic, dloufám že sem to teď nezakriknul :p

No tento týden jezdím do práce s kámošem co má dost dobře natuněnou OII s foliemi, pruhem a jiné a když nás stavěla hlídka tak chtěli vidět jen ty blbosti - lékarnička, žárovky atd. Ale nedalo mi to a zeptal jsem se na folie i sluneční pruh na skle a oni mi odpověděli, že v tomto případě nevidí důvod jakkoliv reagovat...

By ti kámoš poděkoval, kdyby mu kuli tobě dali pokutu. :smich: Ještě si měl říct, že jezdí každou chvíli nalitej :smich:-_-

No tento týden jezdím do práce s kámošem co má dost dobře natuněnou OII  s foliemi, pruhem a jiné a když nás stavěla hlídka tak chtěli vidět jen ty blbosti - lékarnička, žárovky atd. Ale nedalo mi to a zeptal jsem se na folie i sluneční pruh na skle a oni mi odpověděli, že v tomto případě nevidí důvod jakkoliv reagovat...

By ti kámoš poděkoval, kdyby mu kuli tobě dali pokutu. :smich: Ještě si měl říct, že jezdí každou chvíli nalitej :smich:-_-

lol No... v koncové fázi by to skončili přátelskou domluvou s úsměvem. lol

• 1 měsíc později...

Clonicí pruh nesundám (je průsvitnej a je to super věc proti sluníčku) a budu se modlit abych někde nepotkal benga :worthy a na just dám mračítka(bez atestu :p ) a folie na skla (s atestem :palec2: ).Tak sem zvědavej jak dlouho mi to vydrží kol100 .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.