Fan!s Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 cize mimo nejakeho autosalonu? - ked neratam v Bratislave Myslím, že už to Škoda tolik neřeší, viz. OIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Som zvedavý na facelift SII prípadne či príde aj III . Predpokladám že tam hodia predok ako má O3 , zadok ako na tej čínskej verzii a bude . Mne sa terajší Superb až na Twindoor veľmi páčil . Nevadil mi ani tvar zadku , ani že je to vzhľadom na dlžku trošku jazvečík . Nevadil mi predok , interiér bol parádny , výbavy slušné, aj ceny ... Terajší ksicht je proste taký škodovácky , tento nový mi neprišiel na chuť . Páči sa mi aj značka v nárazníku nie na kufri ako to má každý . Ale zase príchodom nového modelu klesnú ceny týchto starých a budú dostupné . Počkáme a uvidíme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Já mám docela dilema, jestli vzít a nebo čekat. Současná verze se mně líbí, vadí mně pár věcí, které ale facelift neovlivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Bojler - vem to , podľa mňa to domršia /teda ako pre koho / ale mne sa nikdy nejaké facelifty moc nepáčili . A myslím že od faceliftu toho zase toľko nebude , možno dostane výbavy nové a možno mu zoberú aj tých pár motorov čo má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Za mě počkej - Superb se vyrábí již nějakou dobu a pořídíš-li si teď nového, nikdo to nepozná. Facelift dost možná vzhled domrší, bude to však nové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Kupuju si snad auto kvůli ostatním? Tady tenhle motiv asi nikdy nepochopím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Tak v tom případě nechápu, proč se tady ptáš na názor ostatních. Pokud ho chceš, kup si jej. Pokud ne, počkej si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 bojler: Ja bych pockal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Taky bych pockal na face :-) Ovsem SIII uz bude uplne jina liga...to by jsi moh pak cekat taky do nekonecna :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 To je pravda - kdo pospicha, pockal bych aspon na FL, kdo pospicha méně, pockal bych jednoznacne na SIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 a vie niekto či ten FL bude niečo v štýle ako boli zverejnené fotky tuším z Grossglocknera ? taký ten čierny polepený s minimálnymi detailami alebo to bude štýl octavia 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 No jde o to, že současný mně vzhledově vyhovuje. Výbavově asi chybí jenom parkovací kamera, asi bych bral Lane assist. U výbavy Ambition by mohl facelift vyřešit vzhled potahu Rubicon. LED denní svícení se mně nelíbí, side assist považuju vcelku za blbost, dynamická dálková podle popisu nelákají, adaptivním tempomatem si nejsu jistej (hlavně nevím, jestli jde nastavovat rozumně odstup a jestli už je ten samotný systém odladěný). Koncepčně je nevýhoda v podvozku, rozchod je skoro na milimetr totožný s OII. Zvlášť na kluzkém povrchu to jde u zádě dost poznat, jde cítit i neohrabanost daná větší hmotností. Pažout je v tomhle dál. Superb III je plánovaný na podzim 2015? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Bojler - a Passat B7 sa nelíbí ? Tam všetko požadované máš vo väčšine skladoviek čo sledujem + ešte iné prvky výbavy . Interiér teda SII sa mi líbí víc ale ten Passat je vnútri predsalen aspoň pocitove širší , prívetivejšie stavaný , to isté podvozky , predsa len to majú od 2005 odladené na poriadok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Facelift Passatu se mně líbí, vevnitř ale vyhrává Superb. Jezdil jsem nějakou dobu v B6, mělo to béžový kožený interier s imitací dřeva. Je někdy zajímavé, že pár detailů (dekor, volant, přemístění pár čudlíků) dokáže udělat i přes prakticky totožný korpus úplně jiný interier. Ale i tak se v Superbu cítím výrazně líp. Ten má navíc výhodu v možnosti vzít "roční" auto, kde je cena úplně, úplně někde jinde. Chápu výhody i nevýhody těchdle typů aut. Na druhou stranu co jsem zkoušel, tak to bylo jako nové, se zárukou další tři roky a navíc s velmi zajímavými konfiguracemi. No uvidíme, nijak na to nespěchám. Roomster má najeto necelých 85 000km a i přes striktní firemní politiku bych mohl teoreticky dostat Pažouta do soukromého užívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 no rozhodne bude v Superboch väčší výber ročných vozu . No to je potom jasné čo vyberieš , ja osobne sa v Passate priestorovo cítim lepšie , Ak presadnem z O2 do SII tak ako šofér zase také veľké priestorové pomery nemám , je to na mňa úzke , detto vzadu i keď je tam pol metra miesta na nohy , ale to auto nedelá --- Ale zase mňa neber vážne . ja som moc vyžratý a vysoký a nemám rád ak ma niekde tlačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaLT Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Nevíte, jakou navigaci bude mít SII facelift ? Zůstane tam Columbus, nebo tam bude ta,co je teď v nove OIII ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 podle mě zůstane columbus to co má o3 půjde až do nového modelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Pre Facelift Superb a Yeti ostáva starý Columbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Ja nevim, asi bych necekal na facelift. Nikdo poradne nevi jak to bude vpadat, co odeberou z vybavy a kdyz si ted vezmu vybavovy stupn drive elegance, pak mas vse co potrebujes k zivotu ba jeste od dost vic... Popravde passat je na tom z venku lip, ale co se tyce kvlity zpracovani, pak vyhrava jasne superb. Muzu srovnavat a u auta temer za milion bych cekal trosku jine zpracovani. S pousta veci rezonuje, vrze atd... u supa (tuk tuk) nic takoveho neznam... Tak jedine co bych asi ocenil je parkovaci kamera a co se tyce lane assist a side assist ci adaptivniho tempomatu, tak jsem tomu neprisel na chut. Clovek pak hodne zacne spolehat na techniku a... to uz je jiny pribeh. Mne osobne se soucasna verze superba libi a kdyz zkombinujes dobre barvu a vybavu, pak si nemas nac stezovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 kupis predFL a potom ta bude stvat, ze mas stary model. Ja som si isty, ze novy bude krajsi a elegantnejsi. Staci pozriet na O3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 a zase o pár stupňov ojebanejší na všetkom , ak sa mu to páči tak nech si to kúpi . Neviem nevzrušuje ma že chodím na starej maske octavie keď už tu tri roky je facelift ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 maly update mojej starsej vizie 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Mas dobrej zdroj informaci... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Kde na to chodite? hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Ja ti to reknu, a ty tam zacnes chodit taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.