lukas.novot Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 Zdravím , viděl jste někdo TN5 na Octavia1. Myslim ze by oktě slušeli. Problém je že se dělají jen 8,5 et30 od 18 na oktu. Nemáte někdo foto jak vypadají na O1? Bude problém narvat je na 1.9tdi 1999? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 Kdyz nebudes mit snizeno, tak to problem nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 23. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 právěže snížit bych chtěl, jinak by to vypadalo jak koza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 já jsem přeci měl 8,5x18 ET30 na oktě a se štelovákem, myslim, že jsem tu i několikrát popisoval co to chce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.