Publikováno Červenec 22, 201114 r Ahoj, odešlo mi rádio s navi DX, zkoušel jsem ho dát do opravy a je neopravitelné. Tak jsem koupil na netu staší DX a nejde mi maxidot a ovládání na volantu. Vím, že se to tady někde někdy řešilo ale nejsem z toho moudrý. Můžete mi poradit ? Dík
Červenec 22, 201114 r pokud jsi měl canovou navi a dal jsi necan musíš upravit zapojení a nakodovat, pokud jsi měl necan navi a dal jsi can - musíš dát cánový tmc box a vyměnit jednotku mf volantu..
Červenec 22, 201114 r Autor pokud jsi měl canovou navi a dal jsi necan musíš upravit zapojení a nakodovat, pokud jsi měl necan navi a dal jsi can - musíš dát cánový tmc box a vyměnit jednotku mf volantu.. Tak jsem se díval jakou tam mám a je to typ A
Červenec 28, 201114 r Nedávno jsem ji zprovoznil ve své OI. Nemám Maxika ale na ten to jde taky. MF volant funguje taktéž. A je neCAN. Jakou jsi měl předtím???
Červenec 28, 201114 r měl 100% can.. takže je nutné uprava kabeláže pro maxidot a pro MF volant - překodování RJ MF volantu, natažení kabelu do RJ a do navi.. jde to zprovoznit bez problémů..
Únor 22, 201213 r Kluci... potřeboval bych to CANové TMCčko... Mám NaviDX od VW ve verzi G a doteď jsem měl rádio + changer a připojení přes 3-drát, nemá někdo toto TMCčko které mi pomůže, na prodej???
Březen 31, 201213 r na tohle jsi koukal? http://www.audiocom.cz/modelove-rady/skoda/navigace-audiosources-as-8601-gold-edition-1180cz Upraveno Březen 31, 201213 r od JohanJFV
Září 2, 201213 r To vypadá fakt hustě,asi jsem se zamiloval Akorát nevím,proč je tohle rádio jen na téhle stránce? Jinde jsem ho nenašel.
Září 2, 201213 r Tohle uz tu bylo nekolikrat. Dosud ale nikdo nenapsal odpovedi na ty klasicke otazky: Maxidot? Volant? (pripadne jeste detail jako centralne ovladatelne podsviceni, cd menic, automaticke zvysovani/snizovani hlasitosti...)
Září 2, 201213 r Já tam vidím jasně: podpora továrního ovládání na volantu vhodná náhrada za starší originální navigace Škoda MFD / DX nebo autorádia Škoda Symphony apod.
Září 2, 201213 r Ja to jasne vubec nevidim. O maxidotu nic. A to, ze je "vhodna" nic nerika. Vhodne je kazde 2DIN radio...
Září 3, 201213 r Podle toho by to mělo jít,každopádně jsem jim tam napsal mejla,tak to sem pak hodím co napsali,za tu cenu se mi fakt libí,kord ty funkce,jsem nenašel u žádný jiný navi do téhle cenové kategorie.
Září 3, 201213 r Tak jsem tam volal jevil jsem zájem o to a pán mi řekl,že to je teďka novinka asi 14 dní:-D Každopádně s volantem to bude komunikovat,ale maxidot nemají odzkoušený,takže ten asi nebude.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.