Přejít na obsah

Nefunguje central v zadních dveřích


janhonza

Doporučené příspěvky

  • o 4 měsíce později...

Mám podobný problém, po nepovedeném pokusu o ukradení auta (Octavia Combi 1.9 TDI), spínací skříňku vytrhli, odpojili řídící jednotku ale odjet se jim nepodařilo (tajný vypínač), jsem nechal vyměnit všechny zámky a přizpůsobit nové klíče, centrál (originální) fungoval na klíč i na dálku kompletně včetně kufru, zámek v kufru jsem měl zaslepený ale dal jsem si tam dát z té nové sady vložku, nastal problém. Všechno funguje kromě uzavření 5-tých dveří, okna stahovat jdou, všechny ostatní dveře zavírají jak na klíč tak na dálku jen páté dveře ne, klíčem samozřejmě zamknout jdou. Zkoušel jsem žárovkou jestli tam jde napájení, a nejde,pojistka je v pořádku, prošel jsem dráty, konektory v kapse vše OK, motorek je v pořádku na napájení běhá jako fík. Vag nehlásí žádné chyby. Poradíte někdo kam ještě sáhnout? Ne, že bych nevydržel zamykat kufr klíčem, ale vozím dost věcí a láká mne možnost zamknout kufrem celé auto a to by mělo jít. Je tu nějaký borec co poradí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mrkni na konektory, kdyz si v kufru odhrnes vlevo koberec, tak najdes na podbehu svorkovnice, ted nevim ktera to presne je, ale vsechny prostrikni vcetne protikusu.

Prostrikni, ale nejlepe odrbej kontakty na centr.motorku kufru, vcetne tez protikusu

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tahat kabel mně taky napadlo, ale proč když to před tím šlo, konektory jsem vytahal, jsou jako nové, přesto jsem je prostříkal kontaktolem, motorek zadních dveří jsem rozebral znovu a vyčistil, včetně kontaktů a stále nic. Prostě dozadu nejde napájení ať dělám co dělám. Ještě bych se chtěl podívat přez VAG přímo na komfortní jednotku ale nemám s VAGem zkušenosti. Nevím jestli tam jde zapnout nebo vypnout centrál pátých dveří.... ale to už opravdu tápu. Opravdu už nevím kam sáhnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...