carlos Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 zástěrky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Tady je návod na montáž origo předních zástěrek, třeba to bude někoho zajímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 nevím co to máš za zástěrky,ale já jsem na origo nic nevrtal,jen vyšruboval šrouby,nasadil zástěrky a zašruboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) nevím co to máš za zástěrky,ale já jsem na origo nic nevrtal,jen vyšruboval šrouby,nasadil zástěrky a zašruboval No asi bude rozdíl v roku výroby: před a po faceliftu. Já mám 2002 a Esař má 2001 a taky vrtal dírku do plastu podběhu. Viz odkaz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25entry342627 Nebo změnily provedení zástěrek... Editováno: 23. leden 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Taky mám origoš a spokojenost. Jen ty zadní by mohly být ještě o 2cm delší. To by jsi ale musel jezdit stale sam a prazdnej kufr, necouvat k obrubnikum atd... Proto jsou asi takove jake jsou... Jo, to jsi řekl přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 nejhezčí je to bez nich No, to je otázka názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 nevím co to máš za zástěrky,ale já jsem na origo nic nevrtal,jen vyšruboval šrouby,nasadil zástěrky a zašruboval No asi bude rozdíl v roku výroby: před a po faceliftu. Já mám 2002 a Esař má 2001 a taky vrtal dírku do plastu podběhu. Viz odkaz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25entry342627 Nebo změnily provedení zástěrek... Asi zmenili, mam tam puvodni MR98 rovnou ze salonu, kdyz jsem je onehda sundaval a cistil, viditelne tam neni nic vrtanyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Ja som ich dal dole lebo som dal listy do laku a tie zasterky boli jedine cierne na celom aute. daju sa aj tie nalakovat? Myslim z tej strany kde nieje koleso. zdaju sa mi byt dost ohybne a mam pocit ze by z nich lak opadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 A pro predstavu na kombajnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ja som ich dal dole lebo som dal listy do laku a tie zasterky boli jedine cierne na celom aute. daju sa aj tie nalakovat? Myslim z tej strany kde nieje koleso. zdaju sa mi byt dost ohybne a mam pocit ze by z nich lak opadal tak nalakovat se samozrejme daj...co vydrzi ten lak to uz je otazka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Už to tu někdo asi říkal a já to jenom potvrdím: hlavně origo. Cenově je to zanedbatelný (pár okolo 300) a hlavně to pasuje na milimetr. Táta nedávno sehnal na svojí fabii uni a ty by se musely upravovat, viděl jsem to na vlastní oči, hrůza - neseděly kvůli přesazenýmu plastu podběhu přes práh - tak je vrátil a koupil origo a teď ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 auto jarov předek 340,- zadek 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 A pro predstavu na kombajnu Prosímtě,ten chromovaný pásek kolem zadních světel je origo,nebo něco jiného? Chrom. pásek kupovaný na metráš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Prosímtě,ten chromovaný pásek kolem zadních světel je origo,nebo něco jiného?Chrom. pásek kupovaný na metráš? Vypadá to na Milotec http://www.milotec.net/svetla-a-jejich-dop...oplnky|pageId:2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Prosímtě,ten chromovaný pásek kolem zadních světel je origo,nebo něco jiného?Chrom. pásek kupovaný na metráš? Vypadá to na Milotec http://www.milotec.net/svetla-a-jejich-dop...oplnky|pageId:2 Kuuuurňa,tak tohle nechci,je to moc drahé.... Děkuji ti Mikle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Já jsem si zástěrky objednal na www.autodilykrc.cz a padly tam jak ulité. Zadní tam mají origo ty plastové zadní za 290,- Kč a přední mají od Slovenského výrobce, jsou za 170,- Kč a jsou gumové a né plastové, takže se dají lehce ohýbat a nehrozí jejich prasknutí. Padnou tam taky přesně a vypadají dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Prosímtě,ten chromovaný pásek kolem zadních světel je origo,nebo něco jiného?Chrom. pásek kupovaný na metráš? Vypadá to na Milotec http://www.milotec.net/svetla-a-jejich-dop...oplnky|pageId:2 Kuuuurňa,tak tohle nechci,je to moc drahé.... Děkuji ti Mikle neboj milotec to není ,jsou to ty obyc chrom pasky na metráz ,nechal jsem to 5 min na topení a perfektne se to podá pri tvarování.Jen jsem asi za tyden musel jeden menit ,protoze nejakej ko... mi to strhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 neboj milotec to není ,jsou to ty obyc chrom pasky na metráz ,nechal jsem to 5 min na topení a perfektne se to podá pri tvarování.Jen jsem asi za tyden musel jeden menit ,protoze nejakej ko... mi to strhl. Tak to vypadá dobře a za pár kaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 origo přední 250 kč u dealera.... a mám 2003 anic jsem vrtat nemusel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) zajímavý, že většině se zástěrky na O1 či O2 líbí....já jsem naopak rád, že na faceliftovanou O1 už nejsou zástěrky nutný, mě se na autech prostě nelíbí... jinak svoji Octavii mám skoro 7let a že bych měl karoserii za předními koly zničenou nebo podběh, se nedá říci... Editováno: 21. Březen 2007, autor: JimTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 mam faselift a take se me ty zasterky nelibi,ale na predku je mam,ta kastle fakt trpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 zajímavý, že většině se zástěrky na O1 či O2 líbí....já jsem naopak rád, že na faceliftovanou O1 už nejsou zástěrky nutný, mě se na autech prostě nelíbí...jinak svoji Octavii mám skoro 7let a že bych měl karoserii za předními koly zničenou nebo podběh, se nedá říci... Nutné nejsou na žádné auto, ale jsou dost praktické. A vzhledově si s tím nikdo ostudu neudělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Sorry, ale můj názor je ten, že bych nejradši rozbil hubu automobilkám, že je tam nedávají hned!!! Mám sice pojitěný čelní sklo, ale jedu si takhle za mnou nesnášenou Thálií a ten kokot tam zástěrky samo nemá, se někdy na toto hnusné a vzadu vysoké "auto" podívejte, jde z toho hrůza když jedete za ním, celý kola odkrytý. Kamínek do skla, rána, že jsem myslel, že to nerozchodí!!! Jeden čas to bývalo povinný a měli to tak nechat. I když si pro jistotu nechávám rozestup, kameny lítaj nejen do skla, ale samo na kapotu, bych vraždil za ty škrábance ... (jukněte se třeba někdy na svůj chladič, co musí vydržet ..). A nedejbože ho zastavit, že Vám rozbil čelní sklo a přijde o bonus na povinným ručení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Nic jineho, nez s Tebou souhlasit, nemohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Jeden čas jsem zadní taky neměl, pak je dal a zašpinění zadního nárazníku tak o 70% lepší ... Jsem jedině pro zástěrky a myslim, že k oktě tak nějak patří, pokud se nechlubíte šířkou kola od 205 výš, což vypaá zezadu móóc pěkně ... (ale kdo to má živit, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.