Leden 15, 20178 r AD kontrolka: .......... Kontrolka na chladici kapalinu neni. AD kontrolka tlaku: .......... Ano, pokud nemas zadnou priplatkovou vybavu, bude tlacitko na ulozeni tlaku pneumatik na leve strane, nad ovladacem svetel, pod levym ofukem topeni. Funguje na bazi ABS. AD baterka: ........... AGM urcite ne, bude to klasika EFB.
Leden 18, 20178 r Ide o zakladnu vybavu Active, je tam len to tlacidlo. Ake znacky akumulatorov sa pouzivaju v prvovyrobe, v aute je akumulator znacky Banner. Vsimol som si, ze pod motorom nie je ziadny kryt. Je to zavisle od vybavy, pripadnema zmysel kryt domontovat?
Leden 18, 20178 r Heini A mohol by som poprosit o fotografiu ako vyzera ten kryt? Bude mozne ho namontovat aj do jednolitra?
Leden 18, 20178 r Auto mám v garáži a před ní metr sněhu. Až to vyházím, tak to zkusím vyfotit, ale mám 1.0 55kw a ten kryt je tam už z výroby a co jsem tak pochytil, tak ho mají všechny HB. Takže bys ho měl mít i Ty.
Leden 18, 20178 r ano, jen jedno tlacitko, podrzis cca 3s a kontrola tlaku se ulozi ... vse je ale v manualu. jake jsou znacky aku to ti opravdu nereknu, to musis primo na infolinku Skodovky u verze combi je zakladni kryt motoru jen polovicni, pokud chces mit zakrytovano, musis priplatit za paket pro spatne cesty, v tomto paketu ale je jeste obsazeno zvyseni svetle vysky vozu o +15 mm. Verze hatch ma plasty motoru v zakladu, samozrejme zalezi od stupne vybavy, ACTIVE bude mit asi taky jen polovicni zakrytovani motoru, ale tezko rici, jsou to celkem idividualni vybavy a malo kdo spojeni vybav u skodovky chape, zalezi na malickosti a uz to muze byt jinak
Leden 19, 20178 r Pýtal som sa u predajcu na spodný kryt motora. Pri motorizácii 1,0 má byť len polovičný kryt z dôvodu vedenia výfukového potrubia, ktoré by mohlo daný kryt poškodiť. Ale podľa toho, čo tu píšete je daný kryt aj pri motorizácii 1,0 55 kW. Tak teraz neviem či ide o zmenu vo výrobe.
Leden 19, 20178 r Já tedy nevím, jestli je jen poloviční, ale je tam. Nezmoumal jsem velikost, ale zdál se mi velikostí stejný jako mám na Fl. Výroba 05/2015, ambition + Upraveno Leden 19, 20178 r od Heini
Leden 20, 20178 r Kryt v HB je tento: https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6r0825237d-spodny-kryt-motora-oe-5603.html Alebo existuje aj vacsi kryt?
Leden 22, 20178 r Dopředu říkám, že se mně barevná střecha obecně líbí a můžu třeba i červenou variantu kol Savio. Tohle mně přijde ale ujetý. Jednak bílá barva kol a kombinace s Corridou, jednak jejich velikost. Pochopil bych to v zemích, kde nejsou větší možné.
Leden 22, 20178 r Problém je, že sa zvýrazňujú maličké a nijak extra výnimočné 15" (asi) Matone.. ak by tam boli aspoň biele 16" Antie/Beam.. ale ešte ideálnejšie biele 17" Italie, vyzeralo by to podľa mňa určite lepšie! //ups, áno, oprava.. 16" Italie.. ale majú krajší tvar ako Antie.. Upraveno Leden 22, 20178 r od brrrrm
Leden 22, 20178 r Matone jsou 15" Italie, Antie a Beam jsou 16" a Italie maji ohodne odlisny design teda Upraveno Červenec 19, 20196 r od Lukason
Leden 22, 20178 r Přesně takové Italie přemýšlím na moje letní. Druhá verze je stříbrná ... sám nevím, nikde se to bohužel nedá zobrazit v konfigurátoru ...
Leden 22, 20178 r smekac.. v striebornej verzii vyzerajú dobre aj tie Antie/Beamky.. Ale samozrejme Italie sú už iná káva. Osobne som tiež uvažoval, že si zadovážim druhú sadu strieborné Italie a budem striedať Rock/Italia na zimu/leto, ale potom som videl ceny 16" pneu a tak som rýchlo zmenil zimnú sadu na 15".. ale ak by mal nejaký majiteľ strieborných Italii chuť na Rocky, určite som ochotný si ich s ním vymeniť..
Leden 22, 20178 r Ty co máš na fotce jsou takový moc "tyčky" Italie jsou hezčí. Já mám na zimáky ty "obyč" 15" liťáky a na léto bych chtěl jak jsem psal (asi to budou stříbrné) .... ale je to darda za sadu.
Leden 22, 20178 r jj.. strieborné by mohli byť krajšie, google našiel iba čierne Italie na zelenom Montecarle.. Upraveno Leden 22, 20178 r od brrrrm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.