Tomas.cz Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Destička se sjede podle čistého lemu. Já ho tam mám také, cca 1 mm výstupek, proto až sjedu desky dám nové kotouče. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 A co tak nechat to někde vysoustružit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 poradte kde kupujete nejlaciněji tyto věci -.) di moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 DarkArt: ja chodim sem... tedy chodil jsem za dob felicie... ted jsem to jeste nepotreboval www.autodilykrc.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 DarkArt: ja chodim sem... tedy chodil jsem za dob felicie... ted jsem to jeste nepotreboval www.autodilykrc.cz já bych rád ATE v krci mají jen FERODO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Já nakupuju v APM Praha Hostivař tam mají ATE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 22. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Co to jsou za kotouče ATM a Melax nebo tak nějak? Označení destiček ABX kdo to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 (editace) Včera jsem měnil brzd.destičky ty origo vydržely 57tis.km což docela oceňuju,koupil jsem tyhle: http://auto-moto.veletrh.com/koupit/brzd-d...h-roadhouse_218 máte s nima někdo skušenosti?Jsou tvrdší než origo nebo je to tak na stejno.Ty origo dost špiní tak doufám že tyhle budou o něco míň přášit. Editováno: 25. Říjen 2007, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Stupídna otázka,ale opýtam sa.Ako sa kupujú kotúče?Ceny v e-shopoch sú za jeden,alebo za sadu (pár).Doštičky sa predávajú v sade (4 ks),ale u kotúčov som toto nevidel nikde napísané.Logika vraví že ak meniť tak oba kotúče,ale fakt neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Stupídna otázka,ale opýtam sa.Ako sa kupujú kotúče?Ceny v e-shopoch sú za jeden,alebo za sadu (pár).Doštičky sa predávajú v sade (4 ks),ale u kotúčov som toto nevidel nikde napísané.Logika vraví že ak meniť tak oba kotúče,ale fakt neviem. Kotouče jsou v shopech většinou po jednotlivých kusech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Aaaa dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 (editace) Chlapci ja mam menene dosticky a v 76 tisic a mam najazdene 77500 a dosticky su v takom stave vieti mi povedat co stym??alebo sa to zjazdi? tam kde to odstava tak cca je to vo vzduchu 0,5 cm diki Editováno: 4. Červen 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 mam tu este jednu fotku a tu je to lepsie visiet sice opacne koleso ale to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 nikto mi nevie poradit co stym?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Ježíš, to je přece úplně normální. Nová destička je prostě na koncích asi o 2mm skosená a je to proto, aby si líp sedla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 ale ona brzdi len koncom dosticky a nieje uplne pri kotuci ono je ako keby zjazdena:( ale je vraj nova ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Nevie niekto kde na fore je výkres na zbrúsenie hrán brzd.doštičiek ked pískajú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 tak brzdove dosticky dnes vymenene ... dvovod majitel predchadzajuci dal tam zly typ dosticiek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 nerikej,zes ty desticky vymenil ty sam nechtel bych s tebou ted jezdit, bal bych se o svuj holy zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 ano sam a co ma byt?????? ved na tom nic nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 neni mozne zes ode me nechtel 30ti strankovy navod s nazvem "Jak na to,aned udelej si sam a bez pomoci blizniho sveho" Nebojis se jezdit nad 5km/h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 si sprosty ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 a chlapci ako dlho sa zabehuju nove dosticky ?? 1000 KM?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krypto Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Moje kouteče mají taky lem, asi 3 - 4 mm na obou předních kotoučích, kotouče mají i pěkné rezavé šupiny ve vnitřním chladícím prostoru. Zajímá mě jak poznám kdy měnit kotouče, a kolik se může sjet toho materiálu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 musí mít minimální tlouštku 19mm.....pokud mají méně vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.