Březen 19, 200718 r Já koupil už 2 nový Fabie v AAA,maj tam nový auta vykoupený jako skladový vozy od aut.dealerů.Před rokem jsem koupil Fabii v plné výbavě za 270tis,kterou přivezli od Klokočky.Byl sem se tam pak zeptat a podle VIN my řekli že jim ji prodali 2 dny předtím.Můžete namítat že jsou zloději,ale zkuste za ty peníze koupit novou Fabku v plné výbavě. To je jediný co v áčkách dává smysl, jinak jsou to pořád stejní lumpíci...
Březen 20, 200718 r najeto do 20000 (za každý kilometr navíc musí zaměstnanci platit), klimu, pražská SPZ. Pro štourali: vím to proto, že ve škodě dělám. Prosím tě, můžeš mi popsat službu "mezi námi" ? Ve škodovce nedělám a o téhle akci vím jen to, že si kdokolik bez pořadníku pronajme za 3.500 Kč Fabii, benzín a provoz si platí sám a po roce ho buď vrátí nebo odkoupí za 70% ceny. Můžeš to nějak rozebrat? Díky.
Březen 20, 200718 r Prosím tě, můžeš mi popsat službu "mezi námi" ? Ve škodovce nedělám a o téhle akci vím jen to, že si kdokolik bez pořadníku pronajme za 3.500 Kč Fabii, benzín a provoz si platí sám a po roce ho buď vrátí nebo odkoupí za 70% ceny.Můžeš to nějak rozebrat? Díky. Zejtra stahnu v práci z intranetu nějaký informační letáky k týhle akci. A dám je sem.
Březen 20, 200718 r Prosím tě, můžeš mi popsat službu "mezi námi" ? Ve škodovce nedělám a o téhle akci vím jen to, že si kdokolik bez pořadníku pronajme za 3.500 Kč Fabii, benzín a provoz si platí sám a po roce ho buď vrátí nebo odkoupí za 70% ceny.Můžeš to nějak rozebrat? Díky. Zejtra stahnu v práci z intranetu nějaký informační letáky k týhle akci. A dám je sem. Kolega to má, ale nevím o tom víc než se tu píše...
Březen 21, 200718 r Zejtra stahnu v práci z intranetu nějaký informační letáky k týhle akci. A dám je sem. Tak tady je všechno co jsem k tomu v práci vyhrabal. Jinak kdo jezdíte po dálnici Praha - Turnov tak mezi Mnich. Hradištěm a příšovicemi pozorně sledujte parkovací plochu na pravé straně, tam se teď ta auta začala hromadit. Je jich tam jako sr..... http://data2.edisk.cz/stahni/38454/auta.rar_1.52MB.html heslo: 1.416V74kW Upraveno Březen 21, 200718 r od nej.amant
Březen 21, 200718 r tý plochy sem si všimnul................jedna fabule vedle druhý, ale ještě sem nezjistil co to je zač
Březen 22, 200718 r zajimavá nabídka.. můj vůz měl jen 3měsíce majitele, pak stál a čekal na ocenění.. hm zajimavé
Březen 29, 200718 r Zejtra stahnu v práci z intranetu nějaký informační letáky k týhle akci. A dám je sem. Tak tady je všechno co jsem k tomu v práci vyhrabal. Jinak kdo jezdíte po dálnici Praha - Turnov tak mezi Mnich. Hradištěm a příšovicemi pozorně sledujte parkovací plochu na pravé straně, tam se teď ta auta začala hromadit. Je jich tam jako sr..... http://data2.edisk.cz/stahni/38454/auta.rar_1.52MB.html heslo: 1.416V74kW nemůžete mi k tomu někdo napsat něco víc??? zajímal by mě ty ceny těch aut, ptž tamto mi nejde otevřít Upraveno Březen 29, 200718 r od Sinius
Březen 29, 200718 r Zejtra stahnu v práci z intranetu nějaký informační letáky k týhle akci. A dám je sem. Tak tady je všechno co jsem k tomu v práci vyhrabal. Jinak kdo jezdíte po dálnici Praha - Turnov tak mezi Mnich. Hradištěm a příšovicemi pozorně sledujte parkovací plochu na pravé straně, tam se teď ta auta začala hromadit. Je jich tam jako sr..... http://data2.edisk.cz/stahni/38454/auta.rar_1.52MB.html heslo: 1.416V74kW nemůžete mi k tomu někdo napsat něco víc??? zajímal by mě ty ceny těch aut, ptž tamto mi nejde otevřít jaky stranky ?? mozna se ptam blbe ale co....
Březen 29, 200718 r kolega hodil odkaz na nějaký stránky kde bych se člověk měl dozvědět něco o těch fabiich u příšovic, je jich tam asi 100 jedna vedle druhý a tak by mě zajímalo co a jak, ptž tam není žádná cedule, nic a vždy když jedu kolem tak je brana zavřená....ale ty auta souu vyrovnany jak v bazaru, všechny jsou na číslech a tak bych o nich chtěl vědět víc
Březen 29, 200718 r to jsou Fabie z akce pronajem zamestnancum - je jich ted vsude plno, kazdej to p roce vraci, treba v Hradisti jich je taky mraky
Březen 30, 200718 r Zejtra stahnu v práci z intranetu nějaký informační letáky k týhle akci. A dám je sem. Tak tady je všechno co jsem k tomu v práci vyhrabal. Jinak kdo jezdíte po dálnici Praha - Turnov tak mezi Mnich. Hradištěm a příšovicemi pozorně sledujte parkovací plochu na pravé straně, tam se teď ta auta začala hromadit. Je jich tam jako sr..... http://data2.edisk.cz/stahni/38454/auta.rar_1.52MB.html heslo: 1.416V74kW nemůžete mi k tomu někdo napsat něco víc??? zajímal by mě ty ceny těch aut, ptž tamto mi nejde otevřít otevři to v raru.. proč ti to nejde otevřít?
Duben 1, 200718 r ale už sem si o tom zjistil informace v cartecu v mb...................zejtra si tam jede děda pro fabku, rok výroby 2004, 1,2 47kw..............najeto 18000km..........stříbrná barva, abs, klimatizace, priprava pro radio, 2x airbag, posilovač a takovýhle ty blbustky.............za 223 000,- což mi nepříjde jako nějaqkej extra světově drahej auták............a takhle se tam pohybujou všechny ceny............jde hlavně o 1,2ky
Duben 2, 200718 r ale už sem si o tom zjistil informace v cartecu v mb...................zejtra si tam jede děda pro fabku, rok výroby 2004, 1,2 47kw..............najeto 18000km..........stříbrná barva, abs, klimatizace, priprava pro radio, 2x airbag, posilovač a takovýhle ty blbustky.............za 223 000,- což mi nepříjde jako nějaqkej extra světově drahej auták............a takhle se tam pohybujou všechny ceny............jde hlavně o 1,2ky hm, ta klimatizace cenu zvyšuje..
Duben 2, 200718 r ale už sem si o tom zjistil informace v cartecu v mb...................zejtra si tam jede děda pro fabku, rok výroby 2004, 1,2 47kw..............najeto 18000km..........stříbrná barva, abs, klimatizace, priprava pro radio, 2x airbag, posilovač a takovýhle ty blbustky.............za 223 000,- což mi nepříjde jako nějaqkej extra světově drahej auták............a takhle se tam pohybujou všechny ceny............jde hlavně o 1,2ky hm, ta klimatizace cenu zvyšuje.. to sice jo, ale má to i mlhovky a tak, takže si myslim že ta cena zas tak hrozná a pro starýho pána jako je děda, kterej jede jednou tejdne do KAuflandu a ročne najezdí 8tis.km tak to je auto super za dobrou cenu.
Duben 2, 200718 r ale už sem si o tom zjistil informace v cartecu v mb...................zejtra si tam jede děda pro fabku, rok výroby 2004, 1,2 47kw..............najeto 18000km..........stříbrná barva, abs, klimatizace, priprava pro radio, 2x airbag, posilovač a takovýhle ty blbustky.............za 223 000,- což mi nepříjde jako nějaqkej extra světově drahej auták............a takhle se tam pohybujou všechny ceny............jde hlavně o 1,2ky hm, ta klimatizace cenu zvyšuje.. to sice jo, ale má to i mlhovky a tak, takže si myslim že ta cena zas tak hrozná a pro starýho pána jako je děda, kterej jede jednou tejdne do KAuflandu a ročne najezdí 8tis.km tak to je auto super za dobrou cenu. to souhlasím, poslal jsem ti PM, jen že ještě jsou i další vozy
Duben 2, 200718 r ale už sem si o tom zjistil informace v cartecu v mb...................zejtra si tam jede děda pro fabku, rok výroby 2004, 1,2 47kw..............najeto 18000km..........stříbrná barva, abs, klimatizace, priprava pro radio, 2x airbag, posilovač a takovýhle ty blbustky.............za 223 000,- což mi nepříjde jako nějaqkej extra světově drahej auták............a takhle se tam pohybujou všechny ceny............jde hlavně o 1,2ky hm, ta klimatizace cenu zvyšuje.. to sice jo, ale má to i mlhovky a tak, takže si myslim že ta cena zas tak hrozná a pro starýho pána jako je děda, kterej jede jednou tejdne do KAuflandu a ročne najezdí 8tis.km tak to je auto super za dobrou cenu. to souhlasím, poslal jsem ti PM, jen že ještě jsou i další vozy jasný, díky, ale za dvě hodky pro ní jedem.,.......a ono i 30tis navic v ceně je pro něj dost, už takhle jim nějaký chechtáky musíme půjčit............do tědka jezdili octavkou 1,6 rok 1997.....a ta je už v dost hroznym stavu..........
Duben 3, 200718 r ale už sem si o tom zjistil informace v cartecu v mb...................zejtra si tam jede děda pro fabku, rok výroby 2004, 1,2 47kw..............najeto 18000km..........stříbrná barva, abs, klimatizace, priprava pro radio, 2x airbag, posilovač a takovýhle ty blbustky.............za 223 000,- což mi nepříjde jako nějaqkej extra světově drahej auták............a takhle se tam pohybujou všechny ceny............jde hlavně o 1,2ky hm, ta klimatizace cenu zvyšuje.. to sice jo, ale má to i mlhovky a tak, takže si myslim že ta cena zas tak hrozná a pro starýho pána jako je děda, kterej jede jednou tejdne do KAuflandu a ročne najezdí 8tis.km tak to je auto super za dobrou cenu. to souhlasím, poslal jsem ti PM, jen že ještě jsou i další vozy jasný, díky, ale za dvě hodky pro ní jedem.,.......a ono i 30tis navic v ceně je pro něj dost, už takhle jim nějaký chechtáky musíme půjčit............do tědka jezdili octavkou 1,6 rok 1997.....a ta je už v dost hroznym stavu.......... tak fajn, at slouží... když tak sem dej info v jakém byla stavu
Duben 4, 200718 r takže sme fabii přivezli, nakonec sme se rozhodli pro jinou................1,2 htp 47kw rok výroby 2004.........je to combi v šedé stone........klimatizace, 2xbag, nastavitelnej volant, příprava pro radio, najeto 19900km a cena 223900,- .............velmi hezké auto, nijak nepoškozené, opravdu vypadá jako nové, jediný problém je že je malinko odžené zrcátko u spolujezdce, ale to se za pár šlupů nechá opavit.........jede hezky.....myslim žee pro prarodiče uplně ideální auto Upraveno Duben 4, 200718 r od Sinius
Duben 11, 200718 r takže sme fabii přivezli, nakonec sme se rozhodli pro jinou................1,2 htp 47kw rok výroby 2004.........je to combi v šedé stone........klimatizace, 2xbag, nastavitelnej volant, příprava pro radio, najeto 19900km a cena 223900,- .............velmi hezké auto, nijak nepoškozené, opravdu vypadá jako nové, jediný problém je že je malinko odžené zrcátko u spolujezdce, ale to se za pár šlupů nechá opavit.........jede hezky.....myslim žee pro prarodiče uplně ideální auto tak přeji at sloužíí.. jako ta moje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.