Červenec 19, 200619 r Destička se sjede podle čistého lemu. Já ho tam mám také, cca 1 mm výstupek, proto až sjedu desky dám nové kotouče. Tom
Červenec 20, 200619 r DarkArt: ja chodim sem... tedy chodil jsem za dob felicie... ted jsem to jeste nepotreboval www.autodilykrc.cz
Červenec 20, 200619 r DarkArt: ja chodim sem... tedy chodil jsem za dob felicie... ted jsem to jeste nepotreboval www.autodilykrc.cz já bych rád ATE v krci mají jen FERODO
Srpen 22, 200619 r Autor Co to jsou za kotouče ATM a Melax nebo tak nějak? Označení destiček ABX kdo to je?
Říjen 25, 200717 r Včera jsem měnil brzd.destičky ty origo vydržely 57tis.km což docela oceňuju,koupil jsem tyhle: http://auto-moto.veletrh.com/koupit/brzd-d...h-roadhouse_218 máte s nima někdo skušenosti?Jsou tvrdší než origo nebo je to tak na stejno.Ty origo dost špiní tak doufám že tyhle budou o něco míň přášit. Upraveno Říjen 25, 200717 r od Vlasta
Únor 17, 200817 r Stupídna otázka,ale opýtam sa.Ako sa kupujú kotúče?Ceny v e-shopoch sú za jeden,alebo za sadu (pár).Doštičky sa predávajú v sade (4 ks),ale u kotúčov som toto nevidel nikde napísané.Logika vraví že ak meniť tak oba kotúče,ale fakt neviem.
Únor 18, 200817 r Stupídna otázka,ale opýtam sa.Ako sa kupujú kotúče?Ceny v e-shopoch sú za jeden,alebo za sadu (pár).Doštičky sa predávajú v sade (4 ks),ale u kotúčov som toto nevidel nikde napísané.Logika vraví že ak meniť tak oba kotúče,ale fakt neviem. Kotouče jsou v shopech většinou po jednotlivých kusech.
Červen 4, 200817 r Chlapci ja mam menene dosticky a v 76 tisic a mam najazdene 77500 a dosticky su v takom stave vieti mi povedat co stym??alebo sa to zjazdi? tam kde to odstava tak cca je to vo vzduchu 0,5 cm diki Upraveno Červen 4, 200817 r od Reso
Červen 4, 200817 r mam tu este jednu fotku a tu je to lepsie visiet sice opacne koleso ale to je jedno
Červen 11, 200817 r Ježíš, to je přece úplně normální. Nová destička je prostě na koncích asi o 2mm skosená a je to proto, aby si líp sedla.
Červen 11, 200817 r ale ona brzdi len koncom dosticky a nieje uplne pri kotuci ono je ako keby zjazdena:( ale je vraj nova ...
Červen 12, 200817 r tak brzdove dosticky dnes vymenene ... dvovod majitel predchadzajuci dal tam zly typ dosticiek
Červen 12, 200817 r nerikej,zes ty desticky vymenil ty sam nechtel bych s tebou ted jezdit, bal bych se o svuj holy zivot
Červen 12, 200817 r neni mozne zes ode me nechtel 30ti strankovy navod s nazvem "Jak na to,aned udelej si sam a bez pomoci blizniho sveho" Nebojis se jezdit nad 5km/h?
Říjen 9, 200816 r Moje kouteče mají taky lem, asi 3 - 4 mm na obou předních kotoučích, kotouče mají i pěkné rezavé šupiny ve vnitřním chladícím prostoru. Zajímá mě jak poznám kdy měnit kotouče, a kolik se může sjet toho materiálu. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.