SKAKI Vloženo 19. Březen 2011 Vloženo 19. Březen 2011 Zdravím, prosím o radu. Mám Felicii r.v. 1996, 1.3. Mám tam hozený plyn. Poslední dobou mi při jízdě, resp. při podřazování zhasíná motor. Dělá to i když někde dojíždím, třeba na dvojkou, tak z ničeho nic klenou otáčky a motor zhasne. Tak samo mi to dělá, i když zaparkuji a dám tam neutrál, chvíli to třeba jede, ale pak otáčky klesnou pod 800 a motor zhasne. Ve většině případů jde bezproblémově nastartovat. Mám vyměněné kabely u svíček, ale nepomohlo to. Při startování, když mi motor nechce naskočit jsem si všiml, že kabel co vede o svíček k cívce, hází jiskry, ale když motor startuje normálně je to OK, proto jsem měnil kabely, ale nepomohlo. Fórum jsem prošel, ale odpověď jsem nenašel. Předem děkuji za všechny postřehy a nápady, čím by to mohlo být. Zdraví SKAKI Citovat
Malta Vloženo 21. Březen 2011 Vloženo 21. Březen 2011 asi by jsi měl upřesnit, zda to dělá jen na LPG, či i na benzín. Citovat
SKAKI Vloženo 24. Březen 2011 Autor Vloženo 24. Březen 2011 (editace) JJ. Upřesním. Musím zjistit, protože po vyčištění škrtící klapky, výměně svíček, kabelů a filtru to dva dny nedělalo, ale teďkom to zase 2x zhaslo. Jakmile budu vědět, více, přidám další info. Editováno: 24. Březen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat
jajopajo Vloženo 17. Říjen 2011 Vloženo 17. Říjen 2011 Vymeniť membrány a filtre na na splyňovači (okolo 2000Sk). Mne to vždy pomohlo po každých cca. 50 000 km. Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Říjen 2011 Vloženo 17. Říjen 2011 Spíš bych to viděl na zapalování - vyměnit se mají nejenom kabely, ale i palec, víčko rozdělovače a případně i zapalovací cívka - trafo (i když se tomu říká "trafo", nic jiného než indukční cívka v hranaté formě vcelku spolu s výkonovým spínacím tranzistorem to není. Rozdíl je jenom ve tvaru kompletu). Nejlepší diagnostika se dělá v noci, kdy je ve tmě vidět všecky nežádoucí přeskoky mimo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.