Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

ja s 55 kw jel,... a nic moc,... prislo mi to hodne liny :( ale kazdy si musi udelat zaver sam,... slo to rychle do otacek a vubec to podle me nejelo,.. ale na nejake dojizdeni do prace a po meste luxus ;)

Editováno: , autor: Lukason
Vloženo

V Citigu je 50kW verze na CNG. Benzínová je 44 nebo 55kW, já úmyslně píšu, že jsem jel s 50kW - bo to skutečně byl ten plynovej bázmek, předváděčka v nejmenovaným saloonu - přemejšlel jsem nad tím ho koupit manželce, jenže na to jak je to malá mrcha je to kurewsky předražený.... I tak ale ten 50kW motůrek s tím autíčkem cvičí jak s hadrem na holi. Na dálnici to samozřejmě vzhledem k zpřevodování nemá smysl...

Vloženo

asi to není o počtu koní, ale o krouťáku ne? navíc turbo, že jo... no uvidím :) napíšu pak recenzi... teda pokus o recenzi... fotky a tak ;) v neděli večer bych to chtěl vypustit do světa :)

Vloženo

šel jsem náhodně, teď fakt nekecám, kolem autosalonu Škoda... tak jsem tam mrknul na novou F III... byl tam prodejce a že není problém si půjčit auto na zkušebku, tak říkám, že nejlepší by to bylo na víkend, tak mi řekl, že mám zavolat a domluvíme se, tak jsem zavolal včera a hned na tento víkend mi to nabídli... vyzvedávám v pátek odpo a vracím v pondělí ráno ... ;) 

počítám, že zaplatím benzín... :) podobným způsobem budu mít půjčenou i i20... chci napsat recenze... ;)

Vloženo

Kdyz je prodejce ochotny proc ne ;) ja uz to mel takhle s hodne autama ;) nekdy klidne i na tyden ;) kdyz byla akce od skodovky, neplatil sem nic ;) asi benzin/naftu ;) to bylo celkem fajn ;) oplatkou za to jim tam davam auto , kde mi udelaji nejlepsi cenu, protoze me uz i znaji a muzu jim tam verit, samozrejme si vzdycky co jde zkontroluju ;)

pristi tyden ci v pulce brezna jdu vyzkouset FIII combi 1.4 TDI ... jaka to je vykonova varianta ale jeste nevim ;)

nejakou recenzi a foto sem pak taky zase hodim ;) 

Vloženo

A teť si představ,že u některých značek je to normální.Nevím co může člověk poznat při cca 10 km zkušební jízdě.Pozná,že to jede do předu,občas do zadu,zatáčí.Půjčení auta na víkend je ideální stav.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...