Přejít na obsah

náhr.díly

sladek

Doporučené příspěvky

dělal jsem si pořádek pod stolem a narazil jsem na tašku s náhr díly na škodu 120 a zase jsem se naštval.Před časem jsem likvidoval pozůstalost včetně škody 120 a narazil jsem na různé drobné díly jako řemen,žárovky,rozdělovač,palec atd,prostě co se každému motoristovi za pár let nashromáždí.Protože většina věcí byla ještě zabalená a nová,přišlo mi líto to hodit do popelnice.Tak jsem dal inzerát sem do bazaru,ale protože nevím kolik co stojí,dal jsem cenu dohodou.Napsal mi zřejmě admin,že tam musím dát cenu a ať si ty ceny najdu na internetu.Neměl jsem náladu a ani čas,tak jsem to nechal být a inzerát zřejmě nevyšel,nenašel jsem ho.A teď jsem na ty věci narazil při úklidu,co asi udělám?Bude mě to mrzet,ale poletí do popelnice.Jenom proto,že jsem nenaťukal číslíčko do inzerátu.Mohlo to sloužit,nebude.A já jsem otrávený při pomyšlení,kolik dobrých věcí neslouží svému účelu jen proto, že někdo hodí pár klacků pod nohy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebuď ukřivděnej a nebreč tady. Na Brečení tady je založený téma.

To je takovej problém napsat ceny? Třeba žárovka 5 kč nebo 100 kč. Aspoň by si každej udělal představu i vo ostatních dílech.

pokud se toho chceš jen zabavit, tak tady je sekce DARUJI.

Jinak ti psal mod a to JÁ.

Jinak citace z pravidel:

Každý inzerát musí obsahovat cenu prodávaného zboží (cena musí přibližně odpovídat skutečnosti)

Při porušení pravidel má administrátor nebo moderátor právo inzerát bez předchozího varování VYMAZAT.

Navíc inzerát máš TADY, tak nekecej, že je smazanej. Chce to jen číst víc než jeden řádek

Ps.: sem zvědavej co ty na to.

Pss.: inzeráty se automaticky mažou po 2 měsících.

Odkaz ke komentáři

co já na to...Tímto se ti omlouvám,že jsem svůj inzerát nenašel.jinak vás obdivuji,vás dokonalé a bezchybné jak musíte všem těm ukřivděncům a ubrečencům pořád něco vysvětlovat,a stačilo to napsat normálním písmem a vůbec už nevím co je to mod.A až někdy zabrousíš na jiná řemesla a nějaký se na tebe začne vytahovat že to nevíš nebo neumíš,tak si na mě vzpomeň.Jinak tuto diskuzi považuji za uzavřenou,můžeš ji klidně smazat.Díky.

Odkaz ke komentáři

Nikde sem nenapsal, že sem dokonalej a bezchybnej.

Jen těch co nenajdou svoje téma a hned založí jiný s názvem "smazaný témata" "šikana moderátorů" a tak je spousta.

Beru, že sis chtěl postěžovat,ale i na to tu je téma. A zme zase u hledání.

Jinak sem se na tebe nevytahoval, ale v době internetu nenajít cenu u jednoho kousku??? Nezlob se na mě.

Ta barva a písmo byla a je spíš pro ostatní, aby viděli odpověď i druhý strany.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...