Publikováno Květen 27, 201114 r Zdravím v noci z úterý 24. 5. na středu nedaleko Vyškova se mě ztratila Škoda Octavia 1,9 TDi, stříbrná metalíza, nové zimní pneu Kleber 195 / 65. Mírně promáčklé zadní pravé dveře a poškozený přední nárazník se spojlerem. Auto mělo 190 200 km a byl prasklý intercooler. Měl jsem zaparkované pět metrů od okna tak abych měl auto stále na očích. Podle informací je to již třetí auto v obci během tohoto týdne:( Fotku bohužel nemám.
Květen 27, 201114 r combi?? sedan?? vin kod??? spz??? rok vyroby???Ake mala zabezpecenie??? ZIADNE. Upraveno Květen 27, 201114 r od PROCHY603
Květen 27, 201114 r To tenhle šrot někdo ukradl jo? To si to měl odemčený nebo totálně nezabezpečený ne?
Květen 27, 201114 r Příspěvky některých příslušníků fóra nemá smysl ani komentovat.. že Kořas? Honzo ztráty je mi líto, bohužel nečekej, že bude zpět doma, to je hodně hodně malý %.
Květen 29, 201114 r Autor Jestli to byl šrot těžko říct, zvláště pro hloupáčky co neviděli. Jezdí daleko horší auta. Koupil jsem ji při 165 t. km loni v březnu. Motor byl ale lepší než co jsem jezdil s Octaviemi II 1,9TDi. Jezdil jsem s tím pro firemní účely, firma mě odmítala cokoliv platit. Takže jsem dělal blbce a ještě dopadnul takhle. A pro ostatní inteligentní komentátory - tak hloupej nejsem abych si nezamykal auto. Zabezpečení standartní jako u ostatních. Central, zámek volantu, zámek zpátečky. Vše zamknuto. A myslím že uvádět další podrobnosti je asi opravdu ztracenou:(
Květen 29, 201114 r Ked je pre teba uz zbytocne davat sem udaje o aute tak na co si zalozil temu???: Mozno ze tvoje auto niekde stoji a caka. A niekto z fora bi si ju mohol aj vsimnut pokial bi si dal viac informacii o aute. Upraveno Květen 29, 201114 r od PROCHY603
Leden 20, 20187 r Sice je to velký OT, ale přece jen...nyní o 7 let starší se omlouvám zakladateli tématu a všem, kteří můj příspěvek četli, co jsem to napsal před těmi sedmi lety za blbost...
Únor 26, 20187 r Nenapsal jsi blbost, ale pravdu. Já taky přišel před deseti lety o Octavii. Je to nepříjemný pocit, ale na druhou stranu jsem dostal od pojišťovny přes 200 klacků... I kdyby to byla Lada 1600, tak to zabolí :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.