Pepa007 Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Vím že jsem to nějak už dělal Buď to čidlo zpátečky a ještě jde někaj odsát nebo poloosa Už si opravdu nevzpomínám musel bych to zase vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 PetrKiller: Tak co, už se podařilo vymenit ten olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 (editace) V takovém mrazu jsme se na to teď vykašlali .. mám jiný problém momentálně viz. mé téma v 1.4MPI Editováno: 6. Únor 2012, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neutron Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Tak, tak, ak nemá prevodovka vypúšťaciu zátku najnižším miestom na prevodovke je spínač spiatočkových svetiel, po jazde keď je olej teplý odpojiť konektor, vytočiť spínač a veselo vypustiť starý olej. Spínač aj otvor starostlivo odmastiť, dať nejaký tmel (Hermosal), alebo trocha lepidla na závity (napr. LOCTITE 243) ,zatočiť ho späť a naliať čerstvý olej cca 2 litre cez napúšťaciu zátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Čau.Kdyby jste neměli ten imbus - 17 - kristepane nekupujte drahý imbus. Navařte na šroub který má sedumnácku hlavu matku a golou to povolíte.Mě to šlo dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sachmar Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 (editace) Přidám také moji výměnu převodového oleje na Fabii 1,4mpi r.v 2002 Vypustil jsem to přes víčko řadicí páky jak bylo popsané výše jedním borcem,vytekl mi naprosto černý olej a po výměně rychlosti tam kloužou sami. A to mám najeto teprve 74 000km. Editováno: 30. Duben 2016, autor: sachmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.M-A-RT Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 (editace) Já měnil včera. Víčkem se mi to nepodařilo, neb tam drželo jak přivařené (nejspíš ho těch 170000km nikdo nesundaval). Vypustil jsem čidlem přes zpátečku se zvednutým ZP kolem. Následně nalil 2L castrol syntrans transaxle přes snímač rychlosti za motorem. Práce na dvě hodinky (půl hodinu jsem hledal čidlo rychlosti, protože jsem zapomněl, že je pod tepelným stíněním ) Editováno: 30. Červen 2016, autor: S.M-A-RT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Fabia 1.4mpi 2003 najeto 83tis. Mám měnit převodový olej? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.