Přejít na obsah

Drzak na Iphone 4 k origo HF sade

brothas

Doporučené příspěvky

Ahoj, mate nekdo u origo sady dokoupeny origo drzak na IPHONE 4? Potrebuji si ho vyzkouset, jestli mi bude vyhovovat. Za ty penize nechci kupovat zajice v pytli. Kdyz jsem si ho chtel objednat a vyzkouset pred koupi, tak mi ve vsech autosalonech naznacili, ze takhle to nejde. Bud si ho rovnou vezmu bez vyzkouseni a nebo mam smolika.

Primarni duvod porizeni je zlepsit signal pres externi antenu, protoze mam sunsafe glass a ve spojeni s Iphone 4 je to smrt. :-(

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Ahoj, mate nekdo u origo sady dokoupeny origo drzak na IPHONE 4? Potrebuji si ho vyzkouset, jestli mi bude vyhovovat. Za ty penize nechci kupovat zajice v pytli. Kdyz jsem si ho chtel objednat a vyzkouset pred koupi, tak mi ve vsech autosalonech naznacili, ze takhle to nejde. Bud si ho rovnou vezmu bez vyzkouseni a nebo mam smolika.

Primarni duvod porizeni je zlepsit signal pres externi antenu, protoze mam sunsafe glass a ve spojeni s Iphone 4 je to smrt. :-(

Diky

Mě by zajímala jakákoliv zkušenost s origo adaptérem na mobil, mám to napojený už od prodejce a nemůžu sehnat adaptér ani na Nokii, ani na Sony Ericsson K 790i

má to vůbec někdo v ČR (v kombinaci s Columbusem)

Dík :aggressive::aggressive:

post-66254-0-01746600-1311794320_thumb.j

Editováno: , autor: carlosm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...