Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

AD kontrolka: .......... Kontrolka na chladici kapalinu neni.

AD kontrolka tlaku: .......... Ano, pokud nemas zadnou priplatkovou vybavu, bude tlacitko na ulozeni tlaku pneumatik na leve strane, nad ovladacem svetel, pod levym ofukem topeni. Funguje na bazi ABS.

AD baterka: ........... AGM urcite ne, bude to klasika EFB.

Vloženo

Ide o zakladnu vybavu Active, je tam len to tlacidlo.

Ake znacky akumulatorov sa pouzivaju v prvovyrobe, v aute je akumulator znacky Banner.

Vsimol som si, ze pod motorom nie je ziadny kryt. Je to zavisle od vybavy, pripadnema zmysel kryt domontovat?

Vloženo

Auto mám v garáži a před ní metr sněhu. Až to vyházím, tak to zkusím vyfotit, ale mám 1.0 55kw a ten kryt je tam už z výroby a co jsem tak pochytil, tak ho mají všechny HB. Takže bys ho měl mít i Ty.

Vloženo

ano, jen jedno tlacitko, podrzis cca 3s a kontrola tlaku se ulozi ;) ... vse je ale v manualu.

jake jsou znacky aku to ti opravdu nereknu, to musis primo na infolinku Skodovky ;)

u verze combi je zakladni kryt motoru jen polovicni, pokud chces mit zakrytovano, musis priplatit za paket pro spatne cesty, v tomto paketu ale je jeste obsazeno zvyseni svetle vysky vozu o +15 mm.

Verze hatch ma plasty motoru v zakladu, samozrejme zalezi od stupne vybavy, ACTIVE bude mit asi taky jen polovicni zakrytovani motoru, ale tezko rici, jsou to celkem idividualni vybavy a malo kdo spojeni vybav u skodovky chape, zalezi na malickosti a uz to muze byt jinak :D

Vloženo

Pýtal som sa u predajcu na spodný kryt motora. Pri motorizácii 1,0 má byť len polovičný kryt z dôvodu vedenia výfukového potrubia, ktoré by mohlo daný kryt poškodiť.

Ale podľa toho, čo tu píšete je daný kryt aj pri motorizácii 1,0 55 kW. Tak teraz neviem či ide o zmenu vo výrobe.

Vloženo (editace)

Já tedy nevím, jestli je jen poloviční, ale je tam. Nezmoumal jsem velikost, ale zdál se mi velikostí stejný jako mám na Fl. Výroba 05/2015, ambition +

Editováno: , autor: Heini
Vloženo

Dopředu říkám, že se mně barevná střecha obecně líbí a můžu třeba i červenou variantu kol Savio. Tohle mně přijde ale ujetý. Jednak bílá barva kol a kombinace s Corridou, jednak jejich velikost. Pochopil bych to v zemích, kde nejsou větší možné. 

OnXtCt.jpg

d1EtLE.jpg

5ZmtLF.jpg

Vloženo (editace)

Problém je, že sa zvýrazňujú maličké a nijak extra výnimočné 15" (asi) Matone.. ak by tam boli aspoň biele 16" Antie/Beam.. ale ešte ideálnejšie biele 17" Italie, vyzeralo by to podľa mňa určite lepšie!

//ups, áno, oprava.. 16" Italie.. ale majú krajší tvar ako Antie..

go.redirectingat.com.jpg

Editováno: , autor: brrrrm
Vloženo

smekac.. v striebornej verzii vyzerajú dobre aj tie Antie/Beamky..

IMG-20150404-175507.jpgIMG-20150404-175531(2).jpg

Ale samozrejme Italie sú už iná káva. Osobne som tiež uvažoval, že si zadovážim druhú sadu strieborné Italie a budem striedať Rock/Italia na zimu/leto, ale potom som videl ceny 16" pneu a tak som rýchlo zmenil zimnú sadu na 15".. ale ak by mal nejaký majiteľ strieborných Italii chuť na Rocky, určite som ochotný si ich s ním vymeniť.. ;) 

Vloženo

Ty co máš na fotce jsou takový moc "tyčky" Italie jsou hezčí. Já mám na zimáky ty "obyč" 15" liťáky a na léto bych chtěl jak jsem psal (asi to budou stříbrné) .... ale je to darda za sadu. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...