riba Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 (editace) Ahoj bando. Tak tu máme naplánovaný druhý dvoudenní klubový sraz superbů. Tentokráte trochu s předstihem, aby jste s tím mohli počítat a mohli se zúčastnit alespoň v takovém počtu jako v květnu. Všichni jste srdečně zváni a těšíme se na setkání. Termín konání: 17.9. - 18.9.2011 Místo konání: Vranovská pláž http://www.vranovska-plaz.cz/ Pánové a případně dámy, je potřeba, aby se většina z Vás na sraz přihlásila závazně do čtvrtka 25.8.2011. Je to z důvodu rezervace ubytování. Neměl by být problém pro opozdilce či nerozhodnuté ani po tomto termínu ubytování zajistit. Děkujeme a hurá do toho. Richard, Víťa a stravovací expert Karel :kol-35: Seznam přihlášených na sraz: RIBA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LANNY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) VICK + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MARTIN35 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LAAM + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PASSPORT5 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PENY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) ACE VENTURA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) STANKRA6 (jedna noc chata jedna osoba) MORAVECMILAN21 (jedna noc chata jedna osoba) MA_RA1 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MARCUSV (jedna noc chata jedna osoba) KUBINOS (bez ubytování) JAROSLAV.SOUKUP +? (ubytování ?) Editováno: 7. Září 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 (editace) Vřelé poděkování Víťovi a Richardovi za vyvěšení a stanovení termínu pro podání přihlášek. Já, abych měl jasno, tak se prosím hlásím hned a to závazně! ČILI : LANNY + 1 UŽ SE TĚŠÍME A VĚŘÍME, ŽE BUDE STEJNĚ POVEDENÝ JAKO JARNÍ! Editováno: 14. Červen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Ahoj Ríšo,tak myslím,že je čas taky se přihlásit....takže se hlásím... ......,stravovací referent je ten nejlepší,co kdy byl. ..už se těším na společný oběd...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Já samozřejmě takýýýý + 1 !!! už aby to bylo !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 moja malickost s mojou malickostou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 jedůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Me tam samozrejme napis taky + 1 Peta.jedna noc a chata pro dva.Uz se na vas vsechny moc tesime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Hezky se to začíná rýsovat, už 7, slovy: sedm přihlášených SUPÍKŮ, ale koukám, že Johan do hospody napsal, že jede a tady se opomněl přihlásit! Tak snad to napraví?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Nazdárek bando. No tak koukám že přihlašování je rychlé... hlavně nezapomeňte na dříví já pro něj už chodit nebudu Už se na Vás moc těšímmmmmmmmmm Peťulaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 richarde uprav si svoj prvy prispevok, ten odkaz na tu priehradu si asi trocha zle skopiroval, resp. zle prilepil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 17. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Vilo díky, už je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 (editace) Tý vole! Vás tam ale bude. Zachraňuje to Martin a Passport. Passporta chápu, ten do auta 6 lidí nacpe ale Martin jich tam 36 určitě nedá! Editováno: 17. Červen 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 moja malickost s mojou malickostou. Všichni se určitě těšíme, ale mám obavy Vilo, zda nám to neskazí protiteroristická jednotka, když jsi teď změnil vzhled a načichl tím Pakistánem!? No nevím, nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 neboj, ja sa oholim a ostriham. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 No to je rozumné slovo! A konečně jsi si dal svůj starý dobrý nick!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Všechny zdraví Béčko z Jihlavy moc rád bych taky dorazil.Nevím ještě jak to tu na foru chodí........komu se můžu přihlásit? Díky Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Ahojky, tak Tě vítám mezi SUPÍ bandou! Jinak žádný problém, tady napíšeš, že se přihlašuješ a počet a potom už "Riba" zařídí Tvé zaregistrování do seznamu účastníků! Když si tady najedeš na začátek, tak uvidíš už seznam přihlášených! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 Pozdravení všem a malý dotaz, vojín Kotas! Ríšo, myslím, že by nebylo od věci zařídit "vyvěšení" tohoto našeho podzimního srazu. Ten jarní je "vyvěšen" a tady by to bylo podstatně vhodnější, alespoň to já tak vidím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Na to nejde říci ne takže JEDU. Ríšo zapiš mě+1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Výborně, jste tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Ahoj,mohl by mi prosím někdo napsat jak to tak na srazu probíhá ? V kolik začíná jestli je prvně projížďka pak se popije pokecá a druhý den ráno domů ? či po obědě ? Jo a nepojede někdo přes Jihlavu? Prag komando asi ano......že by mě nabraly abych trefil ? Díky už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Ahoj, je to opakovaný sraz a na stejném místě, jako byl v květnu. Projdi si tohle téma a budeš chytřejší, je tam i program akce, který se po domluvě nemusí striktně dodržet: Na tom jak kdo pojede, se domluvíme těsně před srazem. Napiš, jaké budeš chtít ubytování a kolik vás bude, aby se to dalo zamluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Takže jenom já :-(......manželku jsem neukecal :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Šoupnul jsem tě do seznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.