Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kolega se teď vrátil z Chorvatska, ceny prý zas vyšší (pivko za 15 kuna), ale kurz byl úplně super, platil kartou a vybíral a kurz byl 3,3 za kunu, takže zatim celkem OK. Ale zdražování je každoroční klasika. :)

Vloženo (editace)

v Biogradu na Moru jsme se zastavovali když jsme se jeli podívat k Vranskomu jezeru :), ale to už je tak 8 let zpět :p

a pak jsme byli v městečku před ním Sveti Filip i Jakov, to když jsme se tam naloďovali na výlet na Kornati

Editováno: , autor: Malta
Vloženo (editace)

My se letos chystáme do Itálie - Porto Renecati, region Marche .. trochu provětráme naše "vozítko" .. cestou tam se chystáme na chvíli zastavit v Benátkách, zpáteční cestu věnujeme aquaparku v Caorle .. rády a zkušenosti "starších" uvítáme biggrin.gif

V Marche jsem byl před 15 lety - konkrétně v Porto Sant Elpidio, bylo tam hezky, akorát moře kalný - prý za to mohl vítr z východu od Jugošky, který zvedal vlny a tím i písek ze dna. Neřídil jsem, tenkrát jsme neměl odvahu jet to sám. A s tím cílem - nespletl ses? Asi 20km jižně od Ancony je Porto RECANATI ... (P. Sant Elpidio je dalších asi 25km podél pobřeží na jih). Jako návštěvní bod na výlet doporučuju Loreto právě u Porto Recanati (ani ne 5km na západ) - je tam originální kostel (mám dojem zasvěcený Františkovi z Assisi ?), podle kterého se jmenují všecky podobné stavby ve světě "loreta" - včetně té pražské se známou zvonkohrou...

A jinak - my letos na dovču poletíme, takže autem jen na Ruzyň, respektive do firmy "Zaparkujte u nás" - webová adresa + kontakt , kde necháme auto, firemním mikrobusem nás odvezou až na terminál a po příletu nás zase na telefonické zavolání přijedou vyzvednout. Po silnici do Hurgády bych tedy opravdu šoférovat nechtěl...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Ja byl zatim s pritelkyni a porad pro me novou ikdyz znacne ojetou fabcou v Hrube Vrbce u Brna .. pokud nekdo chce videt vesnicku jako ve starych filmech typu slunce seno a tak tak tam jedte :D Je tam hornacka farma (eko farma) byli jsme tam 3 dny s pritelkyni a luxus :) projizdky na konich,pak nas malem sezrali pro kus sucheho chleba a krasne vylety do prirody .. okolo je mnoho atraktivnich mist kdo by se nudil na farme :)

A doufam ze jeste pojedeme do Liberce do Auaparku :) uvidime

Vloženo

chcem sa pochvaliť,

moja FABKA je ako tto auto z filmu KNIG RIDER alebo ako sa vola ten KID alebo KIT , blikaju všetky kontrolky, len nerozprava -((, škoda, mal by som si za jazdy skym pokecať -)))

Vloženo (editace)

Mam ridicak jen 2 roky najeto neco okolo 40 000 km .. :) malo se mi zda navic bych tam jel jediny ridic .. a mam moturek 1.4 MPI 44 kw ktery se mi zda neni na cesty na druhy konec evropy :) navic ma najeto uz 145 000 :) ale do toho chorvatska bych si troufl bez problemu :) spanelsko je moc na me

Editováno: , autor: Petrkiller
Vloženo

Ja dnes odchadzam do Chorvatska .... nadaval som vo februari ze dovolenka za 850€ ... potom som si kupil v maji Octaviu za 15000€ ... Ine naklady na dovolenku ... Tazke ju prezeniem (teraz mam nabehanych 4200km) ...

Vloženo

Kolega z práce se pochlubil - jede příští týden v pátek taky Chorvatsko - už dnes nadával jak špaček na Slovince, že dálnička u nich je jen na týden a ne aspoň na 10 dnů atd... A protože pojede (zmavě zelenou) fábulí sedanem 1,4MPI, tak to sem tak nějak taky patří... Po návratu se ho vyptám na dojmy - jezdí tam víceméně každoročně, tak ho "vytěžím" a možná to příští rok zkusíme s Drobečkem taky...

Vloženo (editace)

Tak já opět letos za týden jedu směr Itálie do San Benedetta del Tronta, Palmová riviéra. Jako dopravní prostředek poslouží nová Fabia II Combi 1,2 TSI.

Editováno: , autor: jendam

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...