Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ja tam byl vcera :p

Tak mládežníci, jelikož teď člověk pořád vyhlíží všude O3, tak jsem čuměl jak bejk, když mě na D11 dneska předjel superb liftback a říkám si hergot, ten má nějak divnou prdel :) musel to být facelift, měl krásný tenounky led zadní světla a co bylo ještě víc super, měl blikny LED a to blikalo nádherně, jinak byl maskovanej částečně ten zadek, předek jsem nestihl vůbec zaregistrovat, jel v rychlým pruhu :)

jj, budu 2 verzie - ziarovka aj LED :kol-47:

post-10844-0-91956900-1358241063_thumb.j

post-10844-0-17283300-1358241077_thumb.j

Takže to bude stejný jako dosud, jenom to bude hranatější. Každopádně dobrej úlovek :kol-47:

Vidím, že se historie opakuje. Před faceliftem Fabie/Roomsteru se taky prvně objevil "náhodně" nárazník Scoutu :-)

A ten ma naaahodou jen jednu mlhovku ;) ale naraznicek se mi tuze zamlouva ;)

jj, uz vidim tie prerabky superbov na FL :)

ten se objevil na polském aukru

už jsem to taky viděl :D ... ja jsem jen zvědav kde na to chodi :D

a už se to nějak rozmohlo :D

post-63075-0-11861500-1358361536_thumb.j

post-63075-0-47602200-1358361536_thumb.j

post-63075-0-05349800-1358361537_thumb.j

post-63075-0-89290700-1358361537_thumb.j

Upraveno od jozzi

jj, uz vidim tie prerabky superbov na FL :)

Myslis? :-)

No podla mna je ten naraznik krajsi. A ak to nie, tak kvoli hlavnym svetlometom by som prerabku urcite robil :kol-47:

To rozhodne...na zivo jeste lepsi, ale podle me tohle uz bude dost nakladne na predelani,...navic nejen predek ;)

.. no, hlavně aby zezadu nakonec opravdu nevypadal tak, jako na níže uvedené fotomontáži. Možná to někomu přijde hezké, no dle mého je to "kzblitihnus" kol9 Přední část ale vypadá slibně.

EDIT: ajaj, ta přední část opravdu 100% sedí s TĚMITO STARÝMI ŠPIONÁŽNÍMI FOTOGRAFIEMI = ten zadek bude opravdu tak hnusný?!

Upraveno od _Denis_

Obávám se, že to je ono

uff.. to je dobře :kol-47:

Nebude.

Cize mozes potvrdit, ze zadne svetla nebudu dvojdielne?

Koukám na ty fotky :)

Jestli předek bude vypadat zhruba jako na fotkách + nová maska + nový nárazník, tak si myslím, že zepredu bude vypadat hooodně dobře :)

Ale ten zadek? Jako jestli z těch už teď malých světel vezmou ty, co jsou ve výku, tak to bude strašný :X a pokud to bude vypadat podobně, jako na špionážních fotkách, tak si budeme plést zezadu Superba z novější verzí Audi A6 :)

Nic méně, je to celkem razantní facelift, proti třeba O2 nebo F2 :) tam se měnil jen předek, ne? + zadní světla u O2 FL :)

tak ale A6 zezadu vypadá dobře, ne? Proto si myslím, že touto podobností může Superb jen získat ;)

..mi to zezadu na té fotomontáži připomíná spíše nějakou obludu, než A6.. :help:

Nicméně jsem později slyšel, že mají být světla opravdu jednodílná, čili bez části na víku kufru. Dle mého se bude jednat o nejlepší možné řešení.

jj, podla mna je to krajsie a zaroven vyrobne lacnejsie riesenie :)

Bude to asi vypadat podobně, jako Superb Combi no :/ ale nějak jsem na ty světla ve výku zvyklej :)

• 2 týdny později...

combi

oc8.png

1304795902627838356.jpg9338406641109165083.jpg

Upraveno od Cjoctavian

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.