kodemi.:R Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 fabia 1.4 MPi r.v. 2001 a oziva se mi kdyz je chlado a mokro tak vrzání v přední náprave.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 fabia 1.4 MPi r.v. 2001 a oziva se mi kdyz je chlado a mokro tak vrzání v přední náprave.. S největší pravděpodobností silentbloky stabilizátoru. Odšroubuj stabilizátor u kol a potom s ním zahýbej nahoru dolů. Budou to dělat zřejmě ta dvě uložení v silentblocích na nápravnici. Při zkoušení je vrzání jinak slyšet vně vozu (není tak intenzivní ) jak v kabině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Namazat silenbloky na stabilizátoru. Já to dělám vždy před zimou a po zimě a mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Namazat silenbloky na stabilizátoru. Já to dělám vždy před zimou a po zimě a mám klid. ok dik lidi vsem kouknu nato.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.