comod Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak už jsem se ho dočkal i já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Není sice moje, ale má pro mě určitý kouzlo tohle křidýlko... Jen už se nedá nikde sehnat :-/ Editováno: 25. Květen 2009, autor: MišáK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Není sice moje, ale má pro mě určitý kouzlo tohle křidýlko...Jen už se nedá nikde sehnat :-/ mne sa to nepaci,ale kolko ludi tolko chuti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 mne to pripomina "duck tail" ala porsche /959 myslim/. na auto by som si to nedal... najkrajsie je origo RS alebo odtrhova hranka z octavie 4x4 sedan. to RS2 ala RSI sa mi tiez paci ako mozna varianta na zamenu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mave1 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 mam taky mali dotaz neviem ako v CZ ale na SK zevraj ku kridlu treba nieaky certiffikat je to pravda alebo je to len vymysel a ak hej tka kde ho zozeniem dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Origo 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Není sice moje, ale má pro mě určitý kouzlo tohle křidýlko...Jen už se nedá nikde sehnat :-/ tady máš to tvoje křídlo prvně jsem ho taky chtěl, ale šel jsem s dobou a pořídil jsem si křídlo RSII, tady je ta ploutev ke koupi http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...octavia-kridlo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 uvazuji o nejaky strisce na kombika, kdyz budu mit neco jako ma Sejis, tak se mi pri jizde nebude tolik spinit zadni okno bordelem co steka ze strechy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šipan Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Já vlastním takové.Je to značka STYLLA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael99 Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 (editace) Ahoj, přidám také svou troškou do mlýna... Editováno: 22. Květen 2010, autor: Michael99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don_galiba Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 Taky RS + stříška. Prosimta, ako tam mas to RS kridlo prichytene ? iba lepene alebo aj srobami ? Potreboval by som to vediet lebo si ho idem tiez dat len neviem ci ho tam mam prilepit alebo prisrobovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 klasika RS... přemejšlim o WRC, ale nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Jednoduchá klasika RS. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 No včera som videl toto, tak sa s vami podelím. Už viem, čo by som nechcel, ale je to otázka osobného vkusu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Ahojte, rozhoduju se o zakoupení křídla a potřebuji pomoct. Nemáte někdo na autě křídlo JET od firmy Ellis tuning a nebo polo wrc pd firmy Stylla? fotky viz. přílohy. Pokud by jste někdo takové měli strašbě by mě pomohly fotky na vašem voze. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Ahoj,jaké lepidlo používáte na lepení křídel????Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Soudal, je to nějaké montážní lepidlo pro automobilový průmysl, takovej černej silikon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Já používám černé lepidlo na lepení skel,které je diametrálně lepší něž lepidlo od Soudalu.(mám vyzkoušené) Název napíšu až se dostanu di garáže.Je to klasická karťuše a stojí okolo 200 kaček. Má s tím přilepené už 3 roky prahy,rám na audio,spoilery a nic se ani nehne. Bych musel extra zabrat abych to utrhl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimi.stefanka Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Tak aj ja sa pochválim https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=c84b0b0c45&view=att&th=138cf0ba6c0135f5&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_h5731j770&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_v4tOWjY5FHcVDEhcvu2A8&sadet=1343503471373&sads=YcTzaAGUq1Gg5ohBDfyAqvhFcJY ešte som takéto nevidel,žiaľ jediné čo ma serie,že to krídlo je nasilu priskrutkované do kufru,takže odňať ho ..pruser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Akym sposobom sa montuje kridlo z octavia 1 combi RS na klasicku octaviu 1 combi ? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Chlapy chci na octavku rs kridlo ale ted ten problem origo na lak stoji 4tis coz je moc ale mam moznost presne laminatove kopie v zakladni barve za 900kc a ted to dilema kamarad tvrdi ze se po 2letech lak na laminatu zacne loupat a hlavne jak ho prilepim tak uz ho ani pak nesundam kdyby bylo potreba napr.prelakovani atd. Jake jsou vase zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Když se to nalakuje pořádně,nic se loupat nebude,kamarád má asi zkušenosti se špatným lakýrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Ono nejde ani tak o lak, ale o pracování laminátu. Já měl taky laminátové RS křídlo a po roce v něm bylo plno trhlin. To samé bylo s praskáním zadního převleku. Prahů atd atd. Stačí si projít auta na srazech co mají něco z laminátu. Všude jsou vidět kazy a trhliny. Laminát už nikdy do baráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.