1Venca Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Zdravím, řeším teď chybu 01336 - hlásí jí jednotky 17 - přístrojová deska a 19 - gateway. Na obrázku z dílenské příručky jsou ale nakresleny v jednom bloku, jak to je ve skutečnosti? U popisu chyby je napsáno chyba ve svazku komfortního systému - ale komfortní jednotky chybu nehlásí. Mohl byste mi někdo přiblížit jak to ve skutečnosti funguje? Bližší popis jsem k tomu nikde nenašel. |Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 can gateway je opravdu v budikach, da se rict, ze gateway sprostredkovava komunikaci po canu mezi jednitlivymi komponenty, tak ma asi mechanizmy na odhaleni chyby narozdil od ostatnich komponent, proto to nehlasi komfortka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Venca Vloženo 21. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Aha, takže to znamená zkontrolovat komplet vedení mezi přístrojovou deskou a komfortními jednotkami? Jenom ještě takový detail - když má auto dálkový centrál, nemělo by mít i jednotku centrálního zamykání, ve vagu označená č.35? Ta se mi nepodaří načíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 centralni zamikani 35 ma pouze pokud nema el. okna, to pak ma vsechno v jedne jednotce, v komfortce (ta je jen jedna, nad pedalama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.