s-talker Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Ja tam byl vcera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Tak mládežníci, jelikož teď člověk pořád vyhlíží všude O3, tak jsem čuměl jak bejk, když mě na D11 dneska předjel superb liftback a říkám si hergot, ten má nějak divnou prdel musel to být facelift, měl krásný tenounky led zadní světla a co bylo ještě víc super, měl blikny LED a to blikalo nádherně, jinak byl maskovanej částečně ten zadek, předek jsem nestihl vůbec zaregistrovat, jel v rychlým pruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 jj, budu 2 verzie - ziarovka aj LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Takže to bude stejný jako dosud, jenom to bude hranatější. Každopádně dobrej úlovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Vidím, že se historie opakuje. Před faceliftem Fabie/Roomsteru se taky prvně objevil "náhodně" nárazník Scoutu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 A ten ma naaahodou jen jednu mlhovku ale naraznicek se mi tuze zamlouva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 jj, uz vidim tie prerabky superbov na FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 ten se objevil na polském aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 (editace) už jsem to taky viděl ... ja jsem jen zvědav kde na to chodi a už se to nějak rozmohlo Editováno: 16. leden 2013, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 jj, uz vidim tie prerabky superbov na FL Myslis? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 No podla mna je ten naraznik krajsi. A ak to nie, tak kvoli hlavnym svetlometom by som prerabku urcite robil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 To rozhodne...na zivo jeste lepsi, ale podle me tohle uz bude dost nakladne na predelani,...navic nejen predek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 http://auto.idnes.cz/skoda-superb-facelift-0tv-/automoto.aspx?c=A130116_153557_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 (editace) .. no, hlavně aby zezadu nakonec opravdu nevypadal tak, jako na níže uvedené fotomontáži. Možná to někomu přijde hezké, no dle mého je to "kzblitihnus" Přední část ale vypadá slibně. EDIT: ajaj, ta přední část opravdu 100% sedí s TĚMITO STARÝMI ŠPIONÁŽNÍMI FOTOGRAFIEMI = ten zadek bude opravdu tak hnusný?! Editováno: 17. leden 2013, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Obávám se, že to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 uff.. to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Nebude. Cize mozes potvrdit, ze zadne svetla nebudu dvojdielne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Koukám na ty fotky Jestli předek bude vypadat zhruba jako na fotkách + nová maska + nový nárazník, tak si myslím, že zepredu bude vypadat hooodně dobře Ale ten zadek? Jako jestli z těch už teď malých světel vezmou ty, co jsou ve výku, tak to bude strašný :X a pokud to bude vypadat podobně, jako na špionážních fotkách, tak si budeme plést zezadu Superba z novější verzí Audi A6 Nic méně, je to celkem razantní facelift, proti třeba O2 nebo F2 tam se měnil jen předek, ne? + zadní světla u O2 FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 tak ale A6 zezadu vypadá dobře, ne? Proto si myslím, že touto podobností může Superb jen získat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 ..mi to zezadu na té fotomontáži připomíná spíše nějakou obludu, než A6.. Nicméně jsem později slyšel, že mají být světla opravdu jednodílná, čili bez části na víku kufru. Dle mého se bude jednat o nejlepší možné řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 jj, podla mna je to krajsie a zaroven vyrobne lacnejsie riesenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Bude to asi vypadat podobně, jako Superb Combi no :/ ale nějak jsem na ty světla ve výku zvyklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 (editace) combi Editováno: 4. Únor 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.