Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja tam byl vcera :p

Tak mládežníci, jelikož teď člověk pořád vyhlíží všude O3, tak jsem čuměl jak bejk, když mě na D11 dneska předjel superb liftback a říkám si hergot, ten má nějak divnou prdel :) musel to být facelift, měl krásný tenounky led zadní světla a co bylo ještě víc super, měl blikny LED a to blikalo nádherně, jinak byl maskovanej částečně ten zadek, předek jsem nestihl vůbec zaregistrovat, jel v rychlým pruhu :)

jj, budu 2 verzie - ziarovka aj LED :kol-47:

post-10844-0-91956900-1358241063_thumb.j

post-10844-0-17283300-1358241077_thumb.j

Takže to bude stejný jako dosud, jenom to bude hranatější. Každopádně dobrej úlovek :kol-47:

Vidím, že se historie opakuje. Před faceliftem Fabie/Roomsteru se taky prvně objevil "náhodně" nárazník Scoutu :-)

A ten ma naaahodou jen jednu mlhovku ;) ale naraznicek se mi tuze zamlouva ;)

jj, uz vidim tie prerabky superbov na FL :)

ten se objevil na polském aukru

už jsem to taky viděl :D ... ja jsem jen zvědav kde na to chodi :D

a už se to nějak rozmohlo :D

post-63075-0-11861500-1358361536_thumb.j

post-63075-0-47602200-1358361536_thumb.j

post-63075-0-05349800-1358361537_thumb.j

post-63075-0-89290700-1358361537_thumb.j

Upraveno od jozzi

jj, uz vidim tie prerabky superbov na FL :)

Myslis? :-)

No podla mna je ten naraznik krajsi. A ak to nie, tak kvoli hlavnym svetlometom by som prerabku urcite robil :kol-47:

To rozhodne...na zivo jeste lepsi, ale podle me tohle uz bude dost nakladne na predelani,...navic nejen predek ;)

.. no, hlavně aby zezadu nakonec opravdu nevypadal tak, jako na níže uvedené fotomontáži. Možná to někomu přijde hezké, no dle mého je to "kzblitihnus" kol9 Přední část ale vypadá slibně.

EDIT: ajaj, ta přední část opravdu 100% sedí s TĚMITO STARÝMI ŠPIONÁŽNÍMI FOTOGRAFIEMI = ten zadek bude opravdu tak hnusný?!

Upraveno od _Denis_

Obávám se, že to je ono

uff.. to je dobře :kol-47:

Nebude.

Cize mozes potvrdit, ze zadne svetla nebudu dvojdielne?

Koukám na ty fotky :)

Jestli předek bude vypadat zhruba jako na fotkách + nová maska + nový nárazník, tak si myslím, že zepredu bude vypadat hooodně dobře :)

Ale ten zadek? Jako jestli z těch už teď malých světel vezmou ty, co jsou ve výku, tak to bude strašný :X a pokud to bude vypadat podobně, jako na špionážních fotkách, tak si budeme plést zezadu Superba z novější verzí Audi A6 :)

Nic méně, je to celkem razantní facelift, proti třeba O2 nebo F2 :) tam se měnil jen předek, ne? + zadní světla u O2 FL :)

tak ale A6 zezadu vypadá dobře, ne? Proto si myslím, že touto podobností může Superb jen získat ;)

..mi to zezadu na té fotomontáži připomíná spíše nějakou obludu, než A6.. :help:

Nicméně jsem později slyšel, že mají být světla opravdu jednodílná, čili bez části na víku kufru. Dle mého se bude jednat o nejlepší možné řešení.

jj, podla mna je to krajsie a zaroven vyrobne lacnejsie riesenie :)

Bude to asi vypadat podobně, jako Superb Combi no :/ ale nějak jsem na ty světla ve výku zvyklej :)

• 2 týdny později...

combi

oc8.png

1304795902627838356.jpg9338406641109165083.jpg

Upraveno od Cjoctavian

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.