Losky83 Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 (editace) Ahoj, tchán se snaží vyndat zadní sedačku z FII a prý je to tam na nějaký tisícihran nebo co. Nevíte, co je to za dvanáctihran nebo torx? Já to neviděl, tak nevím:( Chce vyndat sedačky úplně ven kvůli sekačce:) Hledal jsem a našel jsem, že by to mohl být dvanáctihran M10, je to tak? Děkuju moc Editováno: 21. Březen 2011, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Shodou náhod jsem zrovna študoval návod k obsluze F2 a narazil jsem na tohle: Nestačí to? Možná se to týká jen faceliftu, potom se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawka Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 (editace) nevíte jak by se dali vyndat jen opěradla u kombiku f2 toto pisou ale nevim kde zabrat – Odjistit opěru směrem nahoru a sklopit. – Zatlačit šroubovákem pojistnou západku - 1 - směrem dozadu na pravé vnější straně opěry (platí pro vozy s nedělenou opěrou) nebo na obou vnějších stranách opěry (pro vozy s dělenou opěrou). Editováno: 4. Srpen 2015, autor: pawka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawka Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 uz to nekdo oddelal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Mě to opěradlo vzadu šlo vyndat jen na levý straně. Mam to celý doma na půdě. Dost často tam vozim kolo tak nemusim pořád jak trubka sklápět opěradlo a vyndavat sedák. A navíc s sebou zbytečně netahám 25 kilo nebo kolik tak může to opěradlo vážit. Na pravej straně ať sem okolo toho lez jak sem chtěl je jedinou možností použití rozbrusky- takovej magor nejsem abych si řezal do novýho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawka Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 tam vidim jakysi bazmeht co brani vyndaní čepu, je vyrobem vyseknutim z 3-4mm plechu. ten bazmeht ma na sobě dražku ,jakoby pro sroubovak. kurde,ale at páčíš kam chces ani se nehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Skús nejak ťahať alebo tlačiť operadlo s tým že zo šrobovákom páčiš ten "bazmek" Mne to ide v pohode dať von, horšie je to, že tú dvojitú časť mi drží stredný pás a nemám na to mnohohran s ktorým by som to odmontoval. (chcel som vytepovať sedanky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Stačí imbus ,a je to lepší;-) Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Mam ve svojem sedadla řešený 1/2 nebo jak se to píše. O tom vyndání opěradla a sedáku na levej straně sem už tady psal. Na tej pravej straně sice opěradlo vyndat jde, ale né úplně z auta. V opěradle je cívka pro samonavíjecí pás a ten pás je pak přidělanej tisícihraným šroubem do lankovýho oka v karoserii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawka Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 (editace) natočte mi video prosííím(full hd,jinak uvidím prd),jak to odděláváte,protože to není možné. Editováno: 1. Červen 2016, autor: pawka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 No musíš pořádně zabrat a všelijak s tim otáčet a rumplovat na strany. Schválně sem si to dneska zkusil. De to blbě a stuha, ale de to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawka Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 zabrat kam? jaky mechanismus tam je? takhle od stolu to umím hned,ale pečlivě vysvětlit,to je těžký, že? zabrat můžu,mám hever na 150tun...jo a kámoš dělá v lomu,možná by to šlo i odstřelit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Tak snad nejdřív aby si TY vyfotil jaký máš sedačky co ti šlo vyndat a co ne-přesně to místo kde ti to nejde odďělat. Pokud nejsi technicky zdatný a nebo na to prostě nemáš trpělivost, tak to snad radši ani nevyndavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawka Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 rovnou řekni, že tomu nerozumíš a nepiš bludy. bud to umíš a napišeš postup,nebo mlč. neděláš v politice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Mysli si co chceš. Mě je to u pr... Pose. se s tim. Já chtěl jen poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawka Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 nebo si počkat na radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Neviem teraz či chceš návod na to ako vytiahnuť zadné sedačky, ak ano tak ten kolík či čo to je tak vytiahneš následovne. Ako je znázornená šipka tak tým smerom tlačíš plochým šrobovákom a zároveň to operadlo dvíhaš aby sa ti to uvolnilo. Potom už len treba ťahať von z auta pretože v strede to je na takej trubke nasunuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Mě se to co tu ukazuje Marf povedlo u obou opěradel už dávno. Jedno menší opěradlo na levej straně stejně jako sedák už nevozim přez rok. Na pravej straně sem nikdy neměl potřebu opěradlo vyndavat. Ale jak se tu o tom píše, tak sem se ho z hecu pokusil vyndat. Jde to, akorát je tam asi větší nános barvy, tak to de blbějc. Ten pás je přidělanej do karoserie-ale drží ho šroub- s tim samým tisícihraným imbusem do kterýho jde přesně ten imbus se kterým se povolujou sedačky řidiče a spolujezdce. Abych moch vyndat opěrku na tej pravej straně úplně z auta tak musim povolit ten šroub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Presne tak, inak ten ibus je to aká veľkosť, pretože chcem tie sedačky vytepovať a v aute sa to horšie tepuje ako vonku. Nepasuje ten imbus aj na odmontovanie pántov dverí, musím sestre vymeniť na fabii pánt jeden takže budem potrebovať aj tam nejaké náradie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Pawka- Už mi věříš, že já sem o hodně kroků napřed a místo keců jdu a rozeberu to? Marf-jdu se ti podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawka Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 (editace) věřím ti a omlouvám se, za ten vyrez se sroubovakem zabere dozadu a nesmiš se opírat o to operadlo,protoze ho zaroven prizvedne o par milimetru nahoru. jelikoz tam je pouze otočny čep,tak je zadelany barvou. vse je už priverene a ze svarovny jde toto cele i s autem na kataforezu a pak na lakovku,takze to může být řádně přilepené.(kataforeza je ta hneda zakladovka) típádem toto je vereseno a muze me to zde nechat pro vsechny. oddelat drzaky pasu a mužeš spát jak mimino atd. Editováno: 23. Červen 2016, autor: pawka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Sem se nechal trochu unést no. ale prostě stejně to úplný vyndání sabotuje šroub co drží bezpečnostní pás v karoserii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.