Publikováno Květen 19, 201114 r Zdravim. Dal som si nachipovat novokupenu octavku TDI 96kW na 116kW. Testy sa nerobili na brzde ale na 3 prevodovom stupni pocas jazdy. Zaradena 3 na 1000ot/min, pedal na podlahu a na 5000 ot/min. Nacitali sa povodne hodnoty, nahrala sa nova mapa a zas to iste po uprave. Chcem sa opytat, ci je chip OK. Nejako sa mi nezdaju povodne hodnoty co sa tyka max krutaku a otacok a tak isto po uprave. Co som cital by mal byt seriovy max krutak okolo 2000 ot/min no ja som mal az pri 2770 pred upravou a po uprave az pri 3070ot/min. Diki za kazdu odpoved.. http://imghost.sk/image/360230-1905201104.jpeg
Květen 23, 201114 r Autor No neviem, mne to ide otvorit aj na inych PC. Upraveno Květen 23, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Květen 23, 201114 r Kdyby šly udělat grafy za jízdy auta, proč by se někdo obtěžoval s válcovejma brzdama?! Nikdy jsem nic takovýho nedělal, takže pouze "nahlas přemýšlím"...Spíš bych zajel na brzdu kde ti to odměří přesně , ale teď už jen po čipu a ne v sérii
Květen 23, 201114 r Autor Veď to napadlo aj mňa, ale asi preto, že sa pri tom dosahuje vysoká rýchlosť. Firma ušetrí peniaze za valcovú brzdu, pretože cesta z NR pred NZ je pekná rovinka. Ten chlapík povedal, že presnejšie by to bolo na 4-ke ale to by bola rýchlosť pri 5.000ot/min cca 150-160km/h. čo je na bežnú komunikáciu už dosť. Má niekto osobnú skúsenosť s firmou MaxTuning v NZ? Na brzde sa to robí na akom prevodovom stupni (predpokladám, že na 1. ) ? Upraveno Květen 23, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Květen 23, 201114 r Autor A co hovoris na tento moj graf? je to ok alebo je max vykon pri moc vysokych otackach? Ide mi len o to, ci som sa nenechal od*bat...Moze byt aj alternativa, ze chip je ok, ale nepresny graf, kedze to nerobil na brzde? Upraveno Květen 23, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Květen 25, 201114 r jsi zdaleka to je na kokšu podle mě 116 kw je asi docela dost chipoval mi jeden člen od tad byl jsem zvědav kolik tam mám KW a 105 kw stálo mě to flašku wolkra a jezdí to nehorázně " přes prahu se nečape ani audi r8 pak na delší trasi asi jo ale zustával vzadu a to mě vyprovokoval on a pak nestačil ani řadit
Květen 25, 201114 r Autor tak to mas pravdu. Jazdi to ozaj ako blazon...Ty nemas graf z tvojho cipu? Ako ti to robil ked si to mal za flasku?
Květen 25, 201114 r pokud měŕřš výkon na motorové brzdě tak se to měří na druhý nejvyšší rychlostní stupeň,což je tedy u 5ti kvaltu 4řka a u 6ti kvaltu 5tka.!!!
Květen 25, 201114 r jsi zdaleka to je na kokšu podle mě 116 kw je asi docela dost chipoval mi jeden člen od tad byl jsem zvědav kolik tam mám KW a 105 kw stálo mě to flašku wolkra a jezdí to nehorázně " No čéče,jsi se mi ani nepochlubil,že jsi byl na brzdě. Graf nemáš? Jinak je to pořád nějaká střední verze, počkej až Ti tam někdy zkusmo šupnu tu silnější Marchello: no v reakci na SZ mi přijde to měření neadekvátní a podezřelá už jen ta hodnota před - téměř to co uvádí výrobce,většinou se to dost liší. Ty hodnoty po chipu, no řekl bych, že to je spíš eko chip - lehčí úprava, u tohohle motoru není problém sahat kolem 400 Nm a 120Kw +- a to se nebavím o žádným Hard chipu. Tohle téma jsi založil proč? Předpokládám,že jsi čekal , že to bude mít silnější efekt,což podle mě moc asi nemá. Jestli máš Vaga, udělej logy 3 a 11 kanálu v řj motoru. Na 3 nebo 4 rychlost od 1200 ot/min do 4 tis. To prozradí víc Upraveno Květen 25, 201114 r od juke.box
Květen 25, 201114 r jsi zdaleka to je na kokšu podle mě 116 kw je asi docela dost chipoval mi jeden člen od tad byl jsem zvědav kolik tam mám KW a 105 kw stálo mě to flašku wolkra a jezdí to nehorázně " přes prahu se nečape ani audi r8 pak na delší trasi asi jo ale zustával vzadu a to mě vyprovokoval on a pak nestačil ani řadit 105kw po chipu u 96(ASZ)? To má dobře zajetý auto bez tech. problemů v serii.
Květen 25, 201114 r To je pak jina Když reagujes k 96 a nemáš v popisu 81, tak jsem bral, že myslíš 96, srry
Květen 26, 201114 r Autor to Juke.Box: Temu som zalozil nie preto aby to malo efekt u clenov fora, ale preto, ze som chcel vediet nieco viac o konkretne mojom cipe. Kazda firma to robi inak. Nechcel som nic extra, islo mi len o to, zvysit vykon za prijatelnych podmienok (nic nemenit zo seriovej vyroby- spojka, turbo, atd.). Mam auto len 1 mesiac, takze sa tejto problematike venujem len kratko...Predtym som sa o toto vobec nezaujimal. Dakujem ale za odpoved.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.