Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No je to Tvoje auto... :)

Za mě neee... Mám už asi averzi na podobné "tuning" doplňky. Tobě vadí, že máš pravé zrcátko menší a proto ses rozhodl dát si obě menší, chápu to tak správně?

Podobné nadšení jsem měl kdysi na golfu 3 a musím ríct, že jsem v těch zrcátkách viděl prd. Jsou malá a ještě blbě do modra zbarvená. Je fajn, že jsou už připravená pro naše auto - na golfu jsem musel doupravovat jak zvenku, tak zevnitř (manual) a vypadalo to škareďě.

Jako technicky to určitě půjde - montáž bude díky připravenosti snadná a napojení blinkrů nebude problém. Máš několik možností - buď svedeš kablík k blinkru v blatníku a nebo do interiéru, kde bys mohl napojit případně i parkovačky na tu modrou.

Problém bych viděl v homologaci - hlavně v zahraničí a občas na stk.

Závěrem - taky by se mi líbil blinkr v zrcátku, ale pokud se k nějaké té úpravě odhodlám určitě nebudu chtít zmenšovat komfort rozhledu na úkor vzhledu. Takže buď nějak hezky decentně dodělat ledky do stávajících (ve tvém případě asi pravý nový -stejně velký) a nebo to vzít opravdově a předělat zrcátka z OII.

Snad jsem Ti nevzal vítr z plachet - je to jen názor :palec2:

Vloženo

nene,jsem rád za názor...a as máš pravdu...neuvědomil jsem si,jak jsou ta zrcátka malá....a máš nějaké zkušenosti s instalací zrcátek z O2?pasují přesně?nebo jsou potřeba úpravy?díky

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím, už někdo řešil ty zrcátka z O2? Slyšel jsem že se rozeberou v kloubu a dáva se jen zrcátko z O2 a trojuhelník na dveřích se nechá O1 zkoušel to někdo bych to chtěl taky ale potřeboval bych poradit od někoho zkušeného.

Vloženo

Mám doma z OII už rok ,,, jdou tam dát . stačí poupravit zrcátka . pod trojuhelník se pak dá kus plastu co se veme z těch jedničkovejch.... někde sem viděl odkaz už na netu , bohužel administrátor nepovoluje nahrát odkaz :) takže google

Vloženo

Nezkoušel jste někdo rozdělat ty zrcátka v kloubu jestli by to nepasovalo popřípadě s malou upravou, dovařovat nějakej kus plastu pod trojuhelník se mi nějak nezdá, jak je to s ovládáním? Konektor si myslím pasovat nebude ve dvojkovém bude kabel na víc na blinkr a na osvit ale co kabely na štelování je jich stejnej počet popřípadě barvy? Můžeš hodit odkaz na ty nástavce pod trojuhelníky?

Vloženo

Já mám tedy přímo zrcátka z OII a sedli tam perfektně a co se týče elektriky tak jsem pouze z původních zrcátek ustřihl konektro a napájel na nové zrcátka...když si rozberete obje zrcátka jak staré tak nové zapojení je pak už jednoduché stačí se podívat kam který drátek vede.... a pouze jsem dodělal konektor na dva dráty (blinkry) a bylo hotovo pár foto

post-42295-0-73202300-1356818749_thumb.j

post-42295-0-30104400-1356818761_thumb.j

post-42295-0-74405900-1356818797_thumb.j

Vloženo (editace)

Taky sem si pořídil ty zrcátka s OII a na obautodily.cz se dají sehnat nástavce pod truhelníky co maj tyhle .. a s menší upravou tak jdou krásně :)

Hned jak to bude dodělané a spasovné dodám foto .. :kol-28:

Můžem mi pls zalat odkaz na trojúhelníky ? Nejdou použít z těch z OI ? Stejně mi ty zrcátka jsou k hovnu když tam dám OII .. Díkes :)

Tohle jsou ty na OI http://www.obautodily.cz/eshop/tuning-exterier-interier/m3_zrcatka/adapter-skoda-octavia-id:1072.eshop

Editováno: , autor: Pitbull88
Vloženo

Konečně nějaká konkrétní odpověd, akorát ten trojuhelník nevim nevim připadá mi že směrem k oknu chybí cca 12-15mm to se mi moc nelíbí, taky bych se bál zatejkání do auta v tom karbonu to vypadá lépe není to tak vidět,konektor by nešel přepinovat? Muselo se pájet? Barevně na sebe pasujou nebo prostě vrchní je vrchní a spodní je spodní?

Vloženo

tak muže se to přepinovat já jsem měl konektory u nových zrcátek ustřižené tak já neměl na výběr.. a co se týče barev nevím ted přesně zda to sedí, ale pokud montujete nebo demontujete zrcátka tak je rozděláváte. Je jen otázka minuty dvou podívat se na barvy kam která vede a napsat si to pak jen napíchat konektroy

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...