Publikováno Červenec 4, 200619 r tak takhle se stará jeden člen Audi Clubu o Audinu. Je to z letošní dovolené v Chorvatsku. U fotky je tento komentář: o holku sme se starali jako o miminko:D
Červenec 4, 200619 r Autor tak takhle se stará jeden člen Audi Clubu o Audinu. Je to z letošní dovolené v Chorvatsku.U fotky je tento komentář: o holku sme se starali jako o miminko:D to bych to mohl jebat
Červenec 5, 200619 r Ja to nechapu Proc to tam ma? Obzvlast na tech kolech? aby mu to psi neocuravali
Červenec 5, 200619 r jééé, konečně někdo "horší" než já, jsem si připadal jako blázen, pak mě P2M uklidnil svým příspěvkem s očistou kol a teď jsem klidnej úplně ...
Červenec 5, 200619 r No ted jsou rodice v CHorvatsku na dovce a je tam kolem 45stupnu, takze to pyzamo na kola a auto ma smysl i kvuli prehrivani
Červenec 5, 200619 r Autor Tak přidám úryvek vztahující se k tomuto: 5.7.2006 00:32:00 TomasB Mike: neupálil ses trošku na sluníčku? (narážím na ten zábal auta) 5.7.2006 09:41:07 Luciferka To bylo jen pro lepší pocit ;-) 5.7.2006 13:13:40 MachiSSS No já nevím...ono na tom něco bude. Mike není jediný, kdo to tak balil ty auta. I spousta Chorvatů to dělá. Viděl jsem to snad u každého druhého baráku. Mike::: kde jste vlastně byli?
Červenec 6, 200619 r Kamarád byl v Chorvatsku černým Passatem a horkem se mu pohnul kryt airbagu spolujezdce, už to vypadá blbě. Potom zbytek dovolené stál pod borovicemi a to si dovedete představit ten humus na kastli.
Červenec 10, 200619 r Bežne teplota v odstavenom aute presahuje na slnku 60 stupňov. A gume kolies tiež neprospieva UV žiarenie. Ale ja by som asi ušil nejakú plachtu, ktorá by rovno zakryla celé auto. Predsa len, načo má blednúť lak 2 týždne na silnom slnku, keď nemusí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.