Rypicong Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Rodina jsou i dva, nebo tři v mém případě. Nemusí to hned znamenat postavy přes 185 cm a pět dětí.A mít omezený rozpočet, tak to FIII C s dloubáním v nose zvládne. základ rodiny tvoří rodiče a děti - btw, jinak odpověď viz vejš, nikde netvrdím, že nemůže někomu F dobře posloužit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Příspěvek jsem rozepisoval v době kdy vyskočila hláška "přidána odpověď". Rodinné taky může být přeloženo i jako druhé rodinné. A je to... Editováno: 13. Únor 2015, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 že zrovna ty jako prodejce budeš překrucovat mezinárodní označení auta... Rodinné auto a druhé auto do rodiny není jedno a to samé, ale to je jedno, nemá to cenu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Pánové, to snad nemyslíte vážně, že teď, kdy mám za necelý týden dostat F3combi, tak tu začnete psát, že v ní nemůžu vozit rodinu - dvá dospělý a dvě děti (7+4 roky). To až se dozví žena, že jsem pořídit (ne)rodinné auto, tak budu v háji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 to nikdo nikde netvrdí... jenom se tu pár lidí pozastavilo nad prostorem vzadu, já pouze podotknul, že auto segmentu B nebude nikdy ideální rodinné auto, nic víc, nic míň... určitě ti poslouží dobře, combi díky kufru je jakž takž cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) že zrovna ty jako prodejce budeš překrucovat mezinárodní označení auta... Rodinné auto a druhé auto do rodiny není jedno a to samé, ale to je jedno, nemá to cenu... Opravdu se projevuješ jako typický Trabantista. Jen Ty máš to nejlepší(viz Trabuch v podpisu jako nejlepší) a ti ostatní jsou jen blbci co neumí koupit auto. Nic nepřekrucuji, to jsem napsal volně, jak by se to dalo "taky" vysvětlit. To se můžu chytit toho jako Ty jsi poznamenal, že Fabka není plnohodnotné rodinné auto. A proč by být nemohla? Zrovna mně by posloužila i krátká, ovšem měl jsem sen v Yetim a ten jsem si splnil. A tak mám Yetiho. Pro některé taky na prd, ale zrovinka mým požadavkům vyhovuje na 100%. A to jsem poslouchal jak to není terénní(ani jako terénní ho neberu, jen se to jaksi tomu autu neprávem všeobecně přisuzuje-je to malé SUV), jak to nemá 4x4(na co když nechci neustále tahat metrák šrotu navíc), jak to má malý kufr(pro nás tři nad hlavu). Atd. atd. atd. Editováno: 13. Únor 2015, autor: KubinoPv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Michale, jestli jsi si vyzkoušel prostor za sebou, popřípadě jestli je vyšší drahá polovička, tak za ní, děti i s autosedačkami a v pohodě se tam vlezete, tak je to pro tebe dobře vybrané rodinné auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Shodneme se na tom, že je to auto pro méně náročné lidi, kteří necestují velké dálky, ale jezdí kolem komína. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Roomster RULEZZ!!!! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Až tu spoušť tady (a nejen tady) uvidí Pawouk, tak ho klepne . Já bych se zas třeba hádal o tom, že Fabia je auto pouze na ježdění kolem komína, není mi jasné v čem mě omezí combi se silnějším TSI, když do něj naložím přítelkyni a pojedeme k moři :-). Jo ledaže by měla metrák a začala mi přetíkat do řadící páky, ale to už je jiná debata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Opravdu se projevuješ jako typický Trabantista. Jen Ty máš to nejlepší(viz Trabuch v podpisu jako nejlepší) a ti ostatní jsou jen blbci co neumí koupit auto. Nic nepřekrucuji, to jsem napsal volně, jak by se to dalo "taky" vysvětlit. To se můžu chytit toho jako Ty jsi poznamenal, že Fabka není plnohodnotné rodinné auto. A proč by být nemohla? Zrovna mně by posloužila i krátká, ovšem měl jsem sen v Yetim a ten jsem si splnil. A tak mám Yetiho. Pro některé taky na prd, ale zrovinka mým požadavkům vyhovuje na 100%. A to jsem poslouchal jak to není terénní(ani jako terénní ho neberu, jen se to jaksi tomu autu neprávem všeobecně přisuzuje-je to malé SUV), jak to nemá 4x4(na co když nechci neustále tahat metrák šrotu navíc), jak to má malý kufr(pro nás tři nad hlavu). Atd. atd. atd. nikde netvrdím že mám vše nejlepší, nikde netvrdím, že všichni ostatní jsou blbci, nikde netvrdím, že nemůže dobře posloužit, sundej už si ty klapky z očí, že si někdo dovolil něco napsat. Plnohodnotný rodinný auto to není, je to můj názor. Příspěvek 2510, tam jsem jasně napsal o co mi šlo. Tečka. Editováno: 13. Únor 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Až tu spoušť tady (a nejen tady) uvidí Pawouk, tak ho klepne . Já bych se zas třeba hádal o tom, že Fabia je auto pouze na ježdění kolem komína, není mi jasné v čem mě omezí combi se silnějším TSI, když do něj naložím přítelkyni a pojedeme k moři :-). Jo ledaže by měla metrák a začala mi přetíkat do řadící páky, ale to už je jiná debata Já to myslel tak, že pro čtyřčlenou rodinu to ideální není, hlavně mě osobně vadí kolmost zadních opěráků a nejde to srovnat třeba s Octavií 3, kde už poloha sedadel je na celkem pohodlné cestování. My jsme zatím taky jen dva a autem k moři jsme několikrát byli a dokonce i s malým Citrónem C3 a pohoda. Každopádně cesta do BG ve fabii combi ave 4 dospělích bylo utrpení. V zahraničí je ale Fabie druhé auto v rodině na cestování kolem komína a ba dálku volí pohodlí, ale bohužel je to jinou mentalitou a hlavně jiným smýšlením, kde auto slouží jako třeba holící strojek a né modla, na kterou se šetří 10 let. Ale to je složitý téma, hlavně ruská okupace se vynechat nedá [emoji20] Editováno: 13. Únor 2015, autor: Losky83 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 ...V zahraničí je ale Fabie druhé auto v rodině na cestování kolem komína a ba dálku volí pohodlí, ale bohužel je to jinou mentalitou a hlavně jiným smýšlením, kde auto slouží jako třeba holící strojek a né modla, na kterou se šetří 10 let. Ale to je složitý téma, hlavně ruská okupace se vynechat nedá [emoji20] To není o mentalitě, to je HLAVNĚ o poměru kupní síly tady a na západ od Aše. Až bude průměrnej plat v ČEZkistánu srovnatelnej s průměrným platem v Dojčsku nebo v jiným "takzvaně vyspělým státě €urochujstva", pak nebude problém ani pro Čecháčky kupovat si dvě - tři káry na 1 rodinu. A fábule bude hodnocená tak, jak má bejt - jako auto pro mladou dosud bezdětnou dvojici, případně jako auto pro hospodyni na nákupy, nebo pro párek důchodců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Každý to máme postavený jinak. Já F3 a zvlášť combi beru jako rodinné auto. A cestovat se v něm bude i k moři. Do teď mám Scenica,který pujde pryč. Takže prostorově jdu do menšího,ale pro mě dostatečně vyhovujiciho. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Brát Fabii, tak takhle bych to viděl... http://cc-cloud.skoda-auto.com/cze/cze/cs-cz/nj5/62915#!cc-instance=CZE&cc-salesprogram=CZE&cc-culture=cs-cz&cc-model=NJ5&cc-carline=62915&cc-equipment=&cc-motor=124082&cc-color=9P9P&cc-interior=BO&cc-packages=GPG6PG6%2CGPJMPJM%2CGWCEWCE%2CGWCFWCF%2CGYA1YA1%2CMAFHUG1%2CMBAH1KT%2CMEIH5ML%2CMGRA8T6&cc-view=step7&cc-configurationId=64989418&cc-viewstate=%7B%22lastConfigurationHash%22%3A%224_J4_BO_9P9P_GPG6PG6%2CGPJMPJM%2CGWCEWCE%2CGWCFWCF%2CGYA1YA1%2CMAFHUG1%2CMBAH1KT%2CMEIH5ML%2CMGRA8T6%22%2C%22packageItem%22%3Atrue%2C%22packegeItem%22%3Atrue%2C%22finishDisplay%22%3A%22show%22%2C%22selectedPresentation-step7%22%3A%22exterior%22%7D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Mno Kubino nevím nevím, tahle konfigurace se už začíná nebezpečně blížit Octavii Combi Ambition Fresh se slevou při financování a o možnostech poskytnutí lepší slevy ani nemluvě. Fabia dává podle mě smysl při ceně okolo 350t Kč, víš už moc ne... Editováno: 13. Únor 2015, autor: happymaster23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Ona je do 350ti, ovšem já tam mám panoramu. :kol-31: :kol-31: . A že se vrcholová verze menšího modelu blíží většímu je normální...Ovšem tady jsi vytrhl věci z kontextu, kde Fresh je akční model a Fabia ne. A 100tis mi nějak "blízko" zas nepřipadá. Pro některé je naopak 100 tis. symbolem předraženosti. http://cc-cloud.skoda-auto.com/cze/cze/cs-cz/5e5/68885#!cc-instance=CZE&cc-salesprogram=CZE&cc-culture=cs-cz&cc-model=5E5&cc-carline=68885&cc-equipment=&cc-motor=127886&cc-color=9P9P&cc-interior=JA&cc-packages=GPH7PH7%2CGPH8PH8%2CGPLUPLU%2CGRACRAC%2CGYA1YA1%2CMAFHUG1%2CMAWV6K2%2CMESSUE4&cc-view=step7&cc-configurationId=64990035&cc-viewstate=%7B%22lastConfigurationHash%22%3A%223_D5_JA_9P9P_GPH7PH7%2CGPH8PH8%2CGPLUPLU%2CGRACRAC%2CGYA1YA1%2CMAFHUG1%2CMAWV6K2%2CMESSUE4%22%2C%22packageItem%22%3Atrue%2C%22finishDisplay%22%3A%22show%22%2C%22selectedPresentation-step7%22%3A%22exterior%22%7D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) To je mi, jako zákazníkovi, naprosto volné, jestli to je a nebo není akční model :-), srovnávám aktuální nabídku a ta je taková jaká je :-), to tvoje překrucování s cenou jaksi nedává smysl. Že se vrcholová verze nižšího modelu blíží holobytu vyššího modelu je OK, jenže v tomto případě má Octavia již poměrně slušnou výbavu. Nemám nic proti Fabii za tuhle cenu, ale ty příplatky (černý kola, panorama, Style Advance) už tam nepřináší téměř žádnou užitnou hodnotu navíc a mě osobně přijde rozumnější buď tyhle machrovinky oželet (a ušetřit) a nebo za tu cenu koupit Octavii, která je zas trošku jinde . Editováno: 13. Únor 2015, autor: happymaster23 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 s něčím podobným "bojuju", teď mám F2 combi a jsem relativně spokojenej. F3 C je tedy logickej nástupce. Jenže když už kupovat nový, tak aby to mělo smysl jsem si jako podmínku dal z výbavy tempomat, vyhřívaný sedačky, dsg, bolero.. no a jsem s ceníkovkou atakující 400k. Na jednu stranu 400k za fábii je "úlet", na stranu druhou, pokuď chci splnit svoje požadavky tak nevím o levnějším řešení. A místo toho koupit oholenou oktávku ? To mě přijde lepší si radši nechat F2. Teď babo raď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Tak pokud vyloženě toužíš po DSGčku za tyhle peníze, tak je Fabia jediná logická možnost (a liší se to od Kubinovi specifikace, které je k hranici 400t Kč vyhnaná vyloženě machrovinkama). Já osobně, ač mám s automatama ty nejlepší zážitky, jsem do Fabie volil manuál, protože DSG to auto cenou posunuje někam mimo třídu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklisko Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 F3 kombi za cenu okolo 360 a víc,to je na tohle auto podle mě už trochu moc.... Za ty prachy je i30 v kombíku s dobrou výbavou a o prostoru vevnitř se ani nebavím...Vím že je to jinší třída(kompaktní kombi) ale jde o ty finance. Jel jsem s oběma a bohužel musím říct že i30 mi seděla líp. A to jsem odjakživa majitel škodovek. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 tak za toto ta tu teraz ukamenuju ) (najma ti co sa v tom neviezli ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklisko Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 No právě,ať se každý sveze a pak si může udělat úsudek sám. Jako Fabča se mi líbí,ale... mám děti 10 a 13 let,my s manželkou normální postavy a je to fakt rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Fabii za 400?To neeeeeeee.....Radši počkej až opadne tohle prvotní šílenství a budou akční modely.Nebo se za stejný peníze poohlídnout jinde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) třeba u nás se objednávají Fabie Combi cca od 350.000,- až 400.000,-. A ty dražší specifikace převládají. Hodně lidí se nechává rozmazlovat technikou (přední parkovací senory, full KESSY, atd.) Jasně, blíží se v té ceně blíží Octavii Fresh, ale řada z nich o financování neche ani slyšet. Navíc Fabii máte ve FULL výbavě a do Octavie by jste musely nasypat ještě dost peněz, aby jste vyrovnali výbavu fabie. U ostatních zanček to funguje stejně, při plně vybaveném modelu určité kategorie a se dostaneš s cenou do prostoru vozu nad ním. Pak je už jen na vás jestli chcete mít plně vybavený vůz nižší kategorie nebo středně vybavený vůz vyšší kategorie. Každý ma požadavky jiné. Tvrdit, že je to nesmysl, je blbost. Je to jen marketing, který jedou všechny automobilky. Editováno: 14. Únor 2015, autor: Habi001 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.