Honza_4 Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Zdravím všechny,mám na octavii pravé zrcátko menší,než levé....a říkal sem si,že místo výměni jen pravého bych vyměnil obě...protože bych přivítal blinkry v zrcátkách.Má někdo zkušenosti s těma v odkazu?jak vypadají?kolik cca vyjde lak do barvy?a co zapojení?jedná se o O1 rv 2001....díky http://aukro.cz/m3-zrcatka-vyhrivane-led-chrom-skoda-octavia-fabia-i1559329720.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 No je to Tvoje auto... Za mě neee... Mám už asi averzi na podobné "tuning" doplňky. Tobě vadí, že máš pravé zrcátko menší a proto ses rozhodl dát si obě menší, chápu to tak správně? Podobné nadšení jsem měl kdysi na golfu 3 a musím ríct, že jsem v těch zrcátkách viděl prd. Jsou malá a ještě blbě do modra zbarvená. Je fajn, že jsou už připravená pro naše auto - na golfu jsem musel doupravovat jak zvenku, tak zevnitř (manual) a vypadalo to škareďě. Jako technicky to určitě půjde - montáž bude díky připravenosti snadná a napojení blinkrů nebude problém. Máš několik možností - buď svedeš kablík k blinkru v blatníku a nebo do interiéru, kde bys mohl napojit případně i parkovačky na tu modrou. Problém bych viděl v homologaci - hlavně v zahraničí a občas na stk. Závěrem - taky by se mi líbil blinkr v zrcátku, ale pokud se k nějaké té úpravě odhodlám určitě nebudu chtít zmenšovat komfort rozhledu na úkor vzhledu. Takže buď nějak hezky decentně dodělat ledky do stávajících (ve tvém případě asi pravý nový -stejně velký) a nebo to vzít opravdově a předělat zrcátka z OII. Snad jsem Ti nevzal vítr z plachet - je to jen názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 20. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 nene,jsem rád za názor...a as máš pravdu...neuvědomil jsem si,jak jsou ta zrcátka malá....a máš nějaké zkušenosti s instalací zrcátek z O2?pasují přesně?nebo jsou potřeba úpravy?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Zdravím, už někdo řešil ty zrcátka z O2? Slyšel jsem že se rozeberou v kloubu a dáva se jen zrcátko z O2 a trojuhelník na dveřích se nechá O1 zkoušel to někdo bych to chtěl taky ale potřeboval bych poradit od někoho zkušeného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Taky by mě to zajímalo...Ale moc lidí to nedělá...Zrcátka nejsou teď v módě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 no to je zajímavá myšlenka i když přemýšlím o Tour zrcátkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda Octavia 1.9 TDI 81KW Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Také uvažuji a přestavbě zrcátek ... z O2 ... ale dočetl sem se za tam je rozdíl mezi venkovními trojuhelníky ... a toho se bojím jestli je pak nějaká šance aby to nevypadalo horzně a nezatíkalo do auta ... neví někdo jak to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Ty Tour zrcátka taky není špatnej nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Mám doma z OII už rok ,,, jdou tam dát . stačí poupravit zrcátka . pod trojuhelník se pak dá kus plastu co se veme z těch jedničkovejch.... někde sem viděl odkaz už na netu , bohužel administrátor nepovoluje nahrát odkaz takže google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda Octavia 1.9 TDI 81KW Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Taky sem si pořídil ty zrcátka s OII a na obautodily.cz se dají sehnat nástavce pod truhelníky co maj tyhle .. a s menší upravou tak jdou krásně Hned jak to bude dodělané a spasovné dodám foto .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Nezkoušel jste někdo rozdělat ty zrcátka v kloubu jestli by to nepasovalo popřípadě s malou upravou, dovařovat nějakej kus plastu pod trojuhelník se mi nějak nezdá, jak je to s ovládáním? Konektor si myslím pasovat nebude ve dvojkovém bude kabel na víc na blinkr a na osvit ale co kabely na štelování je jich stejnej počet popřípadě barvy? Můžeš hodit odkaz na ty nástavce pod trojuhelníky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Já mám tedy přímo zrcátka z OII a sedli tam perfektně a co se týče elektriky tak jsem pouze z původních zrcátek ustřihl konektro a napájel na nové zrcátka...když si rozberete obje zrcátka jak staré tak nové zapojení je pak už jednoduché stačí se podívat kam který drátek vede.... a pouze jsem dodělal konektor na dva dráty (blinkry) a bylo hotovo pár foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 (editace) Taky sem si pořídil ty zrcátka s OII a na obautodily.cz se dají sehnat nástavce pod truhelníky co maj tyhle .. a s menší upravou tak jdou krásně Hned jak to bude dodělané a spasovné dodám foto .. Můžem mi pls zalat odkaz na trojúhelníky ? Nejdou použít z těch z OI ? Stejně mi ty zrcátka jsou k hovnu když tam dám OII .. Díkes Tohle jsou ty na OI http://www.obautodily.cz/eshop/tuning-exterier-interier/m3_zrcatka/adapter-skoda-octavia-id:1072.eshop Editováno: 30. Prosinec 2012, autor: Pitbull88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Konečně nějaká konkrétní odpověd, akorát ten trojuhelník nevim nevim připadá mi že směrem k oknu chybí cca 12-15mm to se mi moc nelíbí, taky bych se bál zatejkání do auta v tom karbonu to vypadá lépe není to tak vidět,konektor by nešel přepinovat? Muselo se pájet? Barevně na sebe pasujou nebo prostě vrchní je vrchní a spodní je spodní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 tak muže se to přepinovat já jsem měl konektory u nových zrcátek ustřižené tak já neměl na výběr.. a co se týče barev nevím ted přesně zda to sedí, ale pokud montujete nebo demontujete zrcátka tak je rozděláváte. Je jen otázka minuty dvou podívat se na barvy kam která vede a napsat si to pak jen napíchat konektroy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 nikdo nic nového k zrcátkům ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Zrcátka teď nejsou v módě... Ale nějaký boom zase začne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sov.a Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi zrcátky z tour verze a normální verze O1 facelift (obě dlouhá). Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 (editace) povedal by som ze ziadny. aspon si nepamatam ze by na rodinnej Ambiente by bola nejaka zmena oproti mojej tourke... Editováno: 22. Únor 2013, autor: patrikcevela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Potkal jsem pár TOUR-ek co měly zpětné zrcátka mírně jiného tvaru (dvojkové to nebyly). Ale ne všechny TOUR-ky je mají. Nevím jaký je v tom klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 mozem ich zajtra cvaknut... ak si teda spomeniem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Tourky jsou takové větší baňatější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Zrkadielka na mojej Tourke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Mám dojem že to jsou ty co mám já a většina O1...Já na tource viděl trošku jiné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Taky jedna O I Tour. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.