kodemi.:R Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 fabia 1.4 MPi r.v. 2001 a oziva se mi kdyz je chlado a mokro tak vrzání v přední náprave.. Citovat
Pepa007 Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 fabia 1.4 MPi r.v. 2001 a oziva se mi kdyz je chlado a mokro tak vrzání v přední náprave.. S největší pravděpodobností silentbloky stabilizátoru. Odšroubuj stabilizátor u kol a potom s ním zahýbej nahoru dolů. Budou to dělat zřejmě ta dvě uložení v silentblocích na nápravnici. Při zkoušení je vrzání jinak slyšet vně vozu (není tak intenzivní ) jak v kabině. Citovat
mira xj Vloženo 4. Červenec 2006 Vloženo 4. Červenec 2006 Namazat silenbloky na stabilizátoru. Já to dělám vždy před zimou a po zimě a mám klid. Citovat
kodemi.:R Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Vloženo 4. Červenec 2006 Namazat silenbloky na stabilizátoru. Já to dělám vždy před zimou a po zimě a mám klid. ok dik lidi vsem kouknu nato.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.