Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

řeším teď chybu 01336 - hlásí jí jednotky 17 - přístrojová deska a 19 - gateway. Na obrázku z dílenské příručky jsou ale nakresleny v jednom bloku, jak to je ve skutečnosti? U popisu chyby je napsáno chyba ve svazku komfortního systému - ale komfortní jednotky chybu nehlásí. Mohl byste mi někdo přiblížit jak to ve skutečnosti funguje? Bližší popis jsem k tomu nikde nenašel. |Díky za radu

Vloženo

can gateway je opravdu v budikach, da se rict, ze gateway sprostredkovava komunikaci po canu mezi jednitlivymi komponenty, tak ma asi mechanizmy na odhaleni chyby narozdil od ostatnich komponent, proto to nehlasi komfortka

Vloženo

Aha, takže to znamená zkontrolovat komplet vedení mezi přístrojovou deskou a komfortními jednotkami? Jenom ještě takový detail - když má auto dálkový centrál, nemělo by mít i jednotku centrálního zamykání, ve vagu označená č.35? Ta se mi nepodaří načíst.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...