Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Já jsem se s 50kW verzí litrovky svez - ale v Citigu, ne ve fábuli. Fakt je, že s tím "cígem" těch skoro 70 kobyl po městě cvičí jako cugsfíra s regrutem u odvodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) ja s 55 kw jel,... a nic moc,... prislo mi to hodne liny ale kazdy si musi udelat zaver sam,... slo to rychle do otacek a vubec to podle me nejelo,.. ale na nejake dojizdeni do prace a po meste luxus Editováno: 18. Únor 2015, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Ale litrová verze nemá 50kw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) Za mě taky Citigo 50kw moc nejede, spíš se toho moc neděje. Edit: je to 55kw[emoji2] Editováno: 18. Únor 2015, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 tak ještě jednou, 50kW verze neexistuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 To sice ne ale motor to je konstrukčně/koncepčně stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 V Citigu je 50kW verze na CNG. Benzínová je 44 nebo 55kW, já úmyslně píšu, že jsem jel s 50kW - bo to skutečně byl ten plynovej bázmek, předváděčka v nejmenovaným saloonu - přemejšlel jsem nad tím ho koupit manželce, jenže na to jak je to malá mrcha je to kurewsky předražený.... I tak ale ten 50kW motůrek s tím autíčkem cvičí jak s hadrem na holi. Na dálnici to samozřejmě vzhledem k zpřevodování nemá smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 jo, uz sem si toho vsimnul u mne sem to opravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Dnes projetá FIIIC 1.2 TSI 81 KW Style a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Na víkend budu mít pujcenou FIII 81 kW... Tak jsem na to zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ten motor jezdí moc pěkně a tahá i na 6ku.Ideální motor do FIIIC.Moc se mě líbil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Tak aby 110 kobyl netahalo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 asi to není o počtu koní, ale o krouťáku ne? navíc turbo, že jo... no uvidím napíšu pak recenzi... teda pokus o recenzi... fotky a tak v neděli večer bych to chtěl vypustit do světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Zajímalo by mne, za jakých podmínek ti to půjčili na víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 šel jsem náhodně, teď fakt nekecám, kolem autosalonu Škoda... tak jsem tam mrknul na novou F III... byl tam prodejce a že není problém si půjčit auto na zkušebku, tak říkám, že nejlepší by to bylo na víkend, tak mi řekl, že mám zavolat a domluvíme se, tak jsem zavolal včera a hned na tento víkend mi to nabídli... vyzvedávám v pátek odpo a vracím v pondělí ráno ... počítám, že zaplatím benzín... podobným způsobem budu mít půjčenou i i20... chci napsat recenze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Vorlajz,hlavně objektivně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 nemusíš se bát... řeknu to tak, jak to budu cítit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Kdyz je prodejce ochotny proc ne ja uz to mel takhle s hodne autama nekdy klidne i na tyden kdyz byla akce od skodovky, neplatil sem nic asi benzin/naftu to bylo celkem fajn oplatkou za to jim tam davam auto , kde mi udelaji nejlepsi cenu, protoze me uz i znaji a muzu jim tam verit, samozrejme si vzdycky co jde zkontroluju pristi tyden ci v pulce brezna jdu vyzkouset FIII combi 1.4 TDI ... jaka to je vykonova varianta ale jeste nevim nejakou recenzi a foto sem pak taky zase hodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Já to jednou zkusil v zákaznickém centru v MB a ani ťuk. Půjčíme Vám ho, ale jen na projížďku a ještě s doprovodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Tak asi záleží, kolik mají předváděček a jestli to je novinka, která musí být připravená na salóně, když někdo se někdo přijde podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 1,5 roku stará novinka [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 nemusíš se bát... řeknu to tak, jak to budu cítit... To by mě taky zajímalo, proč by zrovna tobě měli půjčovat jen tak na víkend F3. Ty jsi nějaký novinář či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 A teť si představ,že u některých značek je to normální.Nevím co může člověk poznat při cca 10 km zkušební jízdě.Pozná,že to jede do předu,občas do zadu,zatáčí.Půjčení auta na víkend je ideální stav. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Pokud prodejce chce prodávat, tak půjčí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.