culda Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 ,chci se podělit o zkušenost kterou jsem prožil při reagování na inzerát - čtěte od spoda .Myslel jsem ,že když se napíše cena tak platí ,ale protože se ozvalo hodně lidí tak se cena zvedla ,opravdu férové jednání Zdravim ozvalo se mi strasne lidi tak zvedam cenu na 1300,- jestli je jeste zajem ozvi se ----- Original Message ----- From: <vculek@volny.cz> To: <l.koudy@cbox.cz> Sent: Monday, July 10, 2006 8:24 PM Subject: Re: > cena by šla ted už jenom to foto > > > ----- PŮVODNÍ ZPRÁVA ----- > Od: l.koudy@cbox.cz > Komu: vculek@volny.cz > Předmět: > Datum: 10.7.2006 - 16:35:42 > > > Zdravim, pisu ohldne te loketky.Jsem z Rakovnika.Asi > > 40min. od Prahy.Dneska sem zrovna utopil fotak a kdybych > > to vyfotil telefonem tak to bude spatny.Cenu jsem > > myslel kolem 800,- az 1000,-.Kdyz sezenu nekde fotak > > tak to poslu. ,chci se podělit o zkušenost kterou jsem prožil při reagování na inzerát - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 jeste kdo to byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 I.koudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10817 tady to je reaboval jsem první ,by mě zajímalo jestli jí vůbec někdo koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 To je přesně případ, kdy mu mu měli všichni napsat, ať si jí strčí do p*dele. Tohle jednání vysloveně nesnáším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 já tak učinil ,na takový lidi seru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Slusny to teda neni, ale obchod se ridi nabidkou/poptavkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Slusny to teda neni, ale obchod se ridi nabidkou/poptavkou... Ano, obchod se ridi nabidkou a poptavkou. Ale porad jsou tady nejake moralni zasady, ktere zjevne ne kazdy ma. Taky bych ho poslal kam slunce nesviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Slusny to teda neni, ale obchod se ridi nabidkou/poptavkou... Promiň, ale když někdo napíše, že má věc na prodej a chce za ní určitou částku, bývá dobrým zvykem tuto věc za tu částku prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 jj tomu říkám totál vocas, mimochodem herr Krapík (nebo Křapík) se ani neobtěžoval mi odepsat na SZ ani na mejl tak si s těma věcma může taky třeba tu řiť roztrhnout. bych viděl takový jako kandidáty na black list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 jj tomu říkám totál vocas, mimochodem herr Krapík (nebo Křapík) se ani neobtěžoval mi odepsat na SZ ani na mejl tak si s těma věcma může taky třeba tu řiť roztrhnout. bych viděl takový jako kandidáty na black list Krapika se musím zastat,měl jsem s ním co dočinění a naprosto v pohodě ..........moje zkušenost........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 souhlas, takovyhle jednani je uplne na hovno, bud jsem si jistej kolik penez za to chci a za ty to prodam nebo mel udelat drazbu. culda: http://www.autohificlub.cz/forum/11/297275-P:-SPZ-Jmenovky/0 jen jsem si vsimnul shody nicku, nejses to ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Jsem .trochu jim trvalo ,než se mi někdo ozval a to ještě díky tobě ,ale už jsem jim psal ,tak teď čekám na odpověd .Ale zatim nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 ja jen ze jsem si te tady vsimnul. sam jsem si ted taky jeden par objednal, abych mel na nafoceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Doufám ,že to klapne ,už jsem to ani nečekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Tak presne tohle napsal i me - taky sem mu napsal ze ji nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 kdo jí teda koupil .měl vůbec nějakou ? Ani fotky neposlal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 asi né co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 nerad někoho soudím třeba je to tím horkem..... ale pokud někdo napíše chci za to tolik tak to musí platit a kvuli 300 stovkám to zvedat a dělat vlny děte někam.................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 tak tenhle borec me sliboval ze me ji posila a za hodinu napsal ze ji prodal...datum je jeste mladsi nez tvoje...tak ze keca... nesnasim takovy lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Tak to je hnus velebnosti. Ale trh je trh, no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Tak to je hnus velebnosti. Ale trh je trh, no. Chovat se takto na trhnu, brzy skončíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Tak to je hnus velebnosti. Ale trh je trh, no. Tomu říkáš trh...?? TO SNAD NÉ. Pak se nedivím že je tady všude takovej bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Tak to je hnus velebnosti. Ale trh je trh, no. Chovat se takto na trhnu, brzy skončíš... Možná někde v civilizované zemi, tady nééé, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.