Publikováno Červenec 6, 200619 r Ahoj - mam Oct - 1.6 74Kw 1998 a vaha vzduchu tedy myslim ty streva - nejake senzory jsou dost zaprasene nebo obalene prachem ci cernym potahem spiny. Muzu to orpavdu ale opravdu jeme vycistit? treba vatickou a pod? lihem nicim jinym bych to nedelal. Ma nekdo zkusenost? Ahoj
Červenec 6, 200619 r Ahoj - mam Oct - 1.6 74Kw 1998 a vaha vzduchu tedy myslim ty streva - nejake senzory jsou dost zaprasene nebo obalene prachem ci cernym potahem spiny. Muzu to orpavdu ale opravdu jeme vycistit? treba vatickou a pod? lihem nicim jinym bych to nedelal. Ma nekdo zkusenost? Ahoj Známý měl kdysi problém s váhou u TDi-81Kw. Už měl objednanou novou, ale nakonec jí zrušil, protože tu starou očitistil a světe div se....auto zase začalo jezdit jako z praku...
Červenec 6, 200619 r Autor dekuji a prosimte jak se ma cistit - ono tam neco je videt teda myslim ten nejaky snimac ale vetsina snimacu bude asi schovana v tom plastu ze? Ahoj a diky za odpoved
Červenec 6, 200619 r dekuji a prosimte jak se ma cistit - ono tam neco je videt teda myslim ten nejaky snimac ale vetsina snimacu bude asi schovana v tom plastu ze? Ahoj a diky za odpoved Nevím, jak to čistil, musel bych se zeptat...
Červenec 6, 200619 r Autor uz vycisteno a i tak diky - jo zda se ze je vse ok krasne chytlo a hned otacky klesaji - predtim drzelo na 1400 otacek a spadlo az po 2 minutach na 750 ted hned do 5 vterin
Červenec 6, 200619 r Čím jsi to vyčistil? Já jsem se ho teďka ptal a povídal, že čistou vodou se saponátem...
Červenec 6, 200619 r ja se na to chystam taky kdyz jsem jednou delal ve skladech PHM v Cepru, tak mi chlapci poradili ze nejlepsi cistidlo je natural95 a maji pravdu, takze to zkusim naturalem
Červenec 6, 200619 r Autor ja bych pouze alkoholem - to je nejsetrnejsi a nema to zadne primes - lih je cisty - ten se pouziva na vsechno co je haklive ale urcite benzin neee - jsou tam cidla - teplotni a vice nevim. Doporucuji opravdu jeme a moc se o ne neopirat - jsou nabodovana na vodicich dratkach
Červenec 6, 200619 r Uz jsem to sjel naturalem Nechal jsem to pak 3h vetrat venku Paxem to hodil do auta. Jsem zvedavy co to udela az startnu
Červenec 10, 200619 r Takže to normálně v tom lihu "vyprat" ? Tzn. ponořit do něho ? Nebo jenom lehce štětečkem očistit ?
Červenec 10, 200619 r Tak tohle se me nejspis tyka taky, takze sem na to zvedavej. Mam doma technickej a normalni benzin a petrolej (ten je mastnej, to tam nedam), asi bude nejlepsi technickej benal, ne? 2 xhans69: tak co, nastartovals?
Červenec 10, 200619 r Nazdar chlapi, od soboty se mi totálně ztrácí výkon auta. Na jedničku jakš takš, ale na dvojku hrůza. Auto se dusí a občas malinko poškubává a výkon se dostaví až po pár vteřinách. Mám docela strach o váhu vzduchu. Jak se dá teda vyčistit? Začlo mi to dělat chvíli po dotlakování klimy, ale dělá to i když je klima vypnutá! Odepínání kompresoru jsem kontroloval a odpíná korektně...
Červenec 10, 200619 r Určitě tehnickej benzín. Ničemu neuškodí. OK... A jenom pomořit, nebo to jemně třeba štětečkem pošolichat?
Červenec 10, 200619 r Určitě tehnickej benzín. Ničemu neuškodí. OK... A jenom pomořit, nebo to jemně třeba štětečkem pošolichat? S tím ponořováním bych to neriskoval, vem to štětečkem...
Červenec 10, 200619 r Nemá někdo na prodej tuhle váhu ? 037 906 461 C na 20 V Turbo ... Tak jsem ted nasel na polskem webu zamennou vahu vzduchu za tu co shanim, stoji 190 zlotych, to je bratru cca 1300 Kč. To jde, ne ?
Červenec 10, 200619 r nejlepší je čistič brzd ve spreji.je to odmaš´tovadlo a rychle prchá. Nebude to podobna sragora jako technickej benzin? V zivote sem cistic brzd totiz nemel v ruce, tak nevim
Červenec 10, 200619 r 2 xhans69: tak co, nastartovals? jj v pohode akorat mi to nejak nechtelo jet taxi rikam ze bych cosi zdupal? nic jsem neurval, to vim presne zvednul jsem kapotu a koukam ze o5 nezastrceny konektor po zastrceni vse ok akorat se nic nezmenilo 1200 otacek to furt drzi ty 2 minuty akorat vag na me vyhodil horni hranice volnobehu dosazena nebo tak nejak tusim chyba 17916 ale nikde nic neni porusene vse tesni jak ma klapka ok auto jede - zatim neresim
Červenec 11, 200619 r opatrne s tou vahou - jsou tam jemna cidla na teplotu, vlhkost a hmotnost vzduchu - drzi na bodech ke dvema dratkum.Jeme jen spejlatkem o ne trete a neopirat se o ne. Pouzijte jen alkohol - nezanecha zadne fleky a nerozpousti. Lihem vse pekne ocisteno - nenamacel jsem ji - muze zateci do tisteneho spoje - uvnitr telesa - zalisovano pod kovem. Myslim ze kdyz nastaruju rychleji se otacky dostanou na normal.
Červenec 11, 200619 r opatrne s tou vahou - jsou tam jemna cidla na teplotu, vlhkost a hmotnost vzduchu - drzi na bodech ke dvema dratkum.Jeme jen spejlatkem o ne trete a neopirat se o ne. Pouzijte jen alkohol - nezanecha zadne fleky a nerozpousti. Lihem vse pekne ocisteno - nenamacel jsem ji - muze zateci do tisteneho spoje - uvnitr telesa - zalisovano pod kovem. Myslim ze kdyz nastaruju rychleji se otacky dostanou na normal. Vcera kdyz jsem ji vymontoval tak jsem zjistil ze jedno to plastova lamela je nalomena a proto asi hlasila vadne hodnoty, dnes jedu pro novou ...
Červenec 11, 200619 r nejlepší je čistič brzd ve spreji.je to odmaš´tovadlo a rychle prchá. Nebude to podobna sragora jako technickej benzin? V zivote sem cistic brzd totiz nemel v ruce, tak nevim Ja to taky nikdy nevidel, ale na brzdy se, nejen me, nejvice osvedcil trichloretylen (perchloretylen). HM 1,6 / 74
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.