davidecek19 Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Ahoj - mam Oct - 1.6 74Kw 1998 a vaha vzduchu tedy myslim ty streva - nejake senzory jsou dost zaprasene nebo obalene prachem ci cernym potahem spiny. Muzu to orpavdu ale opravdu jeme vycistit? treba vatickou a pod? lihem nicim jinym bych to nedelal. Ma nekdo zkusenost? Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Ahoj - mam Oct - 1.6 74Kw 1998 a vaha vzduchu tedy myslim ty streva - nejake senzory jsou dost zaprasene nebo obalene prachem ci cernym potahem spiny. Muzu to orpavdu ale opravdu jeme vycistit? treba vatickou a pod? lihem nicim jinym bych to nedelal. Ma nekdo zkusenost? Ahoj Známý měl kdysi problém s váhou u TDi-81Kw. Už měl objednanou novou, ale nakonec jí zrušil, protože tu starou očitistil a světe div se....auto zase začalo jezdit jako z praku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 dekuji a prosimte jak se ma cistit - ono tam neco je videt teda myslim ten nejaky snimac ale vetsina snimacu bude asi schovana v tom plastu ze? Ahoj a diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 dekuji a prosimte jak se ma cistit - ono tam neco je videt teda myslim ten nejaky snimac ale vetsina snimacu bude asi schovana v tom plastu ze? Ahoj a diky za odpoved Nevím, jak to čistil, musel bych se zeptat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 uz vycisteno a i tak diky - jo zda se ze je vse ok krasne chytlo a hned otacky klesaji - predtim drzelo na 1400 otacek a spadlo az po 2 minutach na 750 ted hned do 5 vterin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Čím jsi to vyčistil? Já jsem se ho teďka ptal a povídal, že čistou vodou se saponátem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 ja se na to chystam taky kdyz jsem jednou delal ve skladech PHM v Cepru, tak mi chlapci poradili ze nejlepsi cistidlo je natural95 a maji pravdu, takze to zkusim naturalem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 ja bych pouze alkoholem - to je nejsetrnejsi a nema to zadne primes - lih je cisty - ten se pouziva na vsechno co je haklive ale urcite benzin neee - jsou tam cidla - teplotni a vice nevim. Doporucuji opravdu jeme a moc se o ne neopirat - jsou nabodovana na vodicich dratkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Uz jsem to sjel naturalem Nechal jsem to pak 3h vetrat venku Paxem to hodil do auta. Jsem zvedavy co to udela az startnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bArt_Teschen Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Takže to normálně v tom lihu "vyprat" ? Tzn. ponořit do něho ? Nebo jenom lehce štětečkem očistit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Tak tohle se me nejspis tyka taky, takze sem na to zvedavej. Mam doma technickej a normalni benzin a petrolej (ten je mastnej, to tam nedam), asi bude nejlepsi technickej benal, ne? 2 xhans69: tak co, nastartovals? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Nazdar chlapi, od soboty se mi totálně ztrácí výkon auta. Na jedničku jakš takš, ale na dvojku hrůza. Auto se dusí a občas malinko poškubává a výkon se dostaví až po pár vteřinách. Mám docela strach o váhu vzduchu. Jak se dá teda vyčistit? Začlo mi to dělat chvíli po dotlakování klimy, ale dělá to i když je klima vypnutá! Odepínání kompresoru jsem kontroloval a odpíná korektně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Určitě tehnickej benzín. Ničemu neuškodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Určitě tehnickej benzín. Ničemu neuškodí. OK... A jenom pomořit, nebo to jemně třeba štětečkem pošolichat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Určitě tehnickej benzín. Ničemu neuškodí. OK... A jenom pomořit, nebo to jemně třeba štětečkem pošolichat? S tím ponořováním bych to neriskoval, vem to štětečkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Snad se mi to podari sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 nejlepší je čistič brzd ve spreji.je to odmaš´tovadlo a rychle prchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bArt_Teschen Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Nemá někdo na prodej tuhle váhu ? 037 906 461 C na 20 V Turbo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bArt_Teschen Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Nemá někdo na prodej tuhle váhu ? 037 906 461 C na 20 V Turbo ... Tak jsem ted nasel na polskem webu zamennou vahu vzduchu za tu co shanim, stoji 190 zlotych, to je bratru cca 1300 Kč. To jde, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 nejlepší je čistič brzd ve spreji.je to odmaš´tovadlo a rychle prchá. Nebude to podobna sragora jako technickej benzin? V zivote sem cistic brzd totiz nemel v ruce, tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 2 xhans69: tak co, nastartovals? jj v pohode akorat mi to nejak nechtelo jet taxi rikam ze bych cosi zdupal? nic jsem neurval, to vim presne zvednul jsem kapotu a koukam ze o5 nezastrceny konektor po zastrceni vse ok akorat se nic nezmenilo 1200 otacek to furt drzi ty 2 minuty akorat vag na me vyhodil horni hranice volnobehu dosazena nebo tak nejak tusim chyba 17916 ale nikde nic neni porusene vse tesni jak ma klapka ok auto jede - zatim neresim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Tak ja to zitra zkusim vyndat a ocistit taky, co to udela....diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 opatrne s tou vahou - jsou tam jemna cidla na teplotu, vlhkost a hmotnost vzduchu - drzi na bodech ke dvema dratkum.Jeme jen spejlatkem o ne trete a neopirat se o ne. Pouzijte jen alkohol - nezanecha zadne fleky a nerozpousti. Lihem vse pekne ocisteno - nenamacel jsem ji - muze zateci do tisteneho spoje - uvnitr telesa - zalisovano pod kovem. Myslim ze kdyz nastaruju rychleji se otacky dostanou na normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bArt_Teschen Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 opatrne s tou vahou - jsou tam jemna cidla na teplotu, vlhkost a hmotnost vzduchu - drzi na bodech ke dvema dratkum.Jeme jen spejlatkem o ne trete a neopirat se o ne. Pouzijte jen alkohol - nezanecha zadne fleky a nerozpousti. Lihem vse pekne ocisteno - nenamacel jsem ji - muze zateci do tisteneho spoje - uvnitr telesa - zalisovano pod kovem. Myslim ze kdyz nastaruju rychleji se otacky dostanou na normal. Vcera kdyz jsem ji vymontoval tak jsem zjistil ze jedno to plastova lamela je nalomena a proto asi hlasila vadne hodnoty, dnes jedu pro novou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 nejlepší je čistič brzd ve spreji.je to odmaš´tovadlo a rychle prchá. Nebude to podobna sragora jako technickej benzin? V zivote sem cistic brzd totiz nemel v ruce, tak nevim Ja to taky nikdy nevidel, ale na brzdy se, nejen me, nejvice osvedcil trichloretylen (perchloretylen). HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.