Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj - mam Oct - 1.6 74Kw 1998 a vaha vzduchu tedy myslim ty streva - nejake senzory jsou dost zaprasene nebo obalene prachem ci cernym potahem spiny.

Muzu to orpavdu ale opravdu jeme vycistit? treba vatickou a pod? lihem nicim jinym bych to nedelal. Ma nekdo zkusenost? Ahoj

Vloženo
Ahoj - mam Oct - 1.6 74Kw 1998 a vaha vzduchu tedy myslim ty streva - nejake senzory jsou dost zaprasene nebo obalene prachem ci cernym potahem spiny.

Muzu to orpavdu ale opravdu jeme vycistit? treba vatickou a pod? lihem nicim jinym bych to nedelal. Ma nekdo zkusenost? Ahoj

Známý měl kdysi problém s váhou u TDi-81Kw. Už měl objednanou novou, ale nakonec jí zrušil, protože tu starou očitistil a světe div se....auto zase začalo jezdit jako z praku... ;)

Vloženo
dekuji a prosimte jak se ma cistit - ono tam neco je videt teda myslim ten nejaky snimac ale vetsina snimacu bude asi schovana v tom plastu ze? Ahoj a diky za odpoved

Nevím, jak to čistil, musel bych se zeptat...

Vloženo

Čím jsi to vyčistil? Já jsem se ho teďka ptal a povídal, že čistou vodou se saponátem... :)

Vloženo

ja bych pouze alkoholem - to je nejsetrnejsi a nema to zadne primes - lih je cisty - ten se pouziva na vsechno co je haklive ale urcite benzin neee - jsou tam cidla - teplotni a vice nevim. Doporucuji opravdu jeme a moc se o ne neopirat - jsou nabodovana na vodicich dratkach

Vloženo

Tak tohle se me nejspis tyka taky, takze sem na to zvedavej. Mam doma technickej a normalni benzin a petrolej (ten je mastnej, to tam nedam), asi bude nejlepsi technickej benal, ne?

2 xhans69: tak co, nastartovals?

Vloženo

Nazdar chlapi,

od soboty se mi totálně ztrácí výkon auta. Na jedničku jakš takš, ale na dvojku hrůza. Auto se dusí a občas malinko poškubává a výkon se dostaví až po pár vteřinách. Mám docela strach o váhu vzduchu. Jak se dá teda vyčistit? Začlo mi to dělat chvíli po dotlakování klimy, ale dělá to i když je klima vypnutá! Odepínání kompresoru jsem kontroloval a odpíná korektně...

Vloženo
Určitě tehnickej benzín. Ničemu neuškodí.

OK... A jenom pomořit, nebo to jemně třeba štětečkem pošolichat?

S tím ponořováním bych to neriskoval, vem to štětečkem...

Vloženo
2 xhans69: tak co, nastartovals?

jj v pohode

akorat mi to nejak nechtelo jet

taxi rikam ze bych cosi zdupal?

nic jsem neurval, to vim presne

zvednul jsem kapotu a koukam ze o5 nezastrceny konektor :D

po zastrceni vse ok

akorat se nic nezmenilo

1200 otacek to furt drzi ty 2 minuty

akorat vag na me vyhodil horni hranice volnobehu dosazena nebo tak nejak

tusim chyba 17916

ale nikde nic neni porusene

vse tesni jak ma

klapka ok

auto jede - zatim neresim

Vloženo

opatrne s tou vahou - jsou tam jemna cidla na teplotu, vlhkost a hmotnost vzduchu - drzi na bodech ke dvema dratkum.Jeme jen spejlatkem o ne trete a neopirat se o ne. Pouzijte jen alkohol - nezanecha zadne fleky a nerozpousti. Lihem vse pekne ocisteno - nenamacel jsem ji - muze zateci do tisteneho spoje - uvnitr telesa - zalisovano pod kovem. Myslim ze kdyz nastaruju rychleji se otacky dostanou na normal.

Vloženo
opatrne s tou vahou - jsou tam jemna cidla na teplotu, vlhkost a hmotnost vzduchu - drzi na bodech ke dvema dratkum.Jeme jen spejlatkem o ne trete a neopirat se o ne. Pouzijte jen alkohol - nezanecha zadne fleky a nerozpousti. Lihem vse pekne ocisteno - nenamacel jsem ji - muze zateci do tisteneho spoje - uvnitr telesa - zalisovano pod kovem. Myslim ze kdyz nastaruju rychleji se otacky dostanou na normal.

Vcera kdyz jsem ji vymontoval tak jsem zjistil ze jedno to plastova lamela je nalomena a proto asi hlasila vadne hodnoty, dnes jedu pro novou ...

Vloženo
nejlepší je čistič brzd ve spreji.je to odmaš´tovadlo a rychle prchá.

Nebude to podobna sragora jako technickej benzin? V zivote sem cistic brzd totiz nemel v ruce, tak nevim :)

Ja to taky nikdy nevidel, ale na brzdy se, nejen me, nejvice osvedcil trichloretylen (perchloretylen).

HM 1,6 / 74

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...