Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím

v noci z úterý 24. 5. na středu nedaleko Vyškova se mě ztratila Škoda Octavia 1,9 TDi, stříbrná metalíza, nové zimní pneu Kleber 195 / 65. Mírně promáčklé zadní pravé dveře a poškozený přední nárazník se spojlerem.

Auto mělo 190 200 km a byl prasklý intercooler. Měl jsem zaparkované pět metrů od okna tak abych měl auto stále na očích.

Podle informací je to již třetí auto v obci během tohoto týdne:( Fotku bohužel nemám.

combi?? sedan?? vin kod??? spz??? rok vyroby???Ake mala zabezpecenie??? ZIADNE.

Upraveno od PROCHY603

To tenhle šrot někdo ukradl jo? To si to měl odemčený nebo totálně nezabezpečený ne?

Příspěvky některých příslušníků fóra nemá smysl ani komentovat.. že Kořas? fuckkol100

Honzo ztráty je mi líto, bohužel nečekej, že bude zpět doma, to je hodně hodně malý %.

• Autor

Jestli to byl šrot těžko říct, zvláště pro hloupáčky co neviděli. Jezdí daleko horší auta. Koupil jsem ji při 165 t. km loni v březnu. Motor byl ale lepší než co jsem jezdil s Octaviemi II 1,9TDi.

Jezdil jsem s tím pro firemní účely, firma mě odmítala cokoliv platit. Takže jsem dělal blbce a ještě dopadnul takhle.

A pro ostatní inteligentní komentátory - tak hloupej nejsem abych si nezamykal auto. Zabezpečení standartní jako u ostatních. Central, zámek volantu, zámek zpátečky. Vše zamknuto.

A myslím že uvádět další podrobnosti je asi opravdu ztracenou:(

Ked je pre teba uz zbytocne davat sem udaje o aute tak na co si zalozil temu???:palec2::

Mozno ze tvoje auto niekde stoji a caka.

A niekto z fora bi si ju mohol aj vsimnut pokial bi si dal viac informacii o aute.;)

Upraveno od PROCHY603

• 3 měsíce později...

jj souhlasim :excl: vice lidi o kradeži bude vedet,večši možnost na nejaky uspech..... :(:rtfm:kol103kol119

• 6 let později...

Sice je to velký OT, ale přece jen...nyní o 7 let starší se omlouvám zakladateli tématu a všem, kteří můj příspěvek četli, co jsem to napsal před těmi sedmi lety za blbost...:doh:worthy

• 1 měsíc později...

Nenapsal jsi blbost, ale pravdu. Já taky přišel před deseti lety o Octavii. Je to nepříjemný pocit, ale na druhou stranu jsem dostal od pojišťovny přes 200 klacků...

I kdyby to byla Lada 1600, tak to zabolí :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.