Přejít na obsah

Pískání v motoru SDI

Doporučené příspěvky

zdravím, mám takový dotaz. Mám asi 14 dní fabču sdi, má najeto 190000km, udělal jsem hnedka rozvody, vše šlape jak má..Minulý týden jsem do toho nalil naftu a přidal aditivum...Posledních pár dní slyším od motoru takové pískání, ale jenom při otáčkách 1500 ot/min. Neví někdo, čím by to mohlo být? Dneska jsme koukli znovu do rozvodů a žádný problém, bylo to na VAGu a taky to žádnou chybku neukázalo... zajímavý je, že je to fakt jen při těch otáčkách 1500...když uberu nebo přidám, je slyšet jen správnej zvuk...jeden technik řek,že by to mohlo být nějaký ložisko, druhej že by to mohlo být čerpadlo...tak nevím,jestli se tam nějaká nečistota tím aditivem nerozpustila a nedělá tam neplechu...hlavně to nedělá jen při sešlápnutí plynu, pokud jedu z kopce na pětku a zase to padne na 1500 otáček, tak se to opět ozívá...Poraďte někdo, díky moc! :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...