samurai Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Kolega se teď vrátil z Chorvatska, ceny prý zas vyšší (pivko za 15 kuna), ale kurz byl úplně super, platil kartou a vybíral a kurz byl 3,3 za kunu, takže zatim celkem OK. Ale zdražování je každoroční klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Amno je-všude. Ještě jsem neviděl kde by zlevňovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Loni Italie, letos po xxx letech DDR. Par hodin jizdy a hura do ledoveho more. Zkusime posledni tyden v cervenci.....tak uvidime. Uz se tesim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kominor Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 to Dodo-Kolin: Tak se dívám, že budeme kousek od sebe. Od 24.7 budeme v Biogradu na Moru ( cca 80 km od Rogoznica) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saxo Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 to: Konimor: To sou dobry nahody, pred 2 lety sem byl i v Biogradu na Moru i tam to bylo OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 (editace) v Biogradu na Moru jsme se zastavovali když jsme se jeli podívat k Vranskomu jezeru , ale to už je tak 8 let zpět a pak jsme byli v městečku před ním Sveti Filip i Jakov, to když jsme se tam naloďovali na výlet na Kornati Editováno: 14. Červen 2011, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 (editace) My se letos chystáme do Itálie - Porto Renecati, region Marche .. trochu provětráme naše "vozítko" .. cestou tam se chystáme na chvíli zastavit v Benátkách, zpáteční cestu věnujeme aquaparku v Caorle .. rády a zkušenosti "starších" uvítáme V Marche jsem byl před 15 lety - konkrétně v Porto Sant Elpidio, bylo tam hezky, akorát moře kalný - prý za to mohl vítr z východu od Jugošky, který zvedal vlny a tím i písek ze dna. Neřídil jsem, tenkrát jsme neměl odvahu jet to sám. A s tím cílem - nespletl ses? Asi 20km jižně od Ancony je Porto RECANATI ... (P. Sant Elpidio je dalších asi 25km podél pobřeží na jih). Jako návštěvní bod na výlet doporučuju Loreto právě u Porto Recanati (ani ne 5km na západ) - je tam originální kostel (mám dojem zasvěcený Františkovi z Assisi ?), podle kterého se jmenují všecky podobné stavby ve světě "loreta" - včetně té pražské se známou zvonkohrou... A jinak - my letos na dovču poletíme, takže autem jen na Ruzyň, respektive do firmy "Zaparkujte u nás" - webová adresa + kontakt , kde necháme auto, firemním mikrobusem nás odvezou až na terminál a po příletu nás zase na telefonické zavolání přijedou vyzvednout. Po silnici do Hurgády bych tedy opravdu šoférovat nechtěl... Editováno: 15. Červen 2011, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanik Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 to Ekkar_z_Bastlírny: njn lehký překlep, ale je to přesně tam .. o Loretu už jsme uvažovali, takže díky za potvrzení volby výletu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 Já si letos doufám užiji svoji "klasiku" Chorvatsko a když to klapne tak možná dvakrát za prázdniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Ja byl zatim s pritelkyni a porad pro me novou ikdyz znacne ojetou fabcou v Hrube Vrbce u Brna .. pokud nekdo chce videt vesnicku jako ve starych filmech typu slunce seno a tak tak tam jedte Je tam hornacka farma (eko farma) byli jsme tam 3 dny s pritelkyni a luxus projizdky na konich,pak nas malem sezrali pro kus sucheho chleba a krasne vylety do prirody .. okolo je mnoho atraktivnich mist kdo by se nudil na farme A doufam ze jeste pojedeme do Liberce do Auaparku uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Kdyby jsi nedopsal tu fabču tak jsem měl dojem že stále píšeš o přítelkyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Nejel někdo v poslední době trasu Innsbruck přes Alpy do Itálie?Zajimalo by mě kolik se platí za Brenerský průsmik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 platil sem 8 euro :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Tak letos zase španělsko akorát počkáme na na last minute a bude to přelom srpna a září.Letos provětráme audinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Tak já letos taky klasika: Chorvatsko - Pisak... doufám že nebudu zklamaný. Samozřejmě jedu autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodrik11 Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 chcem sa pochvaliť, moja FABKA je ako tto auto z filmu KNIG RIDER alebo ako sa vola ten KID alebo KIT , blikaju všetky kontrolky, len nerozprava -((, škoda, mal by som si za jazdy skym pokecať -))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 To mas teda super s tema kontrolkama .. taky bych hned jel do chorvatska nebo spanelska autem Asi by tam nedojela nebo spis ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Proc by jsi tam nedojel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 (editace) Mam ridicak jen 2 roky najeto neco okolo 40 000 km .. malo se mi zda navic bych tam jel jediny ridic .. a mam moturek 1.4 MPI 44 kw ktery se mi zda neni na cesty na druhy konec evropy navic ma najeto uz 145 000 ale do toho chorvatska bych si troufl bez problemu spanelsko je moc na me Editováno: 8. Červenec 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 To jsi jeden z rozumnějších řidičů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Ja vim ja jsem i ten blbec co vetsinou dodrzuje rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Ja dnes odchadzam do Chorvatska .... nadaval som vo februari ze dovolenka za 850€ ... potom som si kupil v maji Octaviu za 15000€ ... Ine naklady na dovolenku ... Tazke ju prezeniem (teraz mam nabehanych 4200km) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Stastnou cestu a pekne svezeni s novym autickem preju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Kolega z práce se pochlubil - jede příští týden v pátek taky Chorvatsko - už dnes nadával jak špaček na Slovince, že dálnička u nich je jen na týden a ne aspoň na 10 dnů atd... A protože pojede (zmavě zelenou) fábulí sedanem 1,4MPI, tak to sem tak nějak taky patří... Po návratu se ho vyptám na dojmy - jezdí tam víceméně každoročně, tak ho "vytěžím" a možná to příští rok zkusíme s Drobečkem taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 (editace) Tak já opět letos za týden jedu směr Itálie do San Benedetta del Tronta, Palmová riviéra. Jako dopravní prostředek poslouží nová Fabia II Combi 1,2 TSI. Editováno: 8. Červenec 2011, autor: jendam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.