Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vím že jsem to nějak už dělal Buď to čidlo zpátečky a ještě jde někaj odsát nebo poloosa Už si opravdu nevzpomínám musel bych to zase vidět

PetrKiller: Tak co, už se podařilo vymenit ten olej?

V takovém mrazu jsme se na to teď vykašlali .. mám jiný problém momentálně viz. mé téma v 1.4MPI :)

Upraveno od Petrkiller

• 4 týdny později...

Tak, tak, ak nemá prevodovka vypúšťaciu zátku najnižším miestom na prevodovke je spínač spiatočkových svetiel, po jazde keď je olej teplý odpojiť konektor, vytočiť spínač a veselo vypustiť starý olej. Spínač aj otvor starostlivo odmastiť, dať nejaký tmel (Hermosal), alebo trocha lepidla na závity (napr. LOCTITE 243) ,zatočiť ho späť a naliať čerstvý olej cca 2 litre cez napúšťaciu zátku.

• 2 roky později...

Čau.Kdyby jste neměli ten imbus - 17 - kristepane nekupujte drahý imbus. Navařte na šroub který má sedumnácku hlavu matku a golou to povolíte.Mě to šlo dobře.

• 2 roky později...

Přidám také moji výměnu převodového oleje na Fabii 1,4mpi r.v 2002 Vypustil jsem to přes víčko řadicí páky jak bylo popsané výše jedním borcem,vytekl mi naprosto černý olej a po výměně rychlosti tam kloužou sami. A to mám najeto teprve 74 000km.

Upraveno od sachmar

• 1 měsíc později...

Já měnil včera. Víčkem se mi to nepodařilo, neb tam drželo jak přivařené (nejspíš ho těch 170000km nikdo nesundaval). Vypustil jsem čidlem přes zpátečku se zvednutým ZP kolem. Následně nalil 2L castrol syntrans transaxle přes snímač rychlosti za motorem. Práce na dvě hodinky (půl hodinu jsem hledal čidlo rychlosti, protože jsem zapomněl, že je pod tepelným stíněním  :D )

Upraveno od S.M-A-RT

• 3 roky později...

Fabia 1.4mpi 2003 najeto 83tis. Mám měnit převodový olej? Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.