Octavian1 Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Nemate nekdo Columba s TV Tunerem? jak je na tom s chytanim signalu po dalnicich napr.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Já ne, ale kámoš ho má a dálnice nic moc, spíš nic než moc... Centra měst ok, ale většinou když s ním jedu, má tam stejně DVD. Já ho sháním, Columbus se i nechá, ale ten TV tuner moc k sehnání neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 signál je zatím nic moc, ale časem se to zlepší, jak se zavede celoplošně digitál, ale třeba s německem to bude nesrovnatelné, tam to hraje prakticky bez výpadků a občas i v tunelech. jedniná trasa, kde mi hraje celoudobu CT1 je D11, ale přepíná se několikrát mezi digi a analogem - naštěstí automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 22. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Pokud tomu spravne rozumim tak ono to nejede jen na digital ale i na analog? Takze kdyz to shrnu za jizdy nic moc ale kdyz stojim dejme tomu v zacpe tak ok ve mestech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 přesně tak, je to analog/digi tuner, takže pokud je stanice podepsaná názvem, tak dokáže přepínat podle zdroje lepšího signálu. Ve městech v koloně záleží, co je okolo tebe, třeba úzká ulice s x patrovými domy, nic moc, to samé třeba železniční přejezd, buď to ruší troleje nebo projíždějící vlak, ale jinak to hraje celkem ok, to, co sem od toho očekával to cca splnilo. Je škoda, že v SII combi nedali antény i do bočních oken v kufru, byl by příjem určitě lepší, má to tak turek nebo audi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kas Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Můj TV tuner se chová obdobně, např. V Brně, Olomuci jede TV signál na digital téměř pořád. Jakmile se dostanu dál z města např. na dálnici Brno-Vyškov , signál začne vypadávat. Projevuje se to tak, že cca na dvě vteřiny vypadne zvuk a na displeji se objeví přeškrtlý reproduktor. Někdy i 5 x za minutu. Na analog jsou tyto výpadky menší. Zajímavé je, že pokud stojím i v zástavbě signál jede téměř vždy bez závad. Volal jsem do Škodovky a tam mi řekli, že signál i zvuk musí jet stále a ať to reklamuji. Jel jsem tedy do servisu, tam přepsali firmware Columba, problém se nevyřešil. Nyní budou pátrat mezi anténou a Columbem... Jak to funguje tedy vám?? Máte také kopletní výpadek zvuku s přeškrtlým reproduktorem, nebo si TV tuner snaží zvuk "doplnit" a dojde u Vás pouze ke zkreslení zvuku? Díky za Vaše postředhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kas Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 to nikdo nemáte v autě TV tuner?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 U mě po Plzni často přeškrtnutý reproduktor - ale nijak to nezkoumám a neřeším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Kde sehnat ten tuner? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 mrkni do bazaru,když tak jedem prodávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 na kolik vyjde? ale netuším, co antény - jsou někde lepený, v zadním skle apod., bude mít dodatečná montáž stejnou kvalitu příjmu jako originál? já jsem koukal po netu, ale moc se ten tuner sehnat nedá... v zahraničí na eBay jo, ale to si nelajznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Antény se dají udělat jako originál a hraje to pak taky jako originál. jinak přeškrtlý reproduktor také mívám, je to sílou signálu, první vypadává zvuk, pak grafika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Jinak info když tak do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kas Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 a nedala by se doplnit nějaká externí anténa, která by měla lepší příjem než ta originál ve skle? Dnes jsem viděl někoho s velkou magnetickou anténou na zadním kufru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
73_kodiak Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Signal v Praze a okoli be problemu... Na D1 po prekroceni 150kmh se ztrati... kostickuje atd... jinak vse v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 27. Březen 2020 Sdílet Vloženo 27. Březen 2020 Toto je poměrně staré téma... ale jak je na tom dnes? S DVB-T2 a HEVC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Rekl bych ze TV nefunguje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 V manuálu se píše, že DVB-T2 umí. Ovšem pak je tu otázka kodeku H.265 (HEVC). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Úterý Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 (editace) No také mám problém, tedy v dohledné době, s tv tunerem v Columbus.Zatím to jede bez problému ale jak naskočí dvbt2 tak to bude špatné. Nemáte někdo řešení co se s tím dá dělat? V aut.servisu neznali nic, koukali na mě jak na marťana. Editováno: 28. Duben 2020, autor: Úterý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.