Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj Chlapi,

prosím Vás kdo má funkční etku mohli by jste se mi podívat na název, číslo a cenu těchto dílů.

Madlo řidiče spodek + vršek na čtyři el. okna, dveřní madla na ostatních dveřích jenom vršky a vše v černé barvě.

Díky moc :palec:

post-18589-063811100 1287496013_thumb.jp

post-18589-009657500 1287496024_thumb.jp

Vloženo

Jsou tři druhy, pogumované, lakované a poslední v současnosti používané matné (47H).

Pogumované a lakované jdou spolu kombinovat, ale matné se nedají kombinovat s ničím.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj všichni, mám problém, u mé O2 4x4 mi moje ženský podrapaly pogumované vnitřní madla dveří u řidiče i spolujezdce. Problém je, že mám el. okna jen vepředu. Polepky dělaj jen na 4 el . okna a origo nemůžu sehnat. Poraďte kde to maj. Díky za ochotu jarsva. :help:

Vloženo

Zdar, využiju toto téma...může mi někdo kdo má třebas etku zjistit co stojí ten vrchní plast u madla dveří řidiče a spolujezdce z OII FL??? Ty moje pogumovaný jsou taky zrasovaný a už je tam znovu nechci...dík

Vloženo

Tak jsem sehnal origo kod na ty kryty madel -1Z1 867 171 C-, ale je to cenově nějaký divný. Na 4 el. okna stojí asi 500,-Kč a na dvě prej 1000,- Kč. Jestli máte někdo možnost nahlédnout do origo dílů, nebo máte katalog tak prosím o info. Dík jarsva.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Ahoj, taky shanim ten horni plast madla ridice (el. okna jen predni) - okousal mi to pes :(

Nemuzu to nikde sehnat, tak beru jakykoli (ani nemusi byt novy) v dobrym stavu = bez otisku psich zubu a neposkrabany ... predem dik za jakykoli info, kde by se to dalo sehnat

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj, taky shanim ten horni plast madla ridice (el. okna jen predni) - okousal mi to pes :(

Nemuzu to nikde sehnat, tak beru jakykoli (ani nemusi byt novy) v dobrym stavu = bez otisku psich zubu a neposkrabany ... predem dik za jakykoli info, kde by se to dalo sehnat

• o 6 měsíců později...
Vloženo

zdravím, mám odrápaná všechny madla. Nevíte někdo, jak tu gumu nejsnadněji odstranit? Už jsem zkusil jedno madlo. Musel jsem ho demontovat, dal jsem ho do horké vody a kartáčkem jsem gumu odrhnul, ale je to strašně pracné - dlouho to trvá. Nezkoušel jsem acetonové ředidlo, protože se bojím, abych nepoleptal spodní plast. Nemáte někdo lepší způsob?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...